.
Отговор в тема
Страница 11 от 13 ПървиПърви ... 78910111213 ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 324
    1.Не забелязвам хората, минаващи покрай мен. Не знам защо, просто гледам през тях.. заради това много хора ме мислят за голяма надувка :/ А аз просто съм ужасно разсеяна
    2.Обожавам да си реша косата, сигурно я реша по 100 пъти на ден
    3.Пристрастена съм към кафето Толкова ми е вкусно..всякакво, по всяко време на деня (без цигари)
    4.Мога да си извия дясната ръка до такава степен, сякаш нямам кости..всички ме питат дали не съм си я чупила (не съм).Много е яко, а наистина странното е, че не усещам абсолютно нищо, никаква болка
    5.Обичам да чета психологически книги (:
    ...

1.мразя огледалата.в моята стая няма огледала,няма и да има.
    2.обичам да си говоря сама,некви диалози да измислям,ама на английски или шведски.на български не ми харесва.
    3.страх ме е да се затворя в банята,като се къпя вратата е съвсем малко отворена.
    4.страх ме е от куклата ми Барби
    5.винаги,когато заспивам трябва да е или със музика или да си представям нещо,което искам да е случи.

Цитирай Първоначално написано от Pooky
    2.Влюбена съм в анимационен герои (голяма мъка е даже няколко пъти съм ревала.)
    охоо и аз(в Пейн от Наруто) и в Ед от Лас Вегас(нищо,че не е анимация и,че Ед е стар)

Голям фен Аватара на GrippingBosh
    Хмм...
    1 много обичам всички възможни лампи у дома да светят ,искам винаги да е колкото може по - светло
    2 обожавам шумоленето на печката, пералнята ,компа ,климатика и всякакви такива, също и да е винаги затворена вратата - като е отворена сякаш якото излиза
    3 вечер когато не мога да заспя - продължава поне един час си мисля например историй от детството, всякакви смешни фрази и изцепки или дори си съчинявам собствени историй и понякога дори се смея на глупостите си сама в тъмното
    4 винаги влизам с гръм и трясък с блъскане на вратата ,не знам защо
    5 когато си подреждам раницата за следващия ден и разпилявам абсолютно всички учебници и тетрадки по земята - майка ми полудява, но просто ми е навик вече
    LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
    момиче

Повече от фен
    1.Страх ме е да се къпя на затворена врата, когато няма никой в нас. Тя винаги е отворена и когато си слагам шампоан го слагам внимателно /това важни само когато няма никой в нас и се къпя на отворена врата/ , за да не ми влезе в очите и да мога да гледам дали някой все пак няма да дойде...
    2.Винаги когато заспивам си мечтая за нещо...представям си например как правя нещо, как ми се случва нещо и то доста реално...Освен това трябва да е пълна тишина..
    3.Когато заспивам искам да е възможно най-тъмно...
    4.Ако днес гледам филм - след 1 месец няма да помня за какво се разказва, но ако го гледам отново дори и след 1 година ще ми е тъпо, защото ще знам какво ще се случи... |(
    5.Постоянно отлагам за последния момент - сега имам да преписвам 1000 милиона плана, но бодро си казвам утре е неделя...а ми трябват за понеделник..

Голям фен Аватара на alwaysnforever
    Град
    някъде там.
    1.понякога се смея на адските простотии..смисъл на никой не му е смешно, апък аз се насирам от смях..случва се доста често (когато съм самичка пак..се смея за глупости)
    2.страх ме е от гарвани..и от птици с големи клюнове
    3.понякога (нз защо) не се обаждам на познати, ако ги срещна на улицата
    4.когато спя обичам да е винаги тъмно и тихо..иначе не мога
    5.мога да гледам в една точка адски мн време..и ме кефи да го правя понякога..дори и да не мисля за нищо
    Hold me when I'm here
    Right me when I'm wrong
    Hold me when I'm scared
    And love me when I'm gone..

1.Обичам да забелязвам малки детайли в човешката външност,филмите,изкуствот о които обикновено не се забелязват лесно.
    2.Луда съм по една група - написах част от любимите си текстове на красиви листи с брокатени химикали и ги залепих на стената около плаката на фернандо Торес
    3.Като чуя телефона ми да звъни много обичам да говоря легнала с корема надолу като по филмите
    4.Най-често ползвам усмихнатите емотикони и тези ,които се смеят.
    Не мога да готвя ,но пък много да си правя закуска и отделям доста време вечерта ,за да си измисля закуска
    5.Аз попринцип много обичам да стоя в поза щъркел
    А иначе имам още доста странности

Three words.Eight letters.Say them and im yours..

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Леле ако отидете на психотест, 9/10 от хората писали в темата ще бъдат скъсани
    The Spark

1. Говоря си сама
    2. Често готвя насън

3. Интересувам се от Chaos Magic

4. Много често плача на филми... на Анимационни филми

5. Страдам от манията че винаги ме наблюдават.... много ми е трудно да ходя по улицата и да си бъркам в носа примерно
    Изяж Бобър-Спаси Дърво! =]

Не мога да стоя в някоя стая,ако вратата е отворена,много ме дразни.
    Мразя аз да седя,а някой да стои прав.винаги му казвам да седне,иначе аз ставам.
    Мразя да е светнато в стая,в която не стоя.
    Винаги ми е било гадно да влизам в мръсни бани-имам голям ужас от saw.
    Много съм разхвърляна-никакъв ред няма при мен и когато си приготвям раницата за даскало,слагам всичко,което е на масата,независимо какво е.
    Понякога толквоа ме мързи да натискам копчетата на клавиатурата като си пиша с някой,че копирам буква по буква от това,което той ми е написал.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    LINKNOT, и аз съм била бироманка от 4-5 годишна някъде, може и по-малко лапе да съм било.
    На наще им се е налагало да пият бирата в порцеланови чаши за чай, да крият шишета, капачки... лудница.
    Ако случайно набарам някой, че пие, веднага е трябвало да ме почерпи, в противен случай изпадам в истерия.
    Същото е било и със сладоледа-ядяла съм по 4-5 на ден, че и повече.
    Любимия ми номер е бил да събарям цялата покривка и всичко що има по нея.
    Веднъж съм изкарала на мама и на тати акъла.
    Били сме навън на пицария и мама ми подава да пия от чаша.
    Аз проклетот съм отхапала парче от стъклото...
    Шаш и паника... последвало е обръщане надолу с главата, оказало се е, че не съм глътнала парченцето, било е на рокличката ми...
    Горките ми родители, явно много са си изпатили с мен.
    Това е едно от логичнити обяснения, защо треперят така над мен до ден днешен...

П.С. /Някои от сегашните ми странности/
    -Изпитвам ужас от трева, чиято височина надвишава 2 см, страх ме от кърлежи ииии въобще избягвам райони с буйна растителност
    -Обичам зимата, студа не ми пречи, както на повечето хора.Искам да сте по-примирени в това отношение, бре!Ще дойдат и по-добри летни времена.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Цитирай Първоначално написано от 53downfall

4 От хората които познавам мисля 4е имам най доброто зрение
    Аха, аз също. Макар че стоя най-много на компютъра и чета повече от половината.

Много съм разхвърляна-никакъв ред няма при мен и когато си приготвям раницата за даскало,слагам всичко,което е на масата,независимо какво е.
    Аз пък цяла седмица си ходя с квото има вътре. Иначе и аз съм баяааа разхвърляна.
    5.винаги,когато заспивам трябва да е или със музика или да си представям нещо,което искам да е случи. Cool
    Дааа! Или пък и двете!
    mindscan

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Тъъй..
    1. Имах въображаем брат, на когото му отредих нелепата съдба да загине във въображаема катастрофа. Много тежко приех загубата му.
    2. Светлината ме дразни. Обичам да стоя на тъмно.. заедно с всичките изчадия, които се крият в мрака.
    3. Най-добрата ми приятелка е с 20 минути по-голяма от мен.
    4. Осъзнах, че имам вещерски способности - погледнах телевизора, а той се изключи.
    5. Вярвам в магията на картите. Вероятно затова ги разбивам на белот.
    You are broken, I can fix you...

Град
    DreamLand =)
    Винаги съм искала да тръгна на път без посока..ей така тръгвам и виждам табелка с 2 населени места и на момента избирам едното и потеглям..и така в продължение на 1 месец пътувам и да видя каде ще ме заведе съдбата това е съкровенната ми мечта но искам някаде извън България да се озова
    За 3 неща бях напълно убедена.
    Първо Едуард бе вампир.
    Второ, някаква част от него - нямах представа колко силна може да бъде тя,
    жадуваше за кръвта ми.
    И трето, бях безусловно и необратимо влюбена в него. ♥

1.Не стъпвам по никакви черти и плочки по пода
    2.Не мога да слушам музка и да правя нещо друго, мога само да седя и да пея :P
    3.Понякога си измислям някакви истории или някакви диалози и си ги говоря, ама на английски и също понякога преди да кажа нещо си го казвам на английски и чак тогава на български
    4.Като си ходя по улицата или съм в училище и се си предствям какво щеше да е ако бях в USA примерно,как щях да сам облечена,какво щях да правя или си представям че сам известна ОМГ не съм добре
    5.Като гледам филми и ми става тъпо независимо дали са с happy end нз защо,а и мн си харесвам момчетата по филмите

Сега като ги гледам тея неща написани ми се струват доста тъпички ама карай..
    ~Peace out~

..Pretty Odd All Day Long..

1.Много обичам 3 дни да разхвърлям в стаята ми , на 4тия да изчистя много добре и следващите 3 да е безупречно чисто... - станало ми е навик..
    2.Когато няма какво да правя - напримерно когато чакам рейса си представям че сега ще дойде някой и ще ме отвлече , и ще искат откуп от мама и тате омг..
    3.Много обичам да слушам една и съща песен по 553853538 пъти на ден.. в тоя ден само тая песен се слуша ..
    4.Винаги се случва вечер като си легна да стана по някое време и правя някакви неща дето после не ги помня , а майка ми ми разказва кфо съм правила..
    5.Страх ме е от пергели - имам чувството че ще ме набодът цялата

Супер фен Аватара на Di
    не се изказвай неподготвен,прасе

Мега фен Аватара на ameli
    1.страх ме е като бягам-мисля си, че във всеки един момент ще падна
    2. дразня се, като е много светло
    3.мога да сме смея много време на някаква простотия. като ми омръзне го забравям, като няма какво да правя си го спомням и пак почвам
    4. все си мисля, че някой ме гледа
    5. гадно ми е като ходя по улиците сама - имам чуството, че тея дето са в компания ми се смеят
    6. заспивам с едно мече и после го хвърлям на земята
    7. когато се къпя, мразя да си мокря лицето и очите най-вече
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    1.Когато правя нещо каквото и да е , примерна да слизам по стълби, винаги си представям как падам ,убрям се , разпорвам се на нещо кървя и все такива
    2.Различните периоди от живота си ги преживявам в различни цветове , един ден решавам ,че оранжевото ми е любимо и всички което си копувам стама оранжево косата също абс всичко и така за няколко месеца, после с друг цвят
    3.Никога ама никога не излизам в неделя , това е моя личен ден само за мен и не го давам на никого
    4.Мразя отворени врати както и отворени прозорци , толкова ме дразнят .Дори в стаята да е 50 градоса няма да спя на отворен прозорец
    5.Вярвам ,че когато съм завита през глава съм абсолютно защитена
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Град
    Somewhere...in The sea...
    Доста повече от 5 неща мога да се сетя, но:
    1. Преди да започна да ям, оглеждам добре храната си, като въртя всяко едно нещо в чинията си, за да съм сигурна, че няма нищо гадно. Правя всичко в чинията на хапки. Примерно 10 парченца домат, 10 краставица, 10 сирене, 10 хляб 10 нз си кво и така. Ако в яденето има моркови или магданоз, или нещо друго, което не обичам го отделям до най-малкото парченце, преди да ям.
    2. По всяко време на денонощието си представям разни неща, които искам да ми се случат. Понякога се усмихвам/смея/говоря/викам, без дори да се усещам, заради тези неща.
    3. Често просто изключвам и не мисля за нищо, не чувам нищо, не виждам нищо, просто си седя и се усмихвам.
    4.Когато се напия, повтарям цяла вечер абсолютно едно и също нещо и винаги ми е все толкова интересно.
    5. Ходя като робот и си размахвам ръцете, имам чувството, че всички ме гледат и си представям как ги избивам по най-бруталния начин.

Ооо има още толкова много неща...ама тва са първите 5, които ми идват на ум.

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

Най обичам да рисувам изроди. пример
    По принцип съм с много променлив характер,спонтанна и креативна,така че за околните всеки ден с нещо съм странна. ;д

1. Отварям вратите с шут.
    2. Сяка вечер си викам са си лягам и влизам в нета да поръчкам още малко ;д
    3. Искам да имам крокодил за домашен любимец
    4. Спя с плюшена играчка (Мишка) ебати пича е като го погледнеш в очите виждаш как страда аххаа
    5. Сяка сутрин се събуждам на земята

Мега фен Аватара на Infinity
    1.Мия си ръцете през 5 мин. Вече ми се превръща в няква фобия от мръсни ръце..
    Една е моята..
    To infinity and beyond.

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    1. Някой път така докато си се разхождам изключвам ии си мисля за всичко което ме вълнува... Днеска примерно отивам на даскало иии 5 мин след като излязох от нас бях изключила съвсем ии се чудех после как съм стигнала до даскало

2. Не мога без музика.... Едва ли не ме боли главата ако не слушам... някво тъпо ми е така без музика

3. Понякога се сещам за няква дума, която звучи странно ... шишарка примерно и цял ден се хиля и я повтарям

4. Мразя слънце..... Тва не е толкова странно, ама аз си го мразя

5. Почвам да си измислям разни случки като ми е скучно и си се кефя
    Всяко вдишване е квадратче към теб...

Град
    софия
    1. Винаги сутрин се събуждам 5-10 мин. преди да ми звънне алармата за да се успокоя, че имам още малко да поспя
    2. Не мога да заспя без нещо да шуми, да ми говори и т.н. най-често си пускам телевизора
    3. кога чакам да ми дойди трамвая разглеждам хората и си представям кой накъде е тръгнал.
    4. страх ме е да съм близо до големи камиони и тирове.
    5. Когато съм сама винаги танцувам и пея
    6. говоря си сама и си измислям диалози на ум
    7. когато си ударя дясната ръка например удрям и лявата, за да не ми се сърди
    8. понякога когато някой ми говори не го чувам, а си мисля за нещо друго

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си