.
Отговор в тема
Страница 9 от 13 ПървиПърви ... 5678910111213 ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 324
    Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Днес разбрах, че ме е страх от гълъби....
    Те са лоши, искат да ме причакат в някоя уличка и да ме накълват....
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Seducti0n
    АА, и аз напоследък се плаша от гълъби.
    Както си вървя, имам чувството, че ще се забият в мен. : ОО

Цитирай Първоначално написано от 6emet4e

*Не мога да заспя ако телевизора не е включен.Не го гледам,просто обичам нещо да свети и да си говори.

*Често преди да заспя или като се къпя си мисля за нещо,което ми се е случило и си представям какво е щяло да стане ако съм постъпила по някакъв друг начин.
    Даааа, аз също!
    mindscan

Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от PiruBloodz
    Цитирай Първоначално написано от Seducti0n
    АА, и аз напоследък се плаша от гълъби.
    Както си вървя, имам чувството, че ще се забият в мен. : ОО

Хах, и аз съм така! Даже няколко пъти ми е случвало като вървя някъде и нали гълъбите летят наоколо (най-честно т'ва се случва на центъра) и си мисля, че летят към мен и залягам. O_O Доста е нелепо.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Доста бъзици отнесох, аз съм си страхливо де, дори и от собствета ми сянка...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

1. Понякога когато гледам филм повтарям думите на героя, който най-ми харесва и си представям как съм на неговото място.
    2. Много обичам да ходя на зъболекар и да чувам шума на разнте машинки
    3. Когато сънувам често правя същите движения, който сънувам. Например веднъж сънувах, че на 1вия етаж има крадец, а аз съм на втория и скачам върху него и в същия момент се хвърлям от леглото Много ми беше смешно на сутринта.
    4. От деня помня много малко неща. Например закусвам в 9 часа и вече в 15 не се сещам какво съм яла, но други неща много помня. И до днес си спомням как веднъж, когато бях на 2-3 години, излязаохме с наще из града.
    *Най-хубавото се вижда само със сърцето. Най-същественото е невидимо за очите.*

Супер фен Аватара на gabi_94
    1. когато не мога да заспя си представям разни неща с мен и понякога си продължавам историйките в съня
    2. често ходя на сън и говоря разни неща
    3. макар да съм момиче, винаги съм точна, ако трябва да съм някъде в 11.00 съм там в 11.00 или в краен случай 10.59 , мразя и да чакам някой
    4. ако някое момче ме заговори и ако е хубав си гълтам езика или ръся простотии, или пък се хиля като неандерталец
    5. като си мия зъбите се омазвам в паста, и то многооооо
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Голям фен
    Ааа щях да забравя че ме е страх и от стълби Не знам защо,но винаги имам чувството,че някой вървящ около мен ще ме бутне без да иска(или нарочно,знам ли?) и ще се пребия. По тази причина ако съм на стълби и някой ме пипне вдигам голяма врява...

Мега фен Аватара на babity
    1) От прекаляването със Сексът и градът понякога седя и си мисля, точно както Кари си ги мисли и си задавам разни реторични въпроси, дори си представям как се изписват буква по буква думите ми на екранчето на лаптопа и

2) Толкова съм свикнала с грухтенето на Спайк, че като спи при брат ми или родителите ми и тишината ме плаши

3) Винаги се духвам и рева на купони

4) Винаги целувам мамам преди да си легна

5) Понякога като си легна ме хваща шубе, че има някакво странно чудовище, което ме дебне от неосветения ъгъл на стаята и светвам с телефона за да видя дали е там.

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Много яка тема,браво!
    1.Няма сутрин ,в която да стана и да не се блъсна някъде.
    2.Когато хвана ножица,изпитвам неутолима нужда да режа нещо (най-често режа кичурчета от косата ми,но изглежда добре )
    3.Внушавам си някакви неща от сорта на този лак не ми носи късмет,тази картимнка на декстопа не ми носи късмет и прочие..
    4.Когато се запознавам с нов човек и дойде момента,в който той си казва името,сякаш ушите ми се запушват от само себе си.. не чувам името,НИКОГА.
    5.Ако реша ,че някой се казва по някакъв друг начин,завинмаги остава да го наричам така.Примерно:казваш се Иван,само че аз решавам че ти отива повече Георги и ще ти викам Георги Не нарочно,не на пук ,от само себе си така запомням!
    6.Изпитавам истеричен страх от мишки и плъхове (това е парадоск)... От както съм се родила ми викат Мишке,Мишле и т.н....
    7.Обичам всички малки същества(бебета,малки кучета и котета,дори и МАЛКИ мишлета)Кръщавам всички улични кучета които тръгнат след мен.
    8.Ако не говоря значи не ми е добре или съм сърдита.Приказлива съм по принцип и ако не приказвам значи ми има нещо!
    9.Страх ме е от чайки ( а съм от Варна)
    10.Изпадам в истерия,когато някой ми бръкне в чантата!!!Когато някой я докосне само.

и още доста ама айде да не прекалявам

Град
    София
    1. Още от малка имам чуството, че някой ме е изпратил на този свят за да го направя по-добър и мисля, че съм много важна личност за света ( )
    2.Мога да се разплача, когато поискам.
    3.Много ме е страх от порцеланови кукли, клоуни и восъчни фигурки. А и от психично болни хора , имам чуството, че всеки момент може да ме убие.
    4.Понякога сънувам разни сънища, в които съм с около 10г по-голяма и си мисля, че това са моменти от миналия ми живот , или от бъдещето Бтв сега се сетих .. Когато бях на 13 в края на 6 клас стана нещо (много дълга и тъпа история , на която сега се смея, но тогава си беше ад) и аз исках да се самоубия.Преди около 3 месеца си разглеждах разни дневници, и когато съм била в 2 или 3 клас, не си спомням точно, съм писала, че съм сунувала, че завършвам 6 клас и се самоубивам. (може да съм нещо като баба Ванга .. )
    5.Когато гледам някой филм и някоя от актрисите ми направи впечатление с нещо, несъзнателно започвам да й поддържавам

Град
    DreamLand =)
    [quote="Mi6inka"]
    3.Внушавам си някакви неща от сорта на този лак не ми носи късмет,тази картимнка на декстопа не ми носи късмет и прочие..
    4.Когато се запознавам с нов човек и дойде момента,в който той си казва името,сякаш ушите ми се запушват от само себе си.. не чувам името,НИКОГА.

аз също имам вкъщи сигурно 30 чифта чорапи и за половината съм си въобразила че не ми носят щастие а само нещастие и много други предмети така и не ги нося преди месец ми подариха плюшено мече супер сладко е, НО съм си въобразила че ми носи нещастие и ни го пипам ваобще

много се вманиачавам в някои неща

малко се падам педантична ( добре де много )

изпадам в истерия когато някой се доближи до козметиката ми..много си е ценна за мен не че се гримирам много но просто не обичам някой да ми пипа гримовете и парфюмите
    За 3 неща бях напълно убедена.
    Първо Едуард бе вампир.
    Второ, някаква част от него - нямах представа колко силна може да бъде тя,
    жадуваше за кръвта ми.
    И трето, бях безусловно и необратимо влюбена в него. ♥

1. то това не е странност, но все пак....не понасям хора които не са точни!
    мога да си направя някакви изключително гадни изводи за човек когото чакам повече от 3-4 минути, а в същото време, знам че не всички могат да пристигат на време......въпреки товааа очаквам след като аз си правя труда да пристигам по-рано и другия човек да е точен, просто има някакво чувство в мен, че съм скрит педант на тема точност
    2.все още ме е страх от тъмното
    3. страх ме е от кукли бебета или въобще малки момиченца кукли, защото съм сигурна че ако са до мен ме гледат или през нощта оживяват лелеее като го написах и прочетох....ще умра от смях, ама така си е
    4.когато знам, че не съм направила нещо добре - опитвам отново и отново колкото и време да отнеме въпросното нещо каквото и да е / от маникюр до неправилно подредени списания по дата/ а в същото време съм адски разхвърляна и никога нищо не е на мястото си
    5.обичам т.е. доставя ми някакво странно удоволствие да гледам гадости по телевизията, знам че после ще ми е кофти, но продължавам да гледам
    "Фасове – като изпушени моменти, евтини и скъпи.
    Фасовете би трябвало да попадат в кошчето.
    Понякога обаче не попадат там."

Повече от фен Аватара на VQTUR
    1. Имам страх от нощни пеперуди!

2. Много съм мързелива - когато имам някаква работа за вършене (а това е всеки ден) може да минат и часове докато я свърша.... ще се занимавам с всичко друго, взякакви глупости ще правя - само не и това което трябва да свърша и това мн ме измъчва, защото знам че така си вредя сама на себе си, но ТО е по-силно от мен! : (

3. Страдам от ужасния навик да закъснявам - независимо за къде е и какво е... вече до такава степен съм се бъгнала че си мисля някой път, че по-добре да отида малко по-късно и мен да ме чакат, отколкото да се наложи аз да чакам.... абе кво да ви кажа- болестно състояние :X

4. Страх ме е от тъмното вкъщи. Когато съм на вън не е проблем, защото не се чувствам сама - има и други хора, докато ако съм сама в къщи (което се случва мн често, още от малка) и когато стане тъмно ме е страх дори и до тоалетната да отида... трябва да е включен телевизора или рафиото, че да се престраша.

5. Трудно се вписвам в компания от хора, които виждам че не ме харесват особено... някакси толкова нямам желание за общуване тогава и така се затварям, че може ей така сама да си стоя, ама няма да се включа в ситуацията или нещото каквото е там.

и последно - страшно много се влияя от мнението на другите
    знам че това не е хубаво, но какво да направя... интересува ме какво мислят за мен!

ох, не може да бъде - написах си всичко в някакъв непознат форум с непознати хора... лелеее олекна ми

Мега фен Аватара на Mi6inka
    [quote="spongkata"]
    Цитирай Първоначално написано от Mi6inka

аз също имам вкъщи сигурно 30 чифта чорапи и за половината съм си въобразила че не ми носят щастие а само нещастие и много други предмети така и не ги нося преди месец ми подариха плюшено мече супер сладко е, НО съм си въобразила че ми носи нещастие и ни го пипам ваобще

изпадам в истерия когато някой се доближи до козметиката ми..много си е ценна за мен не че се гримирам много но просто не обичам някой да ми пипа гримовете и парфюмите

Ама моля ти се аз от такива самовнушения бях хвърлила една сребърна котвичка която ми беше подарък.. тя беше такова бижу за врата на сербърна верижка,но аз си вярвах че не ми носи късмет и я изхвърлих през терасата

[quote="Mi6inka"]
    Цитирай Първоначално написано от spongkata

Ама моля ти се аз от такива самовнушения бях хвърлила една сребърна котвичка която ми беше подарък.. тя беше такова бижу за врата на сербърна верижка,но аз си вярвах че не ми носи късмет и я изхвърлих през терасата
    Преди не мърдах предметите в стаята, защото мислех, че така ми носят късмет...

Град
    DreamLand =)
    daaaaaa super mnogo si vnushavam tolkova hybavo meche golqmo super e (imam slabost kum pliusheni mecheta ) i vednuj go gushkah dokato lejah i stana neshto ddZ neshto lohso i ot togava ne sm go pipala..zashtoto me e strah da ne mi donese neshtastie.. imam tolkova drehi koito ne nosq tochno poradi tazi prichina vinagi si obuvam dqsnata obuvka inache nqma da mi vurvi vinagi zaspivam na 1 i sushta strana dori da mie pisnalo mng sm stranna
    За 3 неща бях напълно убедена.
    Първо Едуард бе вампир.
    Второ, някаква част от него - нямах представа колко силна може да бъде тя,
    жадуваше за кръвта ми.
    И трето, бях безусловно и необратимо влюбена в него. ♥

Най-лошото от всичките, че лесно се доверявам на хората..Прекалено наивен съм и успявам във всички да видя добро, макар и да няма такова... За любов да не говорим...

Като се замисля за нещо се отнасям супер лошото и да ме бутне влак няма да разбера...

Като ще ставам рано сутрин винаги си нагласям алармата 1 час преди да стана и през 10 минути си я пускам, за да се разсъня...

Много мразя превземки и тем подобни, тва са тоталните извънземни според мене!

Ии може би също много лошата работа е, че абсолютно винаги закъснявам..не се сещам за 1 път, да съм стигнал на време некъде..
    пссст..

Мега фен
    Град
    София
    1. Като заспивам( което отнема поне 20 минути) имам чувството, че съм част от нещо много обемно и голямо.

2. Винаги имам чувството, че изпускам нещо и това ме сдухва.

3. Като съм първа смяна в училище, през нощта се събуждам през един час почти точно- разлика от 5-10 минути.

4. Имам странното желание да видя какво е като скочиш на релсите на метрото и се разхождаш в тунела.

5. Като говоря за нещо, което искам си докосвам пръстите на двете ръце.

Цитирай Първоначално написано от Bombshell
    Най-лошото от всичките, че лесно се доверявам на хората..Прекалено наивен съм и успявам във всички да видя добро, макар и да няма такова... За любов да не говорим...

Като се замисля за нещо се отнасям супер лошото и да ме бутне влак няма да разбера...

Като ще ставам рано сутрин винаги си нагласям алармата 1 час преди да стана и през 10 минути си я пускам, за да се разсъня...

Много мразя превземки и тем подобни, тва са тоталните извънземни според мене!

Ии може би също много лошата работа е, че абсолютно винаги закъснявам..не се сещам за 1 път, да съм стигнал на време некъде..
    Все едно говорех аз...

Цитирай Първоначално написано от s1my
    От деня помня много малко неща. Например закусвам в 9 часа и вече в 15 не се сещам какво съм яла, но други неща много помня. И до днес си спомням как веднъж, когато бях на 2-3 години, излязаохме с наще из града.
    И аз така. Като четях мненията по-назад, си мислех: "Колко много приличам на останалите, за бога!! м
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Всички сме еднакви,а най-многобройната група хора са различните.

Леле, ебати смисъла!
    пссст..

Всъщност като се замисля май се подреждат така

1.) Без значение, колкото и да ми е студено на ръцете не обичам да нося ръкавици. Може да е -30 градуса навън, но аз ръкавици не слагам. Супер неудобни са ми
    2.) Много обичам като си легна да си слушам музика на mp3-ката
    3.) Винаги пускам компютъра с крак.
    4.) Не съм ръкоебец (малко сме тия дето не блъскаме )
    5.) На 16 съм, но не пия алкохол, нито бира.

Скайп - dark_elf2

Супер фен Аватара на gabi_94
    [quote="m3talmania"]
    Цитирай Първоначално написано от spongkata

Преди не мърдах предметите в стаята, защото мислех, че така ми носят късмет...
    хах, пък аз не си нося най-красивото украшение за верижка, подарък от едно момиче(преди бяхме много близки, но сега се мразим), само защото мисля, че тя го е прокълнала да ми носи нещастие
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си