- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- 5-те най-странни
1.Адски много обичам да свивам тютюн и т.н кеф ми прави..
2.Пиказвам си сама ... понякога..
3.Понякога ми се случва,докато си говоря най-обикновенно да забия,ама да зацепя напълно,да си забравя мисълта и да не мога да продължа..
4.Мразя да използвам сложни думни!!!
5.Интересувам се от криминология..
1. Понякога се смея без причина .
2. Понякога си говоря сама .
3.Не мога да спя на нормално легло . Винаги си спя на 2-я етаж на леглото.
4.Много зяпам . И аз незнам защо , но понякога се чувствам тъпо от толкова зяпане.
5.Чувствам се ужасно зле като си загубя нещо или като си забравя някоя вещ в училище . Това да не чуе дявола се случва рядко , но когато стане не мога да спя цяла нощ !
1. плача без да има причина
2. когато е много тъмно и всички вкъщи спят и чуя някакъв шум започвам да се въртя постоянно и си внушавам, че има някой зад мен и се обръщам през 5 минути
3. страх ме е да се прибирам сама по тъмно мисля си че някой върви след мен и започвам да тичам
4. често ми се случва, когато говоря да си забравя мисълта и започвам с "ъъъъъ" и до там...
5. обичам когато е късно и пуша на прозорца да чувам как цигарата ми гори.
6. когато ми е много гадно искам да се разболея от нещо и да умра и се чудя какво ли ще им е на тези който държат на мен..
7. когато съм на кафе, или независимо къде винаги когато пия нещо оставям малко на дъното, за жадните.![]()
8. понякога, когато отивам на някъде сама, забравям как съм стигнала.
има и още мноооооого други..![]()
Everything happens for a reason..
1во - всички очила ми стоят на криво.. слушалки не мога да си сложа в ушите просто щото не седят мирно тамта имам дефектни вежди или очи или там кфото е ииии дефектни уши..
2ро - доста често ми се случва напоследък да изляза навън (с някои разбира се) да слушам музика и да си потананиквам мелодията и от време на време да се клатя все едно танцувам .. (:
3то - домързи ли ме .. не мърдам от мястото си ако ще да ми се ходи до тоалетната![]()
4то - слагам на мн места безопасни игли .. на края на панталоните ми илии на ръчния ми часовник .. илии на блузите отзад за да .. оф не мога да го обясня ама си имат пренадзначение![]()
5то - имам някакъв супер тъп навик да си махам пърхота ако го видя от косата.. еи таи с пръсти дърпам скуба ама .. ни го яща![]()
1.iskam na vsqka cena da stana izvestna
2.haresva mi use6taneto ot tatuiraneto
3.ne obi4am da si pi6a dalgo s nqkoi v skype
4.vinagi vsi4ko mi omrazva
5.darja vinagi vsi4ko da e perfectno,koeto ne e dobre
uff ne moga da se setqpak mi se iska6e ... 4e i az da vidq koe mi e strannoto
eh paradoks
На много хора ще им се стори странно,но като бях малка имах фикс идея да си имам пенис.Много хора ще си кажат тя е луда,но все пак фантазиите на малките деца са безкрайни
![]()
п. с. даже писах на Дядо Коледа да ми донесе![]()
* biтch... your boyfrieнd ωaнтs ме ; ) *
1.placha bez prichina(ponqkoga)![]()
2.pochti nikoga ne zaspivam kogato si legna..pone nai malko 15 min trqbva da se vurtq..che dori i chasove stavat ponqkoga![]()
3.kogato ne sum chatila primerno 2 dni i sqkash zapochvat da me surbqt prustite![]()
4.ne obicham da me celuvat(samo na gadjeto davam)![]()
5.ponqkoga kakvoto sanuvam se sluchva![]()
1. когато много ме боли гърлото ям сладолед
2.обичам да ходя в планината и да се качвам на някакво високо място и да викам мнооого освобождава от стреса
3.иска ми се поне един път да правя секс в Лувъра
4.искам поне за един ден да остана сама на света
5.искам да надникна "в рая"
Tova stranni neshta li sa?!Първоначално написано от Mademoiselle
![]()
Haha.
1. Ne moga da ponasqm da nosq chehli, sandali ili kakvoto i da e. Dori v nai-golqmata jega se chuvstvam po-dobre s kubinki otkolkoto s nqkakvi djapanki. I krakata mi nikoga ne vonqt.. basi kysmeta![]()
2. Ponqkoga mi se nalaga da smenqm ujasno byrzo tri ezika s tri razlichni akcenta i mi se sluchva da proiznesa neshto po takyv nachin che nikoi posmyrtno ne bi me razbral, az se qdosvam zashtoto mislq, che tozi koito ne me e razbral e gluh i mnogo chesto stava skandal
3. Obicham da vyrvq sys zatvoreni ochi, strannoto e che nikoga ne e imalo incidenti
4. Nqkolko pyti mi se e sluchvalo da me blysne kola, az stavam, iztupvam se i trygvam bez kapka pritesnenie (e, qvno ne sa bili nqkakvi ludi shofiori...)
5. Obojavam kogato mi podarqvat cvetq po razlichni povodi i nikoga ne gi slagam vyv voda. Namiram gi po-krasivi suhi.
6. Vyzbujdam se ot industrial metal, makar i da ne go haresvam
7. Obojavam da hapq, draskam i da ostavam vsqkakvi belezi, sinini, zybi i t.n. po razni poznati.... nqkakyv fetish mi e
...no ima i oshte.
1. Шкафа под учебницте ми е пълен с рисунки на какво ли не - неща ,които са ми направили впечатение; мои собствени манга герои;
измислени места и т.н.
2. Всяка вечер, преди да заспя пожелавам "лека нощ" на стаята си...Като бях по - малка беше по-мащабно..
3. Винаги, когато изчета дадена книга, изчитам последното изречение наобратно.![]()
4. Спя винаги с две възглавници (ако прибарам от някъде и повече) - едната под главата, другата успоредно на гърба ми.
5. Имам две плюшени играчки, кръстени от две мои приятелки Мишо и Мишо (защото са мишки). Тъй като те двете им дадоха имена,аз реших да им измисля история. Беше доста извратена и накрая се оказа, че двамата са "зоофл - гейове"....Баща ми щеше да припадне като я чу...
Най-после ти дойде...Добре направи.
Копнях за тебе,
В душата ми желание запали ти
и цяла изгорях...
Сафо
1. Представям си всичко в линии и гледам да не ги настъпя, примерно в хола както е секцията и отдолу има вратички и си представям как от края на вратичката се спуска линия по пода и внимавам да не я настъпя
2.Не заспивам без нещо да работи (телевизор)
3. Обожавам страшни филми, но после не мога с часове да заспя, и при най-малкото тропване сърцето ми забива адски лудо
4. Доставя ми удоволствие да дразня и тормозя хората около мен
5. Обожавам като имам раничка в устата да си я "дъвча", болката е супер яка
1. непрекъснато си разигравам въображаеми диалози с някой, който ми се иска да видя![]()
2. обичам да се събуждам по-рано когато съм първа смяна, за да заспя отново с мисълта че имам още време![]()
3. когато много ме боли гърлото ям сладолед :P
4. искам да надникна "в рая"
5. гриза си ноктите докато гледам филм![]()
Ъм...
ако не сме странни, какво става?
Ъмм, ще се опитам да изброя някои неща, които може и да не са много странни, не знам![]()
1. Постоянно си пипам косата...или си навивам кичур на пръста...или просто я оправям, но не я оставям на мира![]()
2. Вярвам в духове и тва понякога ме плаши много![]()
3. И аз си имам мои собствени "суеверия", които понякога приемам за истина![]()
4. Страх ме е от асансьори![]()
5. Обожавам ужасяващи истории, филми, книги...всичко, което може да те накара да изпищиш от страх, ме привлича![]()
nicolepcd
1.Ne moga da presicham sama..izspadam v mnogo golqma panika i ako minavat koli zastavam vcepenena i ne moga da pomrudna.sluchvalo se e da hvashtam razni nepoznati i da preseka.Vsichkite mi priqteli znaqt za tova neshto i vinagi me hvashtat i presicham s tqh.![]()
2.Ponqkoga kakto si sedq i mi stava super muchno i zapochvam da placha super silno,v sledvashtiq moment se sluchva neshto tupo koeto na men mi se struva interesno i izbuhvam v izsterichen smqh..
3.Peq vinagi i navsqkade.I nai-razlichni pesnichki.prosto mi e stanalo navik i nqma sekunda.ako ne peq na glas si peq na um.Chesto daje sam osaznavala che se e sluchva ot vreme na vreme da peq dokato pravq sex..super tihichko..nai-zabavnoto e che sigurno sam nai-golemiq muzikalen invalid na zemqta![]()
4.Kogato vlizam v banqta da si vzema dush pravq vsichko po tochno posledovatelen red.ot kakto bqh na 11 12 godini se ne sam promenqla nito edno dvijenie kato si vzimam dush.
5.Mnogo obicham kogato lqtoto sam na plaj,da legna na povurhnostta na vodata da se otpusna ,da se req sas zatvoreni ochi i da si predstavqm kak sam vav okoloplodnite vodi na maika mi![]()
![]()
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...
1.Мога да огъвам пръстите си нагоре, на повече от 90 градуса, без да ги натискам, а по принцип съм голямо дърво, и един мост не мога да направя като хората
.
2.Когато вървя сама по улиците до такава степен се замислям и отнасям, че по някое време усещам как се смея на глас, като някой пълен олигофрен.
3.Имам много развит слух, и при най-малкият шум подскачам, и почвам да пищя
4.Абсолютен карък съм - всеки божи ден падам, удрям се някъде,чупя или губя нещо.
5.Всеки ден малко преди да стъмни спускам щорите в стаята ми, защото мисля, че ако гледам прозореца дълго, някой ще изскочи, ще ме изплаши, ще влезне вътре и ше ме убие![]()
Пичове чета ви постовете и почвам да се притеснявам за вас.. май трябва да има и "Др.Психо Тийн"![]()
The Spark
[quote="Spider4eto"][b]1. Представям си всичко в линии и гледам да не ги настъпя, примерно в хола както е секцията и отдолу има вратички и си представям как от края на вратичката се спуска линия по пода и внимавам да не я настъпя
[quote]
ОМГ мислех си че съм луда , а то не съм била само аз. И понякога така като вървя по улицата , и от всеки ръб на сграда , от всеки ъгъл от всяка улична лампа си представям че тръгва една линия по земята , ис тава една плетеница от линии и аз гледам да не ги настъпябахти странната работа.
2. Много често си мисля , как бих направила еди какво си , и тогава би станало еди-що-си и тогава еди-кой-си би реагирал еди как , и си разигравам един сценарий в главата , който няма нищо общо с действителността.
3. Понякога като съм тръгнала нанякъде и си мисля за нещо , толкова се увличам в мислите си , че забравям накъде съм тръгнала и подминавам мястотоИли пък ако се сетя за нещо смешно , и почвам да си се смея сама , и се усещам че като някоя луда си вървя сама по улицата и си се смея ...
4.Като съм сама си пускам музика и си танцувам много смешно , така , както никога не бих танцувала пред някой друг.
5. Като малка съм мислила , че хората със сини очи виждат в синьо , и че негрите са черни , защото не са яли кисело мляко
6.Много често се случва да си помисля нещо , просто ей така да ми мине през главата като нещо което може да се случи , и след известно време то се случва. Затова гледам д ане си мисля за лоши работи![]()
Има и още като се сетя пак ще пиша![]()
1. леле, и аз си представям много неща в линии. Най-често когато пътувам с автобус (междуградски) и по пътя има дървета - вдигам си краката от пода на автобуса през 2 секунди, за да не настъпя някоя линия![]()
2. Всяко число в съзанието ми отговаря на някакъв цвят, 0-прозрачен, 1-бял, 2-жълт, 3-розов, 4-зелен, 5-оранжев, 6-тъмночервен, 7-светлосин, 8-тъмносин, 9-кафяв. Така "по цветове" помня супер много телефонни номера, но по история не мога да запомня и една дата
3. Много, много често си представям какво би станало ако... кой как реагира, после какво става... и така.
4. Мога да стоя сама неограничено дълго време (не съм пробвала да видя колко мога) Единственото условие да не ми стане случно е при мен да има огледало, взирала съм се с часове, но съм сигурна, че мога и дни.
5. Почти постоянно пея наум, а често и нагласПовечето песни са... някак си особени, или сама ги мисля на мой собствен език... Като малка пък все издавах някакви звуци (мммммммм, бффффффф, лааааааааа)
6.И аз си огъвам пръстите, но не на повече от 90 градуса, ако е повече, трябва да си помогна с другата ръка)
7. И аз си измислям, че ако сега например не направя еди какво си, ще стане нещо лошо. И в същото време си казвам сега ако направя това ще успея в ..нещо... и то пък се сбъдва!
8. В някои магазини когато нещо не е идеално подредено го доопоравям, както и ако видя нещо по някой човек - прашинка, нещо накриво..
9. Когато си легна минават от час до два докато заспя, нито повече, нито по-малко
10. Не обичам около 80% от съществуващите храни, например от всички зеленчуци обичам само домати, краставици и зеле (зелето ако умирам от глад)
11. Често си представям как изглеждам в момента, все едно си гледам клипче
12. Ми те са много, ама сега само за тези се сетих
да... и с мен е така. без майтап!Първоначално написано от RAWRRR
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Сетих се също и че ме е страх от кучета.
За някой е странно но мен просто наистина ме е страх и като видя по улицата гледам да бягам по надалече.Нищо против животинките някои са много сладки даже нооо ... незнам защо така се страхувам
1. nosq vinagi ranica...daje v pove4eto sly4ai e s1vsem prazna a v ostanalite sly4ai ima lak za kosa pqna za kosa greben i gel...da zemam i trite
2.nikoga ne ostavam bez d1fki...
3. vinagi v avtobysa gledam nomera na bilet4eto dali e k1smetliiski
4.kato vidq 4erna kotka pluq 3 p1ti
5.interesyvam se ot ne6ta koito drygite ne haresvat
em tva e![]()
1во-Често си казвам,ако не направя еди какво си за незнам си колко време ще ми си случи нещо ужасно.
2ро-Имам фобия от играчки клоуни.
3то-Харесвам се повече вечер отколкото сутрин.
4то-Интересувам се от мистерий,разни гадни нещица,мумифициране,необич айни неща.
5то-Обичам да споря,изпитвам невероятна еуфория,като дрога ми е.Не скандали,а спор
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
1/ Момиче съм, а мразя да клюкаря, да обсъждам, да се гримирам повече от 2 минути, да се превземам, да съм с филирана коса и големи очила. Предпочитам мъжката компания.
2/ По средата на нощта ставам и правя по 200 коремни преси(около 3-4ч.)
3/ Не мога да заспя сама абсолютно на тъмно![]()
4/ страх ме е от всичко, което прави БУМ и е много шумно. Полудявам, изнервям се и не съм спокойна.
5/ Предпочитам да пера на ръка, защото ме е страх пералните, да не ми развалят дрехите, а аз много си ги обичам
6/ разсеяна съм, забравям често, не помня имена и физиономии.Понякога чак се притеснявам.Случвало ми се е да се запознавам с един и същ човек 3 пъти, да отида до магазина за да купя нещо и да се върна вкъщи с празни ръце, защото съм забравила какво е било - пак да проверя и да се върна. Е не всеки ден, де
![]()