.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: 4 години

4 години

Здравейте!
    През месец юни с приятеля ми правиме 4 години и се чудя с какво да го изненадам....Толкова много празници сме прекарвали и какви ли не подаръци сме си правили....и аз почти се изчерпах...Искам да е нещо оригинално,което да го помни дълго време...
    Пиша темата 1 месец по-рано,за да имам време да се подготвя.Ако някой има предложения,нека пише
    Schranz music is my world !

Нещо свързано с интересите му. Примерно ако си пада по историята - някоя книга за ВСВ да речем. Или DVD с филм на тази тематика. Заедно с една голяма картичка, на която пишеш това, което изпитваш към него (все пак да има нещо в духа на празника).
    Може и нещо ръчно направено - албум с ваши снимки, но от онези, които са като класьори и снимките се лепят вътре, не знам дали си виждала, който сама да украсиш, някоя възглавничка например също можеш - само ти трябват платове и вата, ако искаш надпис върху нея - конци за бродерия ти вършат перфектна работа, само трябва да имаш по-голяма игла.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

4 години... бая време ... Поздравления!
    А относно подаръка - можеше да кажеш какви подаръци вече си му правила, за да можеме да се ориентираме какво горе долу да ти предложиме. Може да отидете на мястото, където сте се срещнали/ били сте на първата ви среща, да отидете до друг град, да си направите пикник, да му подариш нещо, което сама си изобретила, нещо, свързано с вас двамата, може да му направиш нещо като албум от ваши снимки ...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Хммммм една екскурзия някъде сами двамата отделно може да намислиш за там как можеш да направиш екскурзията незабравима. Нещо примерно за вечерите в хотела . Аз Това бих направил , обаче имай впредвид, че съм момче и това по-подходящо е момчето да направи такъв подарък можеби някое момиче би ти дало по-добър савет от мен. Айде успех и ЧЕСТИТО ЗА 4-те години !

А, не съм съгласна, по-добре е точно момчетата да дават съвети.
    Иначе това за екскурзията и на мен ми мина през главата, но не знам момичето с какви пари разполага и дали се издържа сама, че да може да си я позволи.
    Но ако няма възможност, другия вариант е да си направите импровизирана екскурзия до селото/вилата ти, ако се посещава от семейството ти само лятото...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Еми заминете двамата за известно време заедно..тва ще го запомни определено
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си