- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- 5-те най-странни
1. Смятам змиите са много симпатични създания. Искам змия и ще си купя.
2. Мразя паяци. Видя ли, не пищя, а се разплаквам... страшно отвратителни са ми.
3. Имам 3 пин-а на гсм и ги сменям през 2-3 дни. Мога да не си спомня второто име, но пиновете ги знам винаги.
4. Обичам да навиквам. Но не и да ми викат. Тогава ставам истеричка..
5. Забравям всичко, забравям си мисълта докато говоря, забравям накъде съм тръгнала, но помня имена и телефонни номера.
6. Без лаптопа си не отивам никъде за повече от 2 часа. Може да не го използвам, да си стои в чантата, но не мога без него.
7. Вечер без телевизор не мога да заспя. Дори не гледам, щото спя забила нос във възглавницата, просто слушам ТВ и се унасям.
8. Мразя хората.
9. Обичам звездите. Вися на прозореца поне час без да се усетя, иначе не мога да заспя.
10. Обичам да съм сама в нас.
11. Мога да гледам всяка серия от даден сериал милион пъти и да не ми омръзне.
12. Мързи ме да мисля, а имам още 100000 странности,,,
1.Като ходя из града не стъпвам на такива плочки,които се различават от другите.
2.Винаги като ям си слагам чашата от дясната си страна просто мразя да е отляво![]()
3.Разговарям си с кучето на село ( това вече не е нормално)
4. Винаги съм искал да карам болид!![]()
Студентски живот,ах сладък живот..с изпити тежки и нощи горещи живее се всеки семестър...
1.И аз понякога си казвам - ако не направя това ще ми се случи нещо лошо или няма да ми се случи това,което искам.Май всички сме за лудницата..
2.Винаги като стана сутрин пия вода,задължително.
3.Мога цял ден да ходя пеша,дори и да съм уморена пак искам да ходя пеша.Направо се побърквам като някой ми каже да се качим на трамвай,автобус или нещо друго.
4.Не мога без сладко.До сега е нямало ден , в който да не съм хапвала нещо сладко,просто не мога без сладко.![]()
5.Мога с часове да стоя навън в най-голямата жега,без да кажа че ми е топло,но на студено хич не мога да стоя.
6.Винаги съм искала да ходя на тренировки по стрелба..![]()
1. Много често си ям устните смисул изгризвам ги до кръв и мн ме кефи
2. Обичам шкафа да ми е разхвърлян. Колкото и странно да звучи когато е разхвърлян си намирам нещата по-бързо отколкото когато е подреден.
3. Ако лака ми за нокти не е обелен поне малко, се чувствам половин човек.
4. Понякога ме хваща една парания ама ужасна параноя и едно гласче ми казва' Скрий се' или 'Направи това...' или 'Нападни този...' ама сърцето ми се разтупква и съм задължена да го направя незнам кеф ми е сиг съм егати злето
5. Обичам да сядам на пияното в 3 през нощта и да дразня съседите( които ако извикат полиция сутринта в 6 аз ще извикам)
и още доста странности си имам ама не бих ги споменала тук![]()
БисквитенотоЧудовище
Мен малко ме е срам от някои![]()
1.Когато увеличавам телевизора стигам само до 19, защото си мисля,
че, ако го направя на 20, на другия ден ще изкарам 2ка на даскало
2.По няколко пъти на ден си представям, че водя с някого диалог
и си представям какво бихме казали
3.Винаги съм си мислила, че имам някакви странни способности,
например да предсказвам съдбата и няколко пъти случвало,
ама на никого не съм казвала, защото не знам дали ще ми повярват.
4.Мразя като съм вкъщи телевизоа да е спрян,
може хич да не му обръщам внимание, но трябва да върви, иначе много се изнервам.
5.Говоря постоянно на плюшената си играчка, с която спя, и
си внушавам, че ме разбира
6.Винаги съм си мечтала да си сменя пола за няколко дни
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Много обичам да ям сухари.Тва е добре,но ги ям по доста идиотски начин.Ям само корите им отстрани,а другото го трупам на една купчина.След малко няма сухари вече и аэ каэвам "Оф,иэядох цял пакет със сухари".
Има голяма книжарница до нас,в която има ввсякакви книги и може да намериш всичко.Но аэ бия маса път,эа да стигна до мола и да си вэема книгите от книжарницата там,эащото обстановката ме кефи много повече.
Доставя ми огромен кеф да седна някъде на улицата с някой и да обсъждаме хората,които минават,най-вече кифльоците.
Редовно си седя пред огледалото,гледам се и правя някакви ужасно идиотски фиэиономии и направо се эаливам от смях.
Говоря си сама като правя нещо.
Всеки път някой като кихне навън и му каэвам Наэдраве.Давам го в списъка,эащото не энам и аэ эащо,но всеки път ме гледат странно.
[size=7][b][u]fosse cos
^ Последните 4 важат с пълна сила и при мен./особено последното... то животно да кихне ще му кажа 'наздраве'. :Д/
What you give is what you get!
Първоначално написано от Presley`n`Sum
Тея 3те важат и за мен :P .
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
1. Като съм сам си пускам тв-то компа и лягам да чета.
2. Като ми доскучае си мисля че мога да спирам времето.
3. Гледам ужаси и после не мога да заспя.
4. Страх ме е от тъмното.
5. Супер много обичам да дърпам мустаците на кучето.
Общо взето само простотии.
NaFtA 4ever
1. Когато гледам интересна серийна анимация или игрални филми, често си измислям продължения и добавям нови герои.
2. Понякога съм много срамежлива като се запознавам с нови хора, понякога - не.
3. Харесвам много неща, някои от които са прекалено различни едно от друго - например стилове музика.
4. Мисля, че е възможно да има живот в космоса, но се надявам да не съществуват интелигентни извънземни![]()
5. Рядко сънувам, а когато го правя сънищата ми винаги са толкова странни, че и "Властелинът на пръстените" изглежда по-възможен от тях![]()
We are not men
We are machines that take the breath of life away
We are not men
We are pathetic animals who kill to kill
We are not sane
We are colluding with the enemy is us
We are not sane
We are destroying things we are unfit to touch
1. Obi4am brutalni incidenti.
2. Moga da izpiq 5-6 litra bira i po4ti ni6to mi nqma.
3. V daskalo sum nai-golemiq naru6itel na pravilata, taka da se kaje, ama puk sum i nai-golemiq otli4nik.
4. Obi4am da otka4am do neobiknovena stepen.
5. Obiknoveno spq prez denq i sum buden prez no6ta i sutrinta, toest 12 po obet mi e vreme za lqgane.
1. достатъчни са ми 2 кафета за да стана безсмъртна
2. понякога си мисля, че живея в мой си свят, където всичко е мое и сички хора около мене съм си ги измислила сама
3. винаги ходя с различни на цвят чорапи
4. когато наште ги няма и отида да си измия лицето супер често се филмирам, че докато съм с насапунисан фейс някой ще дойде зад мен и ще ме убие. или ще си изплакна лицето и като се изправя и погледна в огледалото ще видя някакъв изрод зад мен, който съответно ще ме убие
5. когато съм тъжна пускам пералнята. може и да съм сложила 2 чорапа в нея, но просто трябва да я пусна, така.
не са най-странните , наскоро си бях направила топ 5 с най -сериозните бъгове в мене, ама ги забравих, може би просто защото ми се струват нормални...
алелуя.
Това и при мене го има.Първоначално написано от i'm so excited!
Същото е и като се къпя. Вече съм с шампоан на главата, затворила съм очи, представяйки си как като си отворя очите, някакъв луд ще е пред мен.
+
1. На ден пия суууупер много кафета. Поне 4. Постоянно. После цяла нощ съм така - O.O
2. Като си вървя по улиците, и видя някой по - огромен, имам чувството, че ще се забие в мен с всичка сила. И леко се дърпам. :д
Като се сетя за други, ще допълвам.
аа, също доста често се улавям, че мисля на глас. е ,това е като съм сама в стаята, ама е кофти като някой неусетно влезе и аз продължавам да си дудна нещо под носа.
също и супер много обичам гумени ластици, купих си няколко кутии от книжарницата, сега целия апарамент е пълен с гумени ластици.ебахти якото
алелуя.
1. На моменти досега ми с реалността е на някакво доста липсващо ниво. Излизам от нас тръгнал към университета и изведнъж се озовавам пред бирите в местното СВА и когато се усетя се оглеждам тъпо и се изнизвам за към спирката.. Другата ми автопилот дестинация са пейките, които претриваме редовно.
2. Едно от любимите ми неща на земята са имената. Но само невероятно тъпата част от тях :Д Например Брала Малини(някаква италианка), Ърли Бийлът(Early Bealot демек.. когато играхме белот в 9 сутринта се появи тоя човек) и любимия ми - Кит Цаци(кит - нещо супер голямо и цацИ - някви малки неща ама много :Д Кит Цаци :Д :Д)
3. Обичам да бродя из апартамента нощем при пълен мрак. В резултат преди няколко години се опитах да охапя контакта със засилка(породена от това че се спънах в табуретка), но успях само да си сцепя устата. А - обичам и банята винаги да е леко открехната защото така си следя психическото състояние в момента.. Ако банята ми напомня на Предизвестена Смърт значи нещо ми има.. А ако банята ми ми прилича... Ами просто на банята ми, то значи ми е от дните крайно лишени ои въображение :Д
За още ще се сещам по-натам, защото в момента из главата ми се върти главно "На работа след 2 часа!", а това има гадния навик да спира всякакви мозъчни процеси :Д
1-Обожавам да се бия...да подчертая-момиче съм![]()
2-Обичам брутални филми,брутални картинки,брутални гледки ии....всичко брутално.
3-Нз дали да го казвам,ама понякога изпадам в нещо като депресия,само че не крещя като откачена ами напротив-не мога да говоря,потя се и изпитвам някакъв необикновен страх от нещо,което виждам само аз,но не и другите.Тва трае около 10 минути и само водата ме спасява.Нз кво е,изпитвам го 2-3 пъти годишно,ама тея 10 минути....са просто ужасни.![]()
4-Повечето ми сънища се сбъдват.![]()
5-Имам страх от големи неща-блокове,тирове и др.![]()
Ако някой те попита какво е любоФта,кажи му,че е болест която води до смъртта! ;(
1. Никога не спя на възглавница - обикновено я гушкам, ритам, подмятам на сън...веднъж след един кошмар я намерих чааак в краката си![]()
2. Не искам да убивам паяците , които идват в стаята ми,затова ги захлюпвам с пластмасова кутийка, покривам я с картон и ги мятам през терасата у съседите![]()
3. В обикновените дни съм доста песимистично настрена, но случи ли се нещо лошо, приятелите ми стават песимистите, а аз оптимистката :P
4. Вярвам , че ако открия ранен гълъб и не му помогна, самолет ще падне ("Шепот от отвъдното"). Това твърдение се засили още повече, когато зимата открих един гълъб, който вече съм убедена ,че беше умрял от студ, обаче аз се опитах -забележете- да му направя сърдечен масаж, без особен успех. След 2-3 дена някакъв частен самолет взе че се разби
![]()
5. Имам нещо като фобия от кораби, вода, океани...сиг защото не мога да плувам а и не ми харесват удавниците...
1.Пристрастена съм кола
2.Понякога започвам да се праа че нея някоя песен (като си отварям устата пред огледалото и праа невероятно представление)
3.Харесвам тъпи безсмислени тийнеджърски американски филми
4.Много банално ама ме е стах от високо
5.Не понасям тишината
1barzo si smenqm nastorenitqta
2 mnogo obicham da govorq i neponasqm da stoq s nqkoi i da mal4a
3adski barzo mi omrazvat drehite|
4mn obi4am lunata ;D
5kato si legna vinagi sam s mp3-kata ;D vklu4vam q na golemite slu6alki i tei dokato ne zaspa ina4e nemoga ;pp
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
1. Чат пат като видя хубаво момиче, го посочвам на приятеля ми с втздишка "Гледай кви крака само!"
2.Имам около 20 овце(играчки, сувенири,тениски...)
3.Миналата година се обличах с широки дрехи и бях мъжкарана, сега нося розово и високи токчета![]()
4. Разцепих се на концерта на Металика (въпреки розовото и токчетата)
5. Предпочитам да ходя пеша, от колкото да ме вземат с кола, да се кача на автобус/такси![]()
1.Много често сънувам,откачени сънища
2.Много обичам да коментирам някой като мине примерно по улицата![]()
3.Понякога ме е страх да седя сама вкъщи,все си мисля,че някой е зад мен
4.Имам навика да си пукам пръстите![]()
5.Многооо се впрягам като гледам филм и все искам нещата да станат розови![]()
6.Имам желание да гледам ужаси,после цяла вечер не спя![]()
7.Понякога ми става много весело и иссссскам да крещя![]()
айдее стига толкова![]()
Суетата.Моят любим грях.
1. az su6to imam navik da si pukam prastite
2. namiral sum 20 leva na ylicata sled koeto zagubvam 10 ot tqh
3. iskam da sko4a s bundji
4. i da si napraq tatyirovka
5. mnogo obi4am komiksi puk nqam nito edin
Lo0k a7 m3 ...!
Оооо бро...всеки човек има поне 1 точка,която да отговаря на моя черта ;д баси чепа ;д незнам кфо да напиша...поне 999т. тряа има за да се опиша...ма както и да е...с право мога да се нарека фрийк ;д
1. обичам да слагам многоточия и откачени емотикони... ;д -) =0 =о О.О о.О ?.? ^.^ ^^, и още милион ;д
2.страдам от разпетоение на личността ;д има 5 човечета криещи се в мен...едното съм АЗ...другото е Тряс,третото е Пеньо,четвъртото е с цигански глас...и последното пето е изрод...зомби...както искате ;д имам различни гласове за всичките...една фрка ме провокира по някакъв начин да бъда 5 човека едновремено ;д
3.умея да вдигам разни предмети с краката си ;д и с пръстите на единия крак си пукам пръстите на краката
4.пристрастена съм към компютъра си...
5.пия по 2л. кола на ден и успявам да си запазя теглото ;д
6.имам 3 котки,но все още искам още и още ;д не искам котки,а кучета...искам 5 кучета поне...хъскита,мопсове...как ито и да са...и най-вече Бебка(тфа едно бившо мое куче).
7.хейтър съм...много съм злопаметна и мамка му нищо не забравям(освен уроците по история...безинтересен предмет!)...било то за добро и лошо...после си го връщам с лихвите!
8.мразя да правя услуги на хората,но ги правя несъзнателно!
9.пубойничка съм...или поне бях...винаги съм готова да ударя едно рамо за фр и да прибием няколко циганчета ;д (цигани,но хард фийлингс)
10.говоря английски,с британски акцент ;д
11.понякога си говоря сама...псувам некого или се карам на себе си ;д
12.една моя мечта...да си татуирам гърба в огромен китайско-японски дракон ;д
13.още една моя мечта...да намеря свястната полувинка в живота си и да не ми изневерява(ех мечти мечти...)
14.поредната мечта-да се срещна с ЕМINEM и да не е онзи човек,който го изкарват по телевизията!
15.друга моя черта...обичам да правя(рисувам,драскам) графити посред нощите
16.като малка имах страст да рисувам голи хора без 'атрибути' ;д на практика-осъкатени ;д
17.пристрастена съм към филмите ;д мога да гледам филми 24 часа без да спирам ;д
18.никога не ходя 2 поредни дни с еднакви дрехи...в смисъл...избягвам в седмицата да ми се случват да съм 2 дена с еднакви дрехи ;д
19.мразя да се къпя,но въпреки всичко се къпя по 2 пъти на ден ;д на обяд и следобяд ;д
20.обичам тишината...мълчанието ме дразни,но когато съм сама,понякога ми се иска да се откъсна от всичко и спирам музика,телефони и стоя 30минути безмълвна като умрела на леглото за да послушам как всичко слуша мълчанието ми
21.имам фобия от автобуси и камиони ;д ужасявам се когато мине покрай мен в цялата си величественост...но когато порастна ще си купя автобус ;д
22.все си мисля че някой психопат с нож се крие зад ъгъла в коридора и всеки път надничам и излиза че психопатката съм аз ;д
23.зарибявам се по хорор муувийс,но когато гледам такъв филм,заключвам вратата и затварям прозорците ;д
24.когато бях малка от страх към дама пика изпотроших всички огледала в къщата ;д
25.шииит...и аз съм тей ;д4. когато наште ги няма и отида да си измия лицето супер често се филмирам, че докато съм с насапунисан фейс някой ще дойде зад мен и ще ме убие. или ще си изплакна лицето и като се изправя и погледна в огледалото ще видя някакъв изрод зад мен, който съответно ще ме убие
26.сънувам това,за което си мисля или това,което ми се е случило през деня...преживявам дните си в сънищата...малко украсени и в стил хорор ;д
27.винаги съм искала да хвърля бебе от покрива на небостъргач...защо бебе,може да се питат някои...ми защото са гадни и единственото нещо дето правят е да акат...ядат,реват и серат ;д ебати простия механизъм ;д[/quote]
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
Сега се сещам за още мои - като например когато видя сребро и рева... Няма причина, просто рева. Или когато съм някъде в непознато място обрисвам навсякъде като малките деца и подреждам квот не ми хареса.Първоначално написано от it_ends_tonight_
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
\...................
Every man dies
But not every really lives