- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя ? :(
Ходех с едно момче 2 години и скъсахме.. обичам го много,но съдба..Тръгнах с друг,за да го забравя.. и ходих с него 2 месеца до онзи ден,когато усетих,че не6то не е наред и го попитах.Каза ми,че в момента незнае какво иска.. зарязах го,разбира се.След това ми се обажда да ми казва,че му липсвам и т.н..,след което ми стана о6те по-гадно..И сега вместо да забравям 1 ...станаха 2ма.. Какво да правя? И ако втория поиска да се съберем да го направя ли или 6те съм пълна идиотка,ако се върна при него ?![]()
d0nt.KiLL.tHe.dReaM.LeT.tHe.dReaM.KiLL.y0u
Ако все още имаш чувства към първото момче, няма смисъл да тръгваш с когото и да е било друг ...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Да,но аз вече имам чувства и към второто.. и е супер кофти..![]()
Еми върни се при второто..поне ако не за друго,за да имаш да забравяш само 1Пък и за да не си сама :P
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Shte se chuvstvam super tupo.. pri polojenie,che toi kaza,che neznael kakvo iska... tova beshe adski smotana postupka ot negova strana.. a i ne iskam da go tursq (da se unijavam).. vupreki che toi me tursi ot togava sa minali samo 2 dni de.. no purviq si pisahme,govorihme po telefona.. i vchera pak mi se obadi,no ne sum go vijdala.. dnes sig pak nqma da go vidq..Mn mi e tejko,no ne moga vednaga shtom reshi kakvo iska da otida pri nego..shte se chuvstvam kato bokluk!
аз нзм как вие хората можете да ходите с един а да харесвате друг. На твое място бих останала сама да се замисля : или да харесвам едия или другия.. тъпичко е според мен да харесваш двама души и с единия да ходиш !
Ta какво да кажа..Сички са еднакви :P
За Това не трябва да се тръгва с някой само и само да забравиш другия, при положение, че още имаш чувства към първия. Ем гадна ситуация... прецени с кой ще си по-щастлива и пробвай с него.
Аз те съветвам да останеш сама за известно време,да размислиш сама и да решиш какво ще направиш..кажи му,че неискаш известно време да се виждате - за да не ти влияе на решението,което ще вземеш.
Желязна Девица
vtoriq e prosto vtori bila si dalgo vreme s nego ama da ne ti puka ostavi go ve4e si go zabravila ako pita6 men i za parviq ne ti puka osobenono az si mislq 4e tozi kogoto obi4a6 e parviq
![]()