- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кое е по-лошо : да учиш или да не учиш ?
E tuk moje da spodelite mnenieto si koe e po-dobre za nas da u4im-ili ne-
![]()
Златна среда - да учиш, когато трябва и да се забавляваш, когато трябва. Няма да стане нищо, ако цял ден зубриш или пък цял ден си по кафетата ...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Уффф да учиш лошо...да не учиш пак лошоАз съм нещо средно
![]()
emi trqbva da se balansira. moje da u4i prez denq i da se zabavlqva prez no6ta (ako si 1va smqna v daskaloto)
Голям размер на картинката! /machoka/
да се учи
Боли! Сърцето ранено кърви и не спира.
Тебе търси, но не те намира!
Безмислен въпрос,хахахаах,много ясно че трябва да учиме и е много под-боре,ако не учиме ще сме тъпи,неможеме да кажеме едно изречение.
Да учиш много много е лошо,защото ставаш некъф зубър....да не учиш,пак лошо,защото пък ставаш някъф тъпак...за тфа най-добре е средното положение...![]()
Най-доброто купон у приятели с учебници и учене в даскало с бира. Ей т'ва ще е живота. Даже ще ходя с желание на даскало.
.:.:: Bobby Was Here ::.:.
По-лошо е да не учиш..
Но пък е най-хубаво да учиш по предмети, по които има смисъл...![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
хубаво е да се учи,но и трябва да се попива нещоПървоначално написано от Pokemon Forever
![]()
По-лошо е да не учиш, въпреки че аз точно това правя в последно време :]
Знам, че н ее правилно...но ме мързи, не ми се занимава, а и честно казано половината неща са ми напълно ненужни и безинтересни.
Уча само...за контролни, за изпитвания и т.н. ... а и ако случайно съм в настроение![]()
хъхъ..
\Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
/
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
Аз искам да стана човек, затова уча, но не мога да си представя ден, в който да не изляза (с изключение на болните зимни дни). Не мога да уча цял ден, ще изкукуригам.Хубаво е човек да се разтоварва с разходки и всякакъв вид почивка. Ала най-лошо е да не учиш хич.
...
Според мен по-лошо е да учиш-все пак това изисква размърдване на мозъчните клетки, които при някои са толкова закърнели, че процесът може да предизвика болка, а най-лошо е, когато се чудиш какво да правиш, да пускаш безсмислени теми - по-добре си пусни планета и си живей живота.Няма нужда да се затормозяваш с размисъл над смисъла на ученето![]()
Пс Помнете, че четенето разваля очите, докато стоенето по задимените кафенета от 12-годишни най-много да ви докара проблеми с белите дробове.![]()
Don't worry, be happy!
естествено че е по-добре ДА СЕ УЧИ
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Awe ne e hubavo da ne se y4i ama ne e dobre puk i mnoo da se u4i .Ne6to sredno trqaa da e![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
Да пиеш текила шотове на гладно.....
The Spark
+1Първоначално написано от miloto_girl-4e
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
Това реторичен въпрос ли трябва да бъде? Разбира се, че е по-добре да се учи. Нали от това все пак зависи бъдещето ни.. Надали някой има желание да пасе патките на село, понеже когато е трябвало да учи, си е вял шапката..
You are broken, I can fix you...
естествено, че е по лошо да не учиш, защото всичко което учиш го правиш за себе си , а не за даскалите![]()
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
Оф, кой е казал, че за да учиш, трябва да си зубър? Има огромна разлика между това да учиш и да учиш наизуст.
По-добре е да се учи, щот ся може да се имате за готини, ама след някоя друга година 99% от "готините" ще се изявяват само с парцала в ръка в някое забутано кафене или тоалетна.