1. vinagi postavqm na parvo mqsto umerenata ekscentri4nost, t.e. da bade6 razli4en ot ostanalite po takav na4in, 4e da se zabelqzva, no da ne se nabiva na o4i. vaji kakto za na4ina na obli4ane, taka i za haraktera. staraq se da podbiram taka oblekloto si, 4e da nqma drug s takova ^^.. i ima aspekti ot haraktera mi, koito sym siguren, 4e se sre6tat pri mnogo malko drugi unu6i.
2. imam stranniq navik da se staraq da promenqm horata kym po-dobro (vsa6tnost ne horata, samo blizkite, za drugite mi e vse taq). Razbira se, tova "dobro" otgovarq na moite li4ni shva6taniq i prezumpcii
3. mrazq dvuli4nici, lajci, izmamnici, predateli, podstrekateli, seirjii i neotkroveni hora. ne samo 4e gi mrazq, no i vinagi zasvidetelstvam to4no obratnite ka4estva, za da ne mogat da me kontrirat ^^
4. dosta sym konservativen i tesnograd v razbiraniqta si za pove4eto ne6ta. Tova e taka, poneje polagam mnogo usiliq da izgradq pravilnata za sebe si predstava otnosno tezi "ne6ta" i 6tom priema zaklu4eniqta kato kraini takiva, kato 4ista za men istina, smqtam, 4e nqma smisal da badat prerazglejdani. Zatova sym golqm inat i ne dopuskam nqkoi da se opitva da me ubedi v protivopolojno na moeto ; ina4e eksperimentiram s van6niq si vid, s drehite, pri4eskite, atributite i t.n.
5. naistina se draznq ot teku6tite prioriteti na unu6ite.. tarsqt 6tastieto, koeto se predpolaga 4e e 6tastlivo ^^.. t.e. pravqt seks, smenqt mn. "gajeta", napivat se pri vsqka udobna situaciq, izlizat vseki den, makar i da hodqt na edno i sa6to kafe, s edni i sa6ti hora, govoreiki na edni i sa6ti temi.. kakto i drugite, tolkova zabludeni, 4e smqtat, 4e bez otli4ni ocenki nikade nqma da te vzemat ^^ i 2te zanimaniq po nikakav na4in, spored men, ne oblagorodqvat saznanieto i du6evnostta na individa, po prostata pri4ina, 4e ne sa nazidatelni zanimaniq. vav 2riq slu4ai se u4i6 kak da u4i6 ne6ta, koito ne sa zadaljitelno obizatelni za nau4avane za bade6t uspeh v jivota.. v 1wiq za kakvo nazidanie govorim? da smesi6 vodka, likior i rakiq, da draifa6 2 4asa prez 2 minuti i sledva6tiq pat da si kaje6 "aa ve4e samo 1 alkohol".. ili da napalni6 korema na nqkoe momi4e i da si kaje6 "aa drugiq pat s kondom ne me interva".. nqkoi pat gre6kata moje da se okaje fatalna..
p.s. dalboko vqrvam, 4e nai-vajnoto ne6to na tozi svqt e da poznavame sebe si do idealna stepen.. za da badem v harmoniq kakto sas sebe si, taka i s kosmosa.. za da badem edinni s jivota i smartta.. togava iz4ezva strahat, kakto i samneniqta.. zatova obra6taite pove4e vnimanie na sebe si, ne na drugite xd