[quote="Spider4eto"][b]1. Представям си всичко в линии и гледам да не ги настъпя, примерно в хола както е секцията и отдолу има вратички и си представям как от края на вратичката се спуска линия по пода и внимавам да не я настъпя
[quote]
ОМГ мислех си че съм луда , а то не съм била само аз. И понякога така като вървя по улицата , и от всеки ръб на сграда , от всеки ъгъл от всяка улична лампа си представям че тръгва една линия по земята , ис тава една плетеница от линии и аз гледам да не ги настъпя бахти странната работа.
2. Много често си мисля , как бих направила еди какво си , и тогава би станало еди-що-си и тогава еди-кой-си би реагирал еди как , и си разигравам един сценарий в главата , който няма нищо общо с действителността.
3. Понякога като съм тръгнала нанякъде и си мисля за нещо , толкова се увличам в мислите си , че забравям накъде съм тръгнала и подминавам мястото Или пък ако се сетя за нещо смешно , и почвам да си се смея сама , и се усещам че като някоя луда си вървя сама по улицата и си се смея ...
4.Като съм сама си пускам музика и си танцувам много смешно , така , както никога не бих танцувала пред някой друг.
5. Като малка съм мислила , че хората със сини очи виждат в синьо , и че негрите са черни , защото не са яли кисело мляко
6.Много често се случва да си помисля нещо , просто ей така да ми мине през главата като нещо което може да се случи , и след известно време то се случва. Затова гледам д ане си мисля за лоши работи