- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- 5-те най-странни
1.Ne moga da presicham sama..izspadam v mnogo golqma panika i ako minavat koli zastavam vcepenena i ne moga da pomrudna.sluchvalo se e da hvashtam razni nepoznati i da preseka.Vsichkite mi priqteli znaqt za tova neshto i vinagi me hvashtat i presicham s tqh.![]()
2.Ponqkoga kakto si sedq i mi stava super muchno i zapochvam da placha super silno,v sledvashtiq moment se sluchva neshto tupo koeto na men mi se struva interesno i izbuhvam v izsterichen smqh..
3.Peq vinagi i navsqkade.I nai-razlichni pesnichki.prosto mi e stanalo navik i nqma sekunda.ako ne peq na glas si peq na um.Chesto daje sam osaznavala che se e sluchva ot vreme na vreme da peq dokato pravq sex..super tihichko..nai-zabavnoto e che sigurno sam nai-golemiq muzikalen invalid na zemqta![]()
4.Kogato vlizam v banqta da si vzema dush pravq vsichko po tochno posledovatelen red.ot kakto bqh na 11 12 godini se ne sam promenqla nito edno dvijenie kato si vzimam dush.
5.Mnogo obicham kogato lqtoto sam na plaj,da legna na povurhnostta na vodata da se otpusna ,da se req sas zatvoreni ochi i da si predstavqm kak sam vav okoloplodnite vodi na maika mi![]()
![]()
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...