.
Отговор в тема
Страница 2 от 13 ПървиПърви 12345612 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 324
    Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Цитирай Първоначално написано от Your Nightmare
    Цитирай Първоначално написано от Desi_etnies
    Цитирай Първоначално написано от malkata_sladurana
    Цитирай Първоначално написано от Madness
    RAWRRR не знам ебаваш ли се ама тва третото и при мен го има
    и при мен...
    Има нещо такова и при мен.. о.О
    При мен имаше.
    Абе..мани майтап, ама съм така от години наред вече.
    What you give is what you get!

Цитирай Първоначално написано от Your Nightmare
    Цитирай Първоначално написано от malkata_sladurana
    RAWRRR не знам ебаваш ли се ама тва третото и при мен го има
    и при мен...
    Има нещо такова и при мен.. о.О
    При мен имаше.
    Абе..мани майтап, ама съм така от години наред вече.
    Не и при мен беше така.
    London Tipton

Ахахаха, роуууррр, дамата пика, а

1. Понякога съм изключително отнесен. Ходя, без да си гледам в краката или където и да е. Не просто с част от мислите си, а всичките. Някаква особена абсистенция.

2. Мога да си сменям настроенията за отрицателно време. Може в даден момент да съм спокоен, после изведнъж да почна да ръкомахам и тн. Същото е с весел <=> сдухан, и дори да нямам причина може да стане това.

3. Никак не харесвам метълите, а се водя такъв ;Д

4. Странното е, че май с момичета се разбирам по-добре като цяло. о_O

5. Понякога пред това да се видя с някого или да си говоря с реален човек, предпочитам да си пусна музика и ъъъ, тя да ми "говори" о.О?
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Мега фен Аватара на EarthShaker
    1. Аз пък си правя експерименти със връзката между желание-постигнато понякога си намислям точно какво искам, представям си го, почувствам го и то става... а понякога не тогава си помислям точно обратното и хоп, целта е на лице
    2. Много чета и даже си бях почнал 1 историйка ама така и не я довърших
    3. Отлагам много... винаги си уча в последния момент, но запазвам приличен успех (да чукна на дърво)
    4. супер гадно се спичам понякога, срамежлив съм, но не към всички
    5. има дни, вкоито се побърквам без музика, има дни в които просто слушам тишината

Град
    Okinawa
    Имам някаква странна мания..ако реша че с нещо не ми върви никога не го слагам колкото и да ми харесва,колкото и дни да не съм яла, за да си го купя(било то дреха,обувки,гривни и т.н.)По същата причина никога не си начупвам косата (колкото и да ми отива) и никога не си дигам бретона..Въобще ако променя нещо от външния си вид всичко се скапва

Обичам калинки...ама до няква брутална степен (размених гащи за една порцеланова )

На ключовете си имам 16 ключодържателя,от които 9 са плюшени

Понякога нося на баща ми обувките (какво странно?!...ами момиче съм)

Изключителен фен съм на анимацията..рядко се намира таква която да не съм гледала или да не знам някой герой..

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    Vqrvam v svoite si ne6ta koito sama si izmislqm , naprimer nikoga ne izlizam v nedelq za6toto mi nosi lo6 kasmet

Obi4am prez nqkolko meseca da si smenqm pri4eskite ,i kato cqlo vun6niq si vid .

Obi4am fantastikata i ponqkoga tolkova se vjivqvam .
    Mnogo se vliqq ot nastroeniqta na horata i ako na drugite im e gadno momentalno i az se skapvam.

Vqrvam v suni6tata

Odi4am da maistorq sqkakvi ne6ta ot nai razli4ni materqli
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Град
    Hard Rock Cafe
    1. vinagi postavqm na parvo mqsto umerenata ekscentri4nost, t.e. da bade6 razli4en ot ostanalite po takav na4in, 4e da se zabelqzva, no da ne se nabiva na o4i. vaji kakto za na4ina na obli4ane, taka i za haraktera. staraq se da podbiram taka oblekloto si, 4e da nqma drug s takova ^^.. i ima aspekti ot haraktera mi, koito sym siguren, 4e se sre6tat pri mnogo malko drugi unu6i.

2. imam stranniq navik da se staraq da promenqm horata kym po-dobro (vsa6tnost ne horata, samo blizkite, za drugite mi e vse taq). Razbira se, tova "dobro" otgovarq na moite li4ni shva6taniq i prezumpcii

3. mrazq dvuli4nici, lajci, izmamnici, predateli, podstrekateli, seirjii i neotkroveni hora. ne samo 4e gi mrazq, no i vinagi zasvidetelstvam to4no obratnite ka4estva, za da ne mogat da me kontrirat ^^

4. dosta sym konservativen i tesnograd v razbiraniqta si za pove4eto ne6ta. Tova e taka, poneje polagam mnogo usiliq da izgradq pravilnata za sebe si predstava otnosno tezi "ne6ta" i 6tom priema zaklu4eniqta kato kraini takiva, kato 4ista za men istina, smqtam, 4e nqma smisal da badat prerazglejdani. Zatova sym golqm inat i ne dopuskam nqkoi da se opitva da me ubedi v protivopolojno na moeto ; ina4e eksperimentiram s van6niq si vid, s drehite, pri4eskite, atributite i t.n.

5. naistina se draznq ot teku6tite prioriteti na unu6ite.. tarsqt 6tastieto, koeto se predpolaga 4e e 6tastlivo ^^.. t.e. pravqt seks, smenqt mn. "gajeta", napivat se pri vsqka udobna situaciq, izlizat vseki den, makar i da hodqt na edno i sa6to kafe, s edni i sa6ti hora, govoreiki na edni i sa6ti temi.. kakto i drugite, tolkova zabludeni, 4e smqtat, 4e bez otli4ni ocenki nikade nqma da te vzemat ^^ i 2te zanimaniq po nikakav na4in, spored men, ne oblagorodqvat saznanieto i du6evnostta na individa, po prostata pri4ina, 4e ne sa nazidatelni zanimaniq. vav 2riq slu4ai se u4i6 kak da u4i6 ne6ta, koito ne sa zadaljitelno obizatelni za nau4avane za bade6t uspeh v jivota.. v 1wiq za kakvo nazidanie govorim? da smesi6 vodka, likior i rakiq, da draifa6 2 4asa prez 2 minuti i sledva6tiq pat da si kaje6 "aa ve4e samo 1 alkohol".. ili da napalni6 korema na nqkoe momi4e i da si kaje6 "aa drugiq pat s kondom ne me interva".. nqkoi pat gre6kata moje da se okaje fatalna..

p.s. dalboko vqrvam, 4e nai-vajnoto ne6to na tozi svqt e da poznavame sebe si do idealna stepen.. za da badem v harmoniq kakto sas sebe si, taka i s kosmosa.. za da badem edinni s jivota i smartta.. togava iz4ezva strahat, kakto i samneniqta.. zatova obra6taite pove4e vnimanie na sebe si, ne na drugite xd

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    1- Imam fobiq ot klouni i prodava4ite koito hodqt s1s vsqkakvi svete6ti bokluci po tqh napravo izpitvam ujas kato nqkoi takuv e pokrai men
    2- kato bqh malka o6te ot 5-ti klas si kazvah 4e kato stana 7-mi klas 6te se samoubiq prosto za6toto ne moga da napusna staroto si u4ili6te/predi 4-5 godini minah 7-mi klas i za 6tastie o6te sum jiva
    3-kogato sum purva smqna vsqka sutrin se subujdam to4no v 5 sutrinta za da vidq 4asovnika i sled tova kato si zatvorq o4ite vijdam 4asovnici i vinagi stavam to4no 7 bez 10
    4- ponqkoga kogato se smeq za ne6to vnezapno po4vam da reva /slu4va se obiknoveno v nedelq/ nezavisimo kude se namiram i dali ima pri4ina imam 4uvstvoto 4e go pravq prosto kato sedmi4na profilaktika
    /produljava sredno po 30-40 min sled koeto zaspivam/
    5- izmislila sum prqkor na vsqka ot priqtelkite na maika mi primerno ima edna na koqto kazvat Margo i az vinagi kogato doide v ku6ti si kazvam kupona zapo4na nqma logi4no obqsnenie za6to to4no si kazvam tova dori tq e mnogo flegmati4na i zaspala , na drugata i kazvam Pileto/ tq prosto si prili4a na pile/ i kato sa edna do druga s maika mi prili4at na pilence i kva4ka

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

1доста често си говоря сама
    2понякога плача без причина
    3не понасям накой да е на по малко от 2 педи от мен
    4когато се развълнувам придобивам писклив глас
    5когато видя красво момиче и започвам много да и се възхищавам нз що (моми4е съм)

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    1. Всички хора ми се струват с големи глави
    2. Страх ме е от попове
    3. Страх ме е от клоуна на Мак Доналдс
    4. Загасям лампите с глава
    5. Когато се изнервя или притесня започвам лекичко да си щипя лицето ...

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    1. Обичам насилието,което май не е много нормално.

2. През 20мин. си сменям настроението,в един момент всичко ми изглежда перфектно,в следващия отвратително...

3. Като си лягам да спя обикновено си пускам телевизора (въпреки че телевизия не гледам) или оставам компютъра включен,да ми шуми и да ми свети нещо,щото ме е страх от не знам и аз какво (май от тъмното,май от Самара от The Ring)

4. Обичам да гледам всякви извратенящини - хорър филми,документални филми за серийни убийци и всякви изроди (Чикатило ми е идол!)

5. Понякога толкова ме мързи,че ми трябват час-два да се реша да се вдигна до кухнята да си взема нещо за хапване или за пиене...

6. и много,много други
    Все едно съм го писала аз,само че не обичам насилието.. (Самара) (shake)

Град
    Шумень
    1. и аз като тебе се разболявам от непозати области
    2. гледам крката на хората с цел да видя дали моите са по грозни или криви
    3. вървя и гася лампите за да не харчим ток
    4. кихам супер тихо
    5. говоря си сама преди да заспя и ръкомахам и си се смея

Супер фен Аватара на KoRnFlAkE
    Град
    candy mountain :>
    ...

1.Много обичам да пея като съм сама.Да това е нормално , но не и при мене щото аз все си представям , че съм на някакъв концерт , че понякога и в Мюзик Айдъл.Вземам си микрофона и ... горко му на съседите ми
    2.Обличам се като момче , макар и да съм момиче .Незнам някакси ми по удобно и по готино да си облека смъкнатите гащи , суитшъра и кецките отколкото да облека някое порниче или пола.И майка ми много се дразни от това , ама на кой му пука да си роди друго момиче ако иска
    3.Много обичам да си драскам по ръцете с химикал.Рисувам си , пиша си думички кеф
    4.Много ме е старх от буболечки.Видя ли някоя гадна твар замръзвам.Ох, идва лятото кат излезнат Помня миналото лято субъждам се 6 часа сутринта и се надигам и гледам една хлебарка на възглавницата .Толкова бързо скокнах от леглото и сърцето ми така се разтупка
    5.Много обичам да вали - да гледам през прозореца и да си мисля и разсъждавам над живота

Полсе ще пиша още щот не са само 5 мойте старнности

Цитирай Първоначално написано от Kassu
    Цитирай Първоначално написано от sladku_bebzi
    А една фр гледа на хората ушите
    Да, ама аз съм хитъъъъъъъъър
    Хах, да

Абе па аз тука половината работи ги срещам при себе си,ебати :/

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Не знам колко са кусури или странни неща, но ще си ги кажа

- винаги гледам ноктите и най-вече зъбите на човек
    - понякога, когато съм си самичка си представям разни ситуации и какво бих казала, какво би отговорил другия и така.. малко става мини диалог

- не минавам под знаци, които от двете си страни имат метални стълбове, или пък под триъгълници, образувани от стълбове или стълб и дърво и т.н
    - обожавам ужаси, обожавам да чета за тирани, да научавам как са тормозели хората и да им се възхищавам...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Абе па аз тука половината работи ги срещам при себе си,ебати :/
    И аз.

Град
    Hard Rock Cafe
    gledam telata na mom4etata , po konkretno zadnicite im, za da opredelq dali sa po-dobri ot moeto/moq xD

Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Не знам колко са кусури или странни неща, но ще си ги кажа

- винаги гледам ноктите и най-вече зъбите на човек
    - понякога, когато съм си самичка си представям разни ситуации и какво бих казала, какво би отговорил другия и така.. малко става мини диалог
    И това го има при мене.
    London Tipton

Супер фен
    Град
    в килера
    1. непрекъснато си разигравам въображаеми диалози с някой, който ми се иска да видя
    2. никога не си оставям мууд-а (или както му се казва) на скайп празен, когато не знам какво да сложа слагам ... за да не е празно
    3. обичам дъъълго да ходя по пеша и мразя да стоя на едно място... ей така неусетно си вървя с километри...
    4. обичам да се събуждам по-рано когато съм първа смяна, за да заспя отново с мисълта че имам още време
    5. хапя си ръцете и си гриза ноктите докато гледам филм...
    6. късам си косми от косата като ми е скучно

Град
    У нас Си (=
    Не, не...няма да го казвам

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    1.Често обичам да си представям какво ще стане, ако умра при дадена ситуация и каква би била реакцията на хората, които обичам.

2.Никога не съм била за дълго уверена в себе си. Все се съмнявам, все имам даден комплекс...

3.Паяците не ме плашат, но изпадам в ужасна паника от хлебарка. Това ми е фобия.

4.През последните 5 години съм целувала само 1 момче.

5.Другата странност е, че май съм станала мазохистка. Не мога да се откажа от любовта си, въпреки че ми носи болка.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

1. Смея си се сама без причина.
    2.Ако имам неблагоразумието да застана пред огледало се плезя в продължение на 10 минути .
    3.Като вървя по улицата гледам обувките на хората . Моите кецове ги поддържам много добре . Винаги държа да нямат нито една прашинка !
    4.Ако оцветявам нещо не спирам да пея !
    5.Като малка мечтаех да отида в казармата и да стана войнинка(жена войник )
    А забравих :
    6.Като чакам асансьора си мисля дали ще има някой вътре . Ако няма - преди да вляза подравявам и се усмихвам широко . Като вляза и натисна копчето питам как е , какво прави и тн . А на излизане казвам , че ще му звънна и естесвено "ЧАО" !

Голям фен Аватара на o0ps
    1.Никога не стъпвам на линии, каквито и да били
    2.Никога не оставям звука на телевизора на четно число или на 13
    3.Искам да стана пилот на изтребител или космонавт
    4.Когато се ударя някъде удрям се и от другата страна за да е равномерно
    5.Обичам да стоя боса на студен теракот
    Така като ги чета и се чувствам като пълен идиот

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си