.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Златна среда - да учиш, когато трябва и да се забавляваш, когато трябва. Няма да стане нищо, ако цял ден зубриш или пък цял ден си по кафетата ...
    +1

и двете
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Град
    На жив кораб с избягали затворници
    Цитирай Първоначално написано от Shadow_Walker
    По-лошо е да не учиш, въпреки че аз точно това правя в последно време :]
    Знам, че н ее правилно...но ме мързи, не ми се занимава, а и честно казано половината неща са ми напълно ненужни и безинтересни.
    Уча само...за контролни, за изпитвания и т.н. ... а и ако случайно съм в настроение
    така е то ,аз сега завършвам нема да ме приемат никаде сигурен съмще пробвам ама не ми се учи ама пъкд а работя за 200 300 лв и да мие сив живота ептен не е яко .... нз искам здраве и пари ама нема :<
    4 и 12т. от правилата

Това риторичен въпрос ли е? Естествено, че е по-добре да учиш. Е ако си решил да ставаш овчарче, можеш да пропуснеш даскалото

Най-лошо е да не знаеш какво искаш...А според мен от двете трябва по-малко..
    Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.

Re: Кое е по-лошо : да учиш или да не учиш ?

Цитирай Първоначално написано от alex4ii
    E tuk moje da spodelite mnenieto si koe e po-dobre za nas da u4im- ili ne-
    za men nqma dve mneniq po vurposa-"koito uchi,toi shte spoluchi!"-Mai ima neshto vqrno v tva tvurdeniq,a?

По-лошо е да не учиш ,но и да учиш не е много добре и да полудееш като някой хора с две,три висшета и да ходиш да пасеш козите на село :>
    Само забравените мечти са неосъществими. Когато едно сърце тупти и една душа гори въпрос на време е да постигнем мечтите си.
    И.А.

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Цитирай Първоначално написано от Pokemon Forever
    Безмислен въпрос,хахахаах,много ясно че трябва да учиме и е много под-боре,ако не учиме ще сме тъпи,неможеме да кажеме едно изречение .
    Ти като гледам май не учиш много много...особено по Български език

Иначе да учиш,определено. По-добре 12 години да се насилваш от време на време с ученето,отколкото цял живост да си прост и неграмотен.
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от AnChItOoOo
    Уффф да учиш лошо...да не учиш пак лошо Аз съм нещо средно
    И аз така......пък не знам докъде ще я докарам...

po dobre e da y4i6 radvai vate s hybavi ocenki i jovota e rai (pri men ne e taka jivota e gaden ocenkite s16to)

Да не се учи е по-лошо.Но аз правя така-уча по предмети, които ме интересуват и които наистина ще ми трябват Чуждите езици и литературата), а по другото-само на контролни или изпитвания.ПОвече на никого не му трябва според мен.

Град
    Sofiq
    Абе трябва да се съчетават и двете по някъф начин-и да учиш и да се забавляваш,ама аз нещо съм го ударила само на второто и не се получават нещата
    2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Град
    Boulevard of broken dreams
    Да не учиш е по.лошо Трябва да се учи и да се намира време и за много други неща
    I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...

Супер фен Аватара на Qnchety
    Да не се учи е по лошо

По-зле е да не учиш - поне за мен . Но съм съгласна, че трябва да има златна среда. Смисъл такъв от много учене възприемчивостта намалява. Пък и в крайна сметка не сме машини, хора сме и трябва и да се забавляваме. Всеки както намира за добре. Двете неща трябва да могат да се съчетават
    Memento moriendum esse!

с риск да повторя доста от отговорите с две думи най-добре да балансираш ученето и забавлението

Град
    РЮАР

Re: Кое е по-лошо : да учиш или да не учиш ?

... на днешно време ако учиш ти се присмиват, но в живота идва време когато ще ти трябват знания...
    Много по лошо е да не учиш... Като си т1п като куха лейка след време кои ще те вземе на работа? - Никои!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си