1.Обожавам да си говоря сама!
2.Постоянно си пея,независимо дали съм сама или не.А ако не знам текста си го доизмислям.
3.Не мога да седя нормално и краката ми да са на земята.Или съм седнала в/у тях ,или съм ги свила пред мен.Дори в у-ще .
4.Обичам като ходя по улиците да гледам обувките на хората.
5.Обичам някоя събота или неделя като ми е тъпо просто да изляза и тръгна нанякъде без даедена цел.Просто излизам и хващам първия реис или тролеи или трамвай който дойде,слизам кадето ми падне,и тръгвам накъдето ми видят очите.Веднъж се озовах в някаква циганска махала . И странното е,че винаги успявам да се прибера.
6.Никога през живота си не съм се губила.Имам страхотно чувство за ориентация.Когато се озова някъде където не съм била преди си представям мястото с поглет отгоре ,като карта,и знам накъде да тръгна.Винаги знам накъде е изток или запад,север,юг.
7.Никога не стъпвам в/у линиите на трамвая,имам чувството,че ще ме удари ток.
8.Напоследък мн често ми се случва да имам дежа вю-та
9.Имам много мръсно подсъзнание!Включи ли се, всички бягат от мене
10.Обичам да се лигавя и да се правя на луда.Например почти всеки петък се обличам в жълто
11.Ако пред мен мине черна котка ми е на късмет
12.Никога не излизам с чадър навън.Обичам да ме вали дъжда и да се намокря.
13.Като вляза да се къпя излизам след 1 час.Просто стоя под душа и си размишлявам за разни неща.
14.Понякога като съм на място,където има много хора,например в рейса,и си въобразявам че някой ми чете мислите...
15.Изпитвам ужас от тишината!Мога да се побъркам ако е тихо пове4е от 1-2 мин.
16.Обичам да баламосвам и да се гавря с тия дето пишат по скайп за сех
...ммм има още мн.,ма ся не се сещам.Ще добавям ако се сетя.