.
Отговор в тема
Страница 10 от 13 ПървиПърви ... 678910111213 ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 324
    Супер фен Аватара на gabi_94
    сега се сетих и за още странни неща :
    мнооооого ме е страх от нощи пеперуди, ма побърквам се ако някоя се доближи до мен, най вече от едни огромни кат врабчета , маллееее на село има такива и аз затова не обичам да ходя там и да спа там, щото понякога има някои пеперуди дето влизат вътре и незнам защо ма се побърквам от мислълта че може да ми влязат в ухото и затова си слагам косата на ухото, ма то и от това ме е страх, щото да не си помислят пеперудите че тва е просто коса, да кацнат и да ми паднат в ухото
    винагиии забравям нещо важно като отивам някъде , винаги, например онзи ден отивам да си вадя карта за градски транспорт и отивам на едно място, 40 бабки пред мен с техните пенсионерски простотии, както и да е, тръгнах си. После отивам на друго място, на 1 час път от първото, само и само карта да си извадя, и там имаше пак 30/40 човека и чаках половин час и се осъзнах че не си нося пари идеше ми да се гръмна
    рева доста често, понякога и без причина, просто така хем плача, хем нещо се хиля, даже ако ми стане мнооого лигаво рева, креща и се хиля
    има още кууууп странни неща, които правя, ама айде да не нахалствам с простоиите си
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Град
    DreamLand =)
    v mng neshta sm perfekcionistka a v mnogo drugi vaobshte ne mi puka dali sa si na mqstoto ili prosto ei taka..polovinata mi az e perfekcionostka a drugata polovina ne i puka ot nishto
    mng e stranno
    За 3 неща бях напълно убедена.
    Първо Едуард бе вампир.
    Второ, някаква част от него - нямах представа колко силна може да бъде тя,
    жадуваше за кръвта ми.
    И трето, бях безусловно и необратимо влюбена в него. ♥

Голям фен Аватара на melinor
    А мен ме е страх от онези плъзгащите се врати, които засичат движение, защото вече не веднъж са ме затискали и вече им махам преди да вляза
    Боса по асфалта минавам,
    знам че няма мода такава -
    просто детски навик още в мен живее.

Голям фен Аватара на melinor
    Цитирай Първоначално написано от Decu
    ^ Последните 4 важат с пълна сила и при мен. /особено последното... то животно да кихне ще му кажа 'наздраве'. :Д/

Хах да...аз казвам "Наздраве" на кучето си като кихне...дори и по улиците ... малко странно ме гледат се

А преди дори като кихах сама си казвах наздраве и всички пада от смях... а аз просто си казвах наздраве щото си ми харесваше...
    Боса по асфалта минавам,
    знам че няма мода такава -
    просто детски навик още в мен живее.

Град
    DreamLand =)
    Първо Едуард бе вампир.
    жадуваше за кръвта ми.

1. Винаги като ми запецне компа започвам да си пея Bad boys на Bob Marley защото си мисля че така ще се оправи.
    2. Когато никой не ме гледа започвам да си пея тихо
    3. Винаги като влизам вкъщи минавам и гледам във всички стаи дали има някой
    4. Каквато и музика да слушам винаге си щракам с пръсти
    5. Никога не нося черно защото си мисля че ми носи лош късмет
    SPIDER PIG
    SPIDER PIG
    Does whatever a SPIDER PIG does
    Can he swing
    From a web
    No he cant
    He's a pig
    LOOK OOOUUUTTT!!!!
    He is a SPIDER PIG

Град
    до твоята звезда :)
    Хахах много хубава тема

1- Пия вода само от стъклени чаши или от първоизточника т.е мивката и ръчичката .. иначе имам чувството, че на водата й има нещо и ще се разболея.
    2- Като ще ме изпитват, предстоят ми контролни и др. такива неща винаги си целувам телефона.. мисля, че ми носи късмет.
    3-Перфекционистка съм за света на другите, постоянно им се меся, че не го правят както трябва и т.н .., но в моята стая трябва да е лудница..
    4- Най-лошия ми навик е да ям вечер към 2-3 в леглото .. и после да си оставя нещата под леглото до сутринта.. или преди да си легна слагам под леглото някякви сладки работи .. събуждам се .. ям ги за има, няма 2-3 мин .. и заспивам и не помня, че съм яла
    5- Мразяяя някой да пие вино с повече от 2-3 ледчета .. ненавиждам ги тези хора .. ще стана сериен убиец заради тях .. !
    6- Постоянно отлагам за последния ми момент .. целият ми живот е бул такъв .. едно голяяямо отлагане ..
    7- Страх ме е да пресичам улиците .. ужасни са ...

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    1.zaspivam s ruka na uhoto(toplq si go) i si mrunkam tihi4ko(taka se unasqm)
    2.ne pribiram kolednata ukrasa do 1 fevruari
    3.piq si kafeto VINAGI v stuklena 4a6a
    4.dokato slu6am muzika vinagi si stiskam 4eneto,nz za6to,moje bi muzikata me naprqga i iskam da izbuhna!
    5.o6te ot malka,kogato nqkoi vku6ti(predi maika mi ili sestra mi,a sega muja mi) mi kaje "izhvurli bokluka" az otgovarqm: "e,na grub li da te iznesa!"

Цитирай Първоначално написано от AFT
    Цитирай Първоначално написано от PiruBloodz
    Цитирай Първоначално написано от Seducti0n
    Днес разбрах, че ме е страх от гълъби....
    Те са лоши, искат да ме причакат в някоя уличка и да ме накълват....
    АА, и аз напоследък се плаша от гълъби.
    Както си вървя, имам чувството, че ще се забият в мен. : ОО

Хах, и аз съм така! Даже няколко пъти ми е случвало като вървя някъде и нали гълъбите летят наоколо (най-честно т'ва се случва на центъра) и си мисля, че летят към мен и залягам. O_O Доста е нелепо.

И аз от скоро имам фобия от гълъби които не са се научили да летят както трябва
    SPIDER PIG
    SPIDER PIG
    Does whatever a SPIDER PIG does
    Can he swing
    From a web
    No he cant
    He's a pig
    LOOK OOOUUUTTT!!!!
    He is a SPIDER PIG

Град
    Ямбол

1. Смятам егоизма за положителна черта.
    2. Говоря си сама понякога и винаги на английски език. (не знам защо)
    3. Когато гледам някой филм у нас, се събличам по бельо, овъргалям се в някакво одеало и се тръшвам на легло/диван...
    4. Обожавам някой да си играе с косата ми и да ме гали по врата. Направо откачам.
    5. Разбирам се по-добре с момчета.

За хубавите неща трябва време, докато прекрасните се случват внезапно!
    P.S. Момиче съм
    http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1044839 - BANNED

1. Преди непрестанно си забравях нещата къде ли не. Съсипвах си нервите така, защото понякога тотално бях изключила за нещо супер важно (говоря само за предмети!!! всичко друго и сега не го помня). И след като си забравих телефона навън един ден, реших, че така просто НЕ може. И основните неща, които губя и забравям, държа на определени места - шнолата за къпане и гребена под възглавницата, ключовете - на бюрото, телефонът (ако го извадя от джоба изобщо) на максимално малко разстояние от мен... Винаги се оглеждам като ставам или си тръгвам от някъде - да не съм изпуснала нещо на стола, нещо да не забравя на масата, да огледам хората нещо да се сетя да им кажа... Доста ми е полезно всичко това и сега ми е като навик.
    2. Имам някакъв извратен тик да си пипам носа. Установих, че "пука" (сигурно е хрущялът, знам ли?!!?) ии непрекъснато се занимавам с него - когато ми е скучно, интересно, ядосано, замислено.. само като ми е забавно не го правя. Отвратително е. Имам чувството, че ще си деформирам носа.
    3. Непрекъснато си изучавам зъбите с език. Винаги съм имала проблеми с тях и все ме е страх нещо да не би да не е наред с тях
    4. Мразя да е тихо. Обичам да имам равномерно шумене - печка, пералня, сушилня, нещо такова. Помага ми да мисля.
    5. Тъй като май всички имат някакви странности за съня, сигурно и аз имам. Да помислим.. Винаги като си легна си решавам за какво ще мисля сега. Имам си няколко теми, мечтая си разни сценарии и т.н. Сънувам ги след това.. Поне така предполагам

Ще допълня с още няколко.
    - Когато ходя по улиците, на ум винаги водя някакъв разговор с някого. И на всичкото отгоре правя мимики. Представям си каква смешка съм.
    - Постъпвам супер малоумно в дадени ситуации. Ама толкова малоумно, че нямам никаква представа защо изобщо съм го направила.
    - Като бях малка се страхувах от мечки в стаята си. Сега също се страхувам от тъмното, но поради друга причина - да не се спъна някъде. С майка ми имаме навика да си оставяме обувките в нищото и всяко ходене в тъмното си е... Тъмна Индия.
    - И много, много ме е страх от змии.

малеее хора сички сме луди
    голям смях падна докато четах ..та докато четах осъзнах че и мене хич ме няма ..
    такаа започвам
    1. днес едно момче което ми пише секи ден не ми е писал още а е в скайп и се дразня щракам на профила му през 10 мин и го пусувам със някфи супер идиотски псувни и във всяка една има думата "лайно" като например : голям си гъз wе лайно .. или : насрано лайно
    2. всяка вечер като си легна започвам да си представям някфи откачени неща и картината ми е пред очите всякаш гледам филм
    3. като се ядосам трябва да вдишам повече въздух което ме успокоява .. а ако не се сетя за това почвам да се чопля да се щипя да се пипам (нямах предвид там където може да сте си помислели ) ..или да се чеша
    4. понеже вече много често почнах да не изговарям добре "р" ако я кажа грешно не се оставям на мира докато не я кажа правилно
    5. ако някой каже нещо смешно или прочета нещо смешно някъде мога да се смея с часове..първо се смея няколко минути ...спирам и след малко се сещам и се смея още няколко минути и след това дори и да съм забравила кое е смешното се смея пак ..
    6. често ми се случва като легна и си затворя очите да си внушавам че краката ми падат от леглото на земята
    7. винаги когато съм вкъщи тв-то е включено дори и да прая нещо на компа и да не му обръщам внимание а ако отида в кухнята дори и да е само да си напрая някой друг сандвич трябва да го включа и то обезателно на фокс лайф защото винаги дават инт сериали ..
    8. мразя звука когато хората си пукат пръстите и преди изтръпвах
    беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от _mimi7y_
    малеее хора сички сме луди
    Вярно е! От това, което прочетох.....

За хубавите неща трябва време, докато прекрасните се случват внезапно!
    P.S. Момиче съм
    http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1044839 - BANNED

Град
    DreamLand =)
    aa setih se za 1 neshto
    1) qm po mnogo stranen nachin hranata si zapochvam vinagi po posoka na chasovnika i pravq pulno krugche na chiq kotishka ili zavisi kfoto qm..no taka go oblizvam i go zaglajdam da nqma sleda che tam e imalo hrana i taka kato go napravq izglejda che hranata zapochva ot tam kadeto shte q pochvah posle v smi ne ostavqm sledi ot qdene oh ne mojah da go obqsnq hybavo koito ima vaobrajenie shte me razbere
    Първо Едуард бе вампир.
    жадуваше за кръвта ми.

1. Никога на никой нищо лично, нищо което чувствам не казвам.
    2. Мога да издържа повече от 3 дни без да спя.
    3. Няма чувек на тая замя който да се мрази повече от колкото аз се мразя.
    4. Когато трябва да подкрепя някого в нещо наистона важно рухвам на мига.
    5. До 11 годишна плюшените ми играчки бяга единствените неща които смятах за единствените които могат да опазят някоя таина. (Като се има предвид че сега съм на 12 след месец 13)

При мен няма много нормални неща.. Всичко зависи от изблиците ми. Написах няколко примера,но не смятам,че са кой знае какво,затова ще допълня като се сетя за повече.

.. аааа такова .. пия бира от <3 годишна възраст.

Пиеш, сърбала си по една капачка годишно за бог да прости, то и аз пуша от 2 годишна по тая схема...

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Цитирай Първоначално написано от _mimi7y_
    5. ако някой каже нещо смешно или прочета нещо смешно някъде мога да се смея с часове..първо се смея няколко минути ...спирам и след малко се сещам и се смея още няколко минути и след това дори и да съм забравила кое е смешното се смея пак ..
    7. винаги когато съм вкъщи тв-то е включено дори и да прая нещо на компа и да не му обръщам внимание а ако отида в кухнята дори и да е само да си напрая някой друг сандвич трябва да го включа и то обезателно на фокс лайф защото винаги дават инт сериали ..

Ххаха и аз така.В момента каналите ми са разбъркани,но понеже гледам само фокслайф и дъ войс не ми прави впечетление.Дори до преди малко гледах Вероника Марс .Включа ли компа,вкл и тв-то хихи....Ааа и нз защо,но чорапите ми почти винаги са в тон с дрехите.Повечето пъти,дори не е умишлено...
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Добре,ще си разкажа историята.

На 3 годинки съм била на разходка с нашите. Те споменали нещо за бира и аз понеже съм си пийвала като съм чула безценната думичка съм поискала да пия. Нашите,разбира се,отказали. Тогава съм се хванала за някакъв стълб в центъра и съм се развикала "Искам бираааа! Искам бирааа!" и хората гледали с изумен поглед изчервените ми родители.

Както и да е. Първият път,когато се напих (и който помня),беше на 6 годишна възраст. Тогава майка имаше гости и аз подпуках виното от хладилника. После отидох в стаята,където бяха те и изложих майка... шалялялял..

Освен това като съм била бебе,съм било много нервно същество. Блъскала съм си главата в стените. На една сватба родата постоянно ходели подир мен,страхувайки се да не проваля празника.

Аз на 9 изпих една чаша водка на язовира с нашите и после от страх да кажа пих една седмица тъпи лекарства "заради температурата" ако е въпрос
    И първата ми снимка с цигара датира от 93-та...
    Ама не го считам за странност, да кажем, че имам забавно семейство

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    страх ме е от бани, тоалетни и канализации! и въобще всякакви малки и големи помещения с плочки, фаянс, теракота..

всяка сутрин с баща ми се караме кой да влезе пръв в тоалетната.. тва всеки божи ден, подяволите, и никога не ми отстъпва мястото! и ми се налага да седя половин час отпред да го чакам, да го мрънкам, да го притеснявам.. аа полудявам!

отварям кофички кисело мляко с нокътя на показалеца или палеца

и имам гаден навик като седна някъде на заведение и да си мушна лявата ръка под блузата и да я застопоря на дясната гърда..

заспивам с лице върху възглавницата

тва е..

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от dory123
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    Цитирай Първоначално написано от PiruBloodz
    Цитирай Първоначално написано от Seducti0n
    Днес разбрах, че ме е страх от гълъби....
    Те са лоши, искат да ме причакат в някоя уличка и да ме накълват....
    АА, и аз напоследък се плаша от гълъби.
    Както си вървя, имам чувството, че ще се забият в мен. : ОО

Хах, и аз съм така! Даже няколко пъти ми е случвало като вървя някъде и нали гълъбите летят наоколо (най-честно т'ва се случва на центъра) и си мисля, че летят към мен и залягам. O_O Доста е нелепо.

И аз от скоро имам фобия от гълъби които не са се научили да летят както трябва
    Само да поясня, че тва за гълабите е писано от Pedigree
    Aз си нямам проблем с тях..

1 Нервя се от приблизително вси4ко,ако ми скръцне стола,ако нещо стане с неприятна изненада,и всеки път по4вам да трепера и да дишам по у4естено.А ако не съм на публи4ни места крещя като истарвано животно.
    2 Ако варвя сам по улицата без мп3 и съм се замислил за нещо след 2-3 мин по4вам да разсъждавам на глас
    3 Винаги гогато видя слу4айно някой познат на улицата,аз го виждам първи и решавам дали да му кажа здрасти или да си продължа.
    4 От хората които познавам мисля 4е имам най доброто зрение
    5 ааа ддз...

Цитирай Първоначално написано от Romance
    Имам някаква странна мания..ако реша че с нещо не ми върви никога не го слагам колкото и да ми харесва,колкото и дни да не съм яла, за да си го купя(било то дреха,обувки,гривни и т.н.)По същата причина никога не си начупвам косата (колкото и да ми отива) и никога не си дигам бретона..Въобще ако променя нещо от външния си вид всичко се скапва

Обичам калинки...ама до няква брутална степен (размених гащи за една порцеланова )

На ключовете си имам 16 ключодържателя,от които 9 са плюшени

Понякога нося на баща ми обувките (какво странно?!...ами момиче съм)

Изключителен фен съм на анимацията..рядко се намира таква която
    да не съм гледала или да не знам някой герой..

имам същата странна манияяя .. супер гадно е
    "Eдно е ди се иска, друго е да можеш, а пък трето и четвърто - да го направиш !

Н.Хайтов

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си