- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- 5-те най-странни
1. Мразя хората ,но не знам защо.
2.Страх ме е от жаби /имам фобия от тях/.
3.Не гледам мачове.
4.Не обичам да излизам на центъра ,защото като вървя имам чуството ,че хората постоянно ме гледат и това ме психирва.
5.Като цяло местата с прекалено голямо количество хора ме психирват и изнервят.
6.Обичам да съм сам в нас и да си пусна музика ,но много често и музика не си пускам.
7.Всяка вечер се чудя ,ако умра или ,ако се самоубия или ,ако съм в кома кой ще дойде съответно на погребението или в болницата да ме види?![]()
8.Доскоро си мислех ,че аз се карам с хората ,а то се оказало ,че те се карат с мен.
9.Думата ,,Приятел/и'' ми е много странна и изобщо не ми вдъхва доверие.Свързвам я с алчност ,злоба ,лицемерие ,предателство и голяма доза интригантност.
10.Много бързо си сменям настроението ,за секунди.
11.Мразя като питам : ,,Какво ти е ?'' и да ми отговорят: ,,Няма значение!" ,направо така се вбесявам ,че![]()
![]()
!
12.Вярвам във всичко ,но не и в Бог и Съдбата.
14.Имам навика преди да угася в стаята да я разгледам съвсем подробно и чак тогава изгасям осветлението.
Първоначално написано от ScionOfStorm
1.Имам някакъв панически страх от гълъби... Страх ме е като летат и някой да не се блъсне в мен...Много са ми гнусни и отвратителни.
2.Вечер преди да си легна задължително проверявам дали е заключена вратата,нищо че съм се прибрала аз последна и абсолютно винаги заключвам след себе си.
3.Ако гладя нещо или готвя малко преди да изляза,сигурна съм че съм изключила уредите,но просто винаги когато тъкмо съм заключила вратата и нещо ми става и се връщам да проверя пак.
4.Не мога да заспя без да гледам ТВ...то не е толкова до гледането,колкото до слушането на звука,който да ме унесе по-бързо.
5.Никъде не тръгвам без мп3-то ми.Не мога да пътувам примерно в рейса към даскало и да не слушам хард-техно.
6.Обичам да прекалявам с по-леките наркотици и понякога да не спя по няколко дни...
7.Въпреки че съм момиче,имам само 1-2 приятелки ,предпочитам момчетата за приятели...
Има и още 100% ,ма са не се сещам ;]
Schranz music is my world !
Обичам да смуча палеца на дясната си ръка.
Непрекъснато си водя диалози със самата себе си на ум.
Вечер разказвам истории (някоито от които си измислям) и си представям, че ги разказвам на някой близък.
Мразя светлина. В стаята ми щорите са непрекъснато пуснати, дори и завеси имам...
Не съм суеверна, но винаги стъпвам на шахта по два пъти...по навик.
1.ПОнякога съм страшно мълчалив и затворен в себе си
2.МНого обичам да размишлявам върху разни въпроси без отговор
3.Понякога дори най-дребното нещо мже да ме ядоса адски много
4.Замисля ли се над нещо трудно мога да се откъсна от мисълта за него
5.Случвало се е да седя повече от час да мисля за нещо и да гледам в една точка,но накрая даже и не помня за какво съм мислил.
Абе изобщо доста странна личност ,мога да съм страшно приказлив или супер мълчалив ,понякога сам се чудя на себе си.
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
1. Имам лабилна психика и въпреки всичко обичам да гледам ужаси и кървища нищо, че след тва може да не спя с дни![]()
2. Когато съм сама си припомням разни минали случки, които малко или много са били унизителни за мен... понякога толкова се вживявам, че чак почвам да си крещя на глас "идиотка, глупачка, как можа да постъпиш така и тн" кофтито е, че понякога не се усещам и започвам да го правя пред хора...мисля, че тва не е съвсем нормално
![]()
3. Вечер постоянно имам чувството, че някой ме гледа за тва винги държа пердетата да са дръпнати :P
4. Много се дразня когато съм в някакво помещение и вратата е отворена... много се изнервям и трябва да я затворя веднага![]()
5. Обожавам всичко и всички да са под мой контрол, когато не е така направо полудявам и едвали не изпадам в паника![]()
1 - От както се помня спя с една възглавница с формата на сърце (червено). И винаги когато си лягам я притискам до сърцето си...без нея сякаш не мога да дишам![]()
2 - Интересувам се от свърхестествени неща, паранормални явления, духове, извънземни, привидения, живот след смъртта и от силата на ума![]()
3 - Говоря ... Говоря непрекъснато... и сега и после и след малко и утре и вчераПонякога говоря несвързано..важното е че говоря
![]()
4 - Страдам от филмомания. На ден гледам най-малко 4/5 филма...иначе полудявам...тогава стоя пред телевизора и чакам да почне някой филм![]()
5 - Не обръщам внимание на никой около мен. Подминавам всички като пътни знаци..макар че на знаците повече внимание отделям. Може и папата да мине покрай мен, няма и да го погледна![]()
Забравих да вмъкна и това че като почна да се смея не спирам, докато не забравя за какво се смея. Понякога дори се налага да пийна чаша вода...макар че има опасност да се удавя..от смях![]()
![]()
Имало е случаи в даскалото в които цял час не спирам да се хиля, просто не мога, дори и да искам. Тогава даскалицата ме изгони пред вратата и аз сама съм обикаляла целия коридор смеейки се. От това ми стана още по-смешно та...представяте си
![]()
![]()
![]()
Като си почеша носа /дори и ако само го пипна/ си бия леки шамари /всъщност само си пипам бузите :Д/ ..и т'ва е така от пет години сигурно.
![]()
Дам, и аз така.20.обичам тишината...мълчанието ме дразни,но когато съм сама,понякога ми се иска да се откъсна от всичко и спирам музика,телефони и стоя 30минути безмълвна като умрела на леглото за да послушам как всичко слуша мълчанието ми
Също така май имам фобия от прасета.
Като малка само ги сънувах и разправях 'нувах се от едно пасе'![]()
Както и от змии. Още помня как нападнаха детската градина и издушиха всички.. :/ /в съня ми естествено ;д/
What you give is what you get!
Да добавя...
Имам крив кътник (останалите ми зъби са прави)
Страх ме е от копчета.
Окачествявам болката на "приятна" и "неприятна".
Да видях , че тука съм писала , ама има още дооста неща , които мога да напиша![]()
- Мисля ,че емотиконките в Скайп са много по-тъпи от тези във форума , затова често пиша примерно *кефеща се емотиконка* , или *емотиконка с черни цаки , която дъвче дъвка*![]()
- Като ям пуканки , обичам да опреличавам всяка пуканка на нещо![]()
- Когато се къпя задължително си пея Paramore - Misery businessМи да мизерна работа
![]()
- Заки Венджънс ми е идолХах не бъзикам се , ако ми беше идол не знам какво щеше да прави обкръжението ми
![]()
- Мразя да се виждам с едната си баба , защото постоянно ме критикува , вика ми , карами се , и едвам издържам.
- Аз съм Спрайтохолик.![]()
- Да и да знаете , че аз + Спрайт е много весела комбинация![]()
- Много често ми се случва като си седя да почна да се смея брутално.![]()
- Мразя да режа с нож , защото ме е страх да не си порежа нещо , било то ръка , пръст , крак![]()
![]()
- понякога слушам една и съща песен където и да отида в продължение на седмицаа някъде - пускам си я на gsm-то наа mp4 наа компютъраа и я слушам до втръсване ( ако ме разбрахте какво искам да кажа де XD )
-искам да отида в един от тия подводните хотелимии начи в моретоо вътре на многоо много дълбоко са направили хотел и там се посещава от БОГАТИ туристи
но няма много такива хотели по света
![]()
- искам също да мога да летя![]()
- когато си легна винаги на ум казвал лека нощ на всички хора които обичам( акоо не заспя веднага де )
- спя по корем
- рекламите по телевизията толкова ме дразнят когато спират филма на най-интересното че започвам да псувам и викам по телевизора като откачалка![]()
[/quote]Първоначално написано от samoubiika
малее и аз съм така![]()
![]()
все едно аз съм го писалПървоначално написано от Dark~Illusion
![]()
тфа за линиите удрянето мислех че съм единствен ..
![]()
не се изказвай неподготвен,прасе
1.Обичам да се разхождам сама.
2.Не мога да уча, без да сушам музика.
3.Смеq се без причина.
4.Преди да си легна вечер си слагам гланц.
5.Една единствена дума, може да провали денq ми.
И може би много други странности
1 Когато съм самичка започвам да си говоря и да си пея разни песни, които дори не съществуват ( зависи от това което правя в момента), например ако ям супа си пия супа, супа, супичка, топла и много вкусничка и т.н![]()
2 винаги отварям вратата с лявата ръка![]()
3 често гледам някого втренчено, без дори да се усещам, че го правя![]()
4 когато вървя по улицата винаги имам чувствоте, че някой ме наблюдава![]()
5 имам фобия от патки![]()
![]()
6. Винаги сънувам неща, които никога няма да се случат, с хора, които познавам ,но никога няма да се срещнат![]()
7. Винаги окачам ключовете си на колана на дънките![]()
8. Когато се опитам да си обясня как е възникнала вселената, какво е имало преди това, къде и е края и началото ме заболява главата, ядосвам се и почвам да псувам на поразия![]()
9. никога не си връзвам косата![]()
10. не обичам когато има отворени врати около мен - побъркват ме
11. всеки път като се събудя, преди да отворя очи се замислям за някое аниме - нз защо![]()
12. когато пусна телевизора първо винаги проверявам музикалните канали и тогава другите![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
А сетих се за още
1. Когато гледам някой филм и като си легна си представям, че нещата от филма се случват наистина и, че аз съм главния герой
2 почти винаги познавам колко е часа![]()
3 обичам да нося дрехите на брат си![]()
4. когато се спека си дърпам дясното ухо
ако се сетя още ( непремено ще се сетя) пак ще пиша
![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
1. Ям с ръце... Почти всичко и почти винаги (е, освен в ресторантите)
2. Способна съм да седя на едно място и да гледам в една точка, докато си мисля за едно единствено нещо, повече от 3 часа...
3. Имам фобия от балони
4. Спя с плюшена мечка, която се казва Оли- От Олигофрен
5. Не обичам новите неща, промените и така нататък... Изнервят ме
1.оставям звука на телевизора на четно число.
2.много често сънищата ми се случват![]()
3.преди да си легна си оправям много старателно косата![]()
4.не излизам без слънчевите си очила,ако ще вънка да е вечер или да няма слънце.![]()
5.рева без причина,когато остана сама вкъщи,ако ще до преди 1 секунда да съм била супер весела.
и много други неща за който не мога да се сетя в момента
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
1-говоря си сама..постоянно...и обикновено си представям,че говоря на някой друг....диалог,ама сама си го водя![]()
2-винаги,преди да заспя,проверявам в гардероба дали няма някой 'призрак'ужас,страх ме е още от малка,ама карай....
3-постоянно си късам косата..или евентуално си я похапвам от време на време...![]()
4-постоянно си пиша бележки какво трябва да направя ....и естествено накрая не изпълнявам написаното![]()
5-говоря на измислен френски......![]()
![]()
![]()
someone else...
1.Страх ме е да ям риба - мисля си че ще се задавя и ще умра..
2.Влюбена съм в анимационен герои (голяма мъка е даже няколко пъти съм ревала.)
2.Преди да си легна винаги си реша косата
3.Като пиша нещо винаги се плезя (мн дразнещо)
4.Почти навсякъде другаде където съм ми е топло,само в къщи ми е студено..
Сбъркана работа..![]()
![]()
-Не ме е страх от тъмното,докато не се прибера сама у дома..
-Хапя си устните или китката като съм нервна..
-Не поглеждам към прозореца когато си легна да спя..
-Останало ми е от малка направо да скачам на леглото,щото ме беше страх,че има нещо под него..
-Ако сутрита съм в лошо настроение,такова ще е през целия ден,каквото и да стане..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
- без кола не мога
- понеже супер мн издържам на болка когато ме татуират на някой места от кеф настръхвам (на други боли харда де )
![]()
![]()
![]()
(ку-ку)
-всяка вечер когато заспивам се приспивам като си играя с 1 кичур коса![]()
- всеки път когато се къпя се филмирам ,че някой може да ми отвори вратата и да ме заколя![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(психоо)
-супер мн ме е страх от тъмното (случвало се е супер мн да ми се пишка а да ме е страх и накрая да си легна а в същото вр ми се пикае здраво)
![]()
tova i az go moga ama mnogo burzo za tova sum tolkova ubeditelnaПървоначално написано от Ivalinka
![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
![]()
![]()
1. Когато ми стане тъпо си говоря сама и се смея на себе си![]()
2. Обожавам да се оригвам мощно на обществени места
3. Искам някой ден да избия много народ в стил мадрицата![]()
4. Пея и танцувам под душа....![]()
5. Искам да направа тройка с 2 момчета![]()
![]()
![]()
Memories, sharp as daggers, pierce into the flesh of today...