сега се сетих и за още странни неща :
мнооооого ме е страх от нощи пеперуди, ма побърквам се ако някоя се доближи до мен, най вече от едни огромни кат врабчета , маллееее на село има такива и аз затова не обичам да ходя там и да спа там, щото понякога има някои пеперуди дето влизат вътре и незнам защо ма се побърквам от мислълта че може да ми влязат в ухото и затова си слагам косата на ухото, ма то и от това ме е страх, щото да не си помислят пеперудите че тва е просто коса, да кацнат и да ми паднат в ухото
винагиии забравям нещо важно като отивам някъде , винаги, например онзи ден отивам да си вадя карта за градски транспорт и отивам на едно място, 40 бабки пред мен с техните пенсионерски простотии, както и да е, тръгнах си. После отивам на друго място, на 1 час път от първото, само и само карта да си извадя, и там имаше пак 30/40 човека и чаках половин час и се осъзнах че не си нося пари идеше ми да се гръмна
рева доста често, понякога и без причина, просто така хем плача, хем нещо се хиля, даже ако ми стане мнооого лигаво рева, креща и се хиля
има още кууууп странни неща, които правя, ама айде да не нахалствам с простоиите си