1.Силна/слаба съм.
2.Противореча си.
3.Мисля се за хейтър и мисля че съм (), обаче съм миролюбив човек.
4.Понякога съм голяма мишка.
5.Не знам коя съм.
6.Както се дразня на гадни, бавни и флегматични хора, така понякога си умирам само да седя и никой да не ме закача.
7.Мързелива съм, повече от всеки друг мързел на света, trust me.
8.Човек на настроенията съм.
9.Малко съм параноична.
10.Мисля се за велика, неповторима.
11.Живея като коч - стаята ми е супер неподредена - учебниците, чорапите, понякога дори дрехите ми са на пода, на леглото имам разни неща и спя с тях... Много е прашно и майка ме юрка че ще тръгне чума от мен...
12.А като си почистя стаята (голям зор ми е!) не се чувствам по-готино, нито ми е "по-чисто" и най-добрата ми приятелка само ме пита: "Не ти ли харесва повече като е подредено?", а пък на мен ми е толкова все тая, чеее... просто ми е все тая. Не се чувствам "по-готино" като ми е по-чисто.
13.Не може да се запази дълго редът при мен. (особено в стаята...)
14.Трудно се разбирам с хората и никога нямам трайни приятелства, изключение прави най-добрата ми приятелка.
15. Нравът ми е лош, с момчета много трудно ми върви.
16.Когато майка ми или сестра ми, а дори и най-добрата ми приятелка тръгнат да ме целуват и то повече от 1-2 пъти почвам да откачам и да се изнервям... много ми е неприятно. Почти темерут съм за такива лигави истории. Но когато съм с момче това не ми прави впечатление. Даже ако става въпрос за гаджета, съм ужасно гушкава, само се увивам и се умилквам и искам да ме галят. Но това само за противоположния пол.
17.Не се смея. И най-смешния виц само ме усмихва и толкова. Понякога престорено се изкикотвам с ръка на устата. Ако случайно се кикотя леко си удрям краката с ръце и се мърдам напред-назад - странно. ;D
18.Когато се смея на висок глас (редки случаи), то е когато съм сама в нас. Обикновено е дебилен смях, все едно съм слабоумна; или истеричен, но задължително не пред хора.
19.Много често изглеждам тъжна или сърдита/ядосана, а аз всъщност просто мисля за нещо. Но винаги ме питат "Кво ти еее?" . Омг, нищо. Гледам нанякъде и мисля. Ама винаги физиономията ми изглежда сърдита/сериозна.
20.Не нося много на майтапи. Обичам аз да ебавам, но когато мен почнат да ме ебават търпението ми е минимално и е хубаво след един-два бъзика да спрат, че иначе...

Доста повече от 5 са, ама да се разпиша.. а и ме мързи да си уча, само си намирам работа...