.
Отговор в тема
Страница 4 от 13 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 324
    Цитирай Първоначално написано от lonely in my live
    1во-Често си казвам,ако не направя еди какво си за незнам си колко време ще ми си случи нещо ужасно.
    Тва и при мен го има, мн е гадно.. ама пък понякога си казвам, че ще ми се случи нещо хубаво

Супер фен
    Град
    Варна
    1. Интересувам се от паранормални явления, чета много за Ванга, но въпреки това не мога да гледам такива филми - по някое време имам чувството, че ще ми се пръсне сърцето
    2. Като по-малка като кажех на сестра ми: "Отивам до тоалетната" тя бягаше пред мен и се заключваше вътре и обикновено се напикавах пред тоалетната. Това ми е травма и до днес.
    3. Харесва ми да съм лидер, но не го признавам.
    4. Не мога да заспя без да съм погледала дори малко телевизия.
    5. Не издържам без компютъра ми повече от 3 дена.
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    хайде де , няма ли още някой да признае за странностите си

Град
    Ямайка:)
    Айде аз ще призная:
    1-во не мога да заспя ако не съм загасила тока на стаята си и не съм затъмнила изцяло, дори и да съм мн уморена не мога да заспивам на светло.
    2-ро обичам някой да ми пипа косата или да ми прави прически . . . направо се унасям и ми се приспива
    3-то понякога заставам пред огледалото и почвам да говоря нещо, за да видя как ще изглеждам, когато го казвам на някого
    4-то много мразя да ме целуват по врата. .. ядосвам се, изперквам
    5-то винаги настройвам часовника си с 5 минути напред, защото се моткам и закаснявам много. . . то и без тва пак си закаснявам де като знам, че е напред

Град
    Почакай есенните листа...
    1.Според мен няма грозни хора!
    2.Не обичам насилието:мразя войните, замърсяването на природата, дори мразя колите и предпочитам да ги гледам само в музеи...
    3.Много съм чувствителна и при всяка критика или обида се разплаквам и се чувствам ужасно...
    4.Винаги мисля първо за другите, а след това за себе си и това често ми играе лоша шега...
    5.Понякога си говоря с животни и си мисля, че всички предмети имат душа...затова и мразя да изхвърлям различни неща...

Това е - според другите е странно, но според мен това си е нещо нормално, защото това съм си аз!

1. Докато вървя на път към някое кафе или даскало съм супер отвеян и не мисля даже каде отивам (правя го машинално) като през това време си мисля за нещо. Случвало се е замалко да подмина майка ми
    2.Много голям егоист съм и се гордея с това. Мнението ми е че ако човек не е егоист и се раздава доникаде няма да стигне в тоя свят
    3.Болен съм от висша степен мързел. До такава степен ме мързи че друго съществено освен по кафета да ходя, да седя на компютара и да спа не правя. Като трябва да свърша нещо, направо ме боли...
    4.Футбола ми е безинтересен (а съм момче), просто немога да си задържа вниманието 90 мин в/у нещо толкова еднообразно.
    За сметка на това пък съм вманиячен на тема коли и компютри.
    5.Когато общувам с някой, несъзнателно почвам да се държа като
    него и да копирам държанието му, някой път дори смехът му.

Мойте странности са доста повече от пет
    1.Казвам си,че ако не направя нещо ще ми се случи нещо лошо.Или пък повтарям дадено нещо три пъти,иначи ще се случи нещо лошо.Имам си такива измислени от мен навици
    2.Много често си разигравам сама диалози,представям си че говоря с някой и така
    3.Мога да стоя часове пред огледалото
    4.Мога да заплача от най-малкото нещо
    5.Смея се без причина,,хората ме мислят за луда
    6.Ужасно мързелива съм.Слушвало се е да ми се яде или да ми се ходи до тоалетната,но ме мързи и си стоя пред компютъра
    7.Не мога да заспя без телевизор
    8.Постоянно си пипам косата и си правя някакви странни прически
    9.Мога да стоя загледана в една точка часове,също като вървя по улиците се заглеждам в абсолютно непознати хора и постоянно ги гледам
    10.Обичам да разхвърлям и да стоя в хаос

Град
    Blondeland
    Изпадам в истерия , когато видя паяк. Много често се разревавам...

Откачам от страх на тъмно. Спя завита през глава и най-гадната част е когато трябва да стана да си налея вода... понякога заспивам с пресъханло гърло

И аз като повечето от вас имам онзи гаден суеверен навик. Казвам си , че ако направя еди си какво ще ми се случи нещо хубаво , а ако не го направя - обратното

Имам отвратителния навик да не си подреждам стаята

Голяма съм параноичка. Внуша ли си нещо , откачам тотално. Скоро си внуших , че ми се клати един зъб , че ми се е разранила една бенка .... осъзнавам , че това са глупости , ама .....
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Град
    Varna
    Ами то от отговорите си личи, че повечето хора май не са странни (просто защото нещата се повтарят)... (уф, всъщност, ако нямаше нормални, нямаше да има и странни хора ) А видях и няколко неща, които ме накараха да се замисля - това всъщност възможно ли е?!

Music_slave, и аз несъзнателно копирам поведението на други хора - интонация, реплики, движения, смях... не знам защо така

Давайте, продължавайте... интересно е
    Когато Калигула вкарал коня си в Сената, всички коне в Рим се окуражили...

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    1. не съм ял шкембе чорба от...много време
    2. имам 164 извинени отсъствия
    3. не съм играл футбол от 2-3 седмици
    4. днес си купих татарско кюфте от била
    5. ^и продавачката ми върна 40ст. повече

някой път ще измисля нещо сериозно

Голям фен Аватара на BluE_s
    Град
    Неизвестно...
    Цитирай Първоначално написано от malkata_sladurana
    Цитирай Първоначално написано от Madness
    RAWRRR не знам ебаваш ли се ама тва третото и при мен го има
    и при мен...
    и при мен

1.Почвам да викам като видя някакво голямо насекомо.Изпадам в транс.
    2.Много обичам Луната.Всяка вечер си седя на прозореца и си я гледам.Или много обичам като си легна да е точно срещу мен.И от прозореца да си я виждам.
    3.Обичам да викам,макар че мразя на мен да ми викат.
    4.Обичам да гледам страшни филми,ама после 1-2 седмици не мога да остана сама.
    5.Понякога,когато се вгледам в себе си и започват да ми се привиждат разни неща и бягам в другата стая.
    London Tipton

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    az otdavna sum stignala do izvoda 4e normalni hora ne su6testvuvat...

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Цитирай Първоначално написано от ju**
    Въобще ако променя нещо от външния си вид всичко се скапва
    Абсолютно същата история.... не знам,така е защото си въобразявам нещо или просто е така

Град
    In The Shadow Of The Earth
    1. На всяка песен, която ми хареса дори и малко започвам да скачам като побъркан и да дивея(слушам предимно рок)
    2.Същото като на Your Nightmare
    3.Много фантазирам
    4.Когато говоря с някого всичко което ми го казва независимо от темата и предназначението си го представям...
    5.Обичам да дразня хората около себе си :P
    Take care or u'll be erased!

Град
    Somewhere over the rainbow*
    1. Когато някоя песен ми хареса пускам я на автоматичен реплей и я слушам докато не науча целия текст до втърсване,мога да слушам една песен по седмица да не и повече.
    2. Обичам когато вали. Обичам да съм под дъжда без чадър дори и да е зима при минусови температури.
    3. Когато заспивам си измислям супер филмирани филми и си представям мега откачени неща
    4. Влияя се от настроението на хората. Ако някой покрай мен е сдухан се сдухвам и аз,ако е весел се лигавя като за последно
    5. Пия само и единствено вода,не понасям други напитки било то алкохолни или безалкохолни. На ден пия по 3 4 литра вода и съм възможно най върлия трезвеник в историята на България
    Жената с характер ,плаши слабите мъже,
    но подлудява силните..! ~

1. Сменям си настроенията често.
    2. Докато говоря, често си играя с обицата на лявото ми ухо.
    3. Страх ме е от асансьори, изобщо не се качвам в тях.
    4. Когато искам да кажа нещо и някой ме прекъсне, го забравям.
    5. Когато трябва да направя нещо важно, преди да започна винаги си казвам "Време е за шоу"

Сетих се още 2
    6.Когато вървя по улицата и видя някой човек, който се откроява от тълпата, почвам да си представям как съм в неговото тяло.Интересно ми е кога става сутрин, какво обича да яде, къде живее, какви са приятелите му.И почвам да си разигравам всичко наум..и това всъщност е една от най-големите ми мечти да разменя тялото си с някой
    7.Когато искам да се амбицирам си казвам, че ако не направя еди какво си, нещо лошо ще ми се случи .Например докато тренирам вкъщи си казвам че ако не бягам още 1 километър, ще се разболея ..
    ^явно не е толкова странно

хаха браво за темата супер яка е
    такам..
    1.Обичам да ме дерат супер яко по гърба възбужда ме..
    2.Обичам да хапят езика ми толкова силно,че чак потича кръв това също адски ме възбужда.
    3.Имам си брат във себе си/близнак/ест никой не може да го види..малко хора го познават но е пич обичаме да се гавриме с хората Когато говоря за нас/със брат ми/ хората се чудят защо говоря в мн.ч. и се плашат.Брат ми винаги ме съветва какво да правя и какво не.Когато каже да не правя нещо го слушам,но често спорим.
    4.Винаги,когато кажа нещо каквото и да е и то се случва.Същото е и като сънувам.Например един ден сънувах,че старец ме вика и ми казва,да успокоя приятелката си.На следващата сутрин най-добрата ми приятелка каза,че дядо й е починал.
    5.Винаги живея на ръба.
    6.Аз съм един голяяяяяям dreamer още от малка и това ме кара да си пиша разни романи.

1.Когато съм мнооого ядосана, гласа ми се повишава на места
    2.Обичам да гледам мноого ХОРРОР филми, а после като не мога да заспя , се чудя що съм ги гледала
    3.Сама ли съм, чуя ли шум- настръхвам
    4.Когато съм сама в детската и в апартамента, не са ли включени телевизорът и компът, чувствам нещо нередно
    5.Тайничко искам да стана психо-убиец...

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    1.-Обичам да си представям разни ситуаций и как бих реагирала(доста често се случват и в действителността,тъй че не е напразно :P ) въобще някакви въображаеми диалози.
    2.-Постоянно имам чувството,че някой ме наблюдава.Внушавам си и го знам,но дори сега го мисля.
    3.-Преувеличавам,или поне на мен така ми се струва.От нещо съвсем мъничко мога да правя голееми драми,но никога не го показвам пред хората.В крайна сметка в повечето случай се оказвам права и в действителност това,което съм мислила става точно така.
    4.-Винаги,когато се колебая (а аз се колебая по сто часа и за най-малкото),ако оставя някой друг да вземе решението вместо мен,то непременно ще е грешно.
    5.-Понякога се хващам,че копирам нечий глас на моменти...Много го мразя това,обаче го правя несъзнателно .
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Град
    София
    1. Обичам циганска музика, точно толкова колкото мразя цигани.
    2. Мия си ръцете по около 100-200 пъти на ден. От който няколко до лактите.
    3. Като видя пъпка изпитвам силно желание да я изтискам.
    4. Говоря си сама.
    5. Пея си Азис и Десислава докато пиша във форума.(Много фалшиво, ама много..)

RAWRRR и аз си падам по точката с насилието и измъчването,споко не си самичка

Цитирай Първоначално написано от mer91
    хаха браво за темата супер яка е
    такам..
    1.Обичам да ме дерат супер яко по гърба възбужда ме..
    I'm in too
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

^Аз съъъъщо.

А..странни неща нямам много. Най-странното в момента е, че имам невероятно странна връзка, която наистина вече става (и е станала, де) много сериозна. Ама повече няма да кажа.
    Use me, I'm beautiful
    Take me, I'm Yours
    Hurt me, it feels like medicine
    And all I deserve...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си