- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кое е по-лошо : да учиш или да не учиш ?
и двете![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
така е то ,аз сега завършвам нема да ме приемат никаде сигурен съмще пробвам ама не ми се учи ама пъкд а работя за 200 300 лв и да мие сив живота ептен не е яко .... нз искам здраве и пари ама нема :<Първоначално написано от Shadow_Walker
4 и 12т. от правилата
Това риторичен въпрос ли е? Естествено, че е по-добре да учиш. Е ако си решил да ставаш овчарче, можеш да пропуснеш даскалото![]()
Най-лошо е да не знаеш какво искаш...А според мен от двете трябва по-малко..
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
za men nqma dve mneniq po vurposa-"koito uchi,toi shte spoluchi!"-Mai ima neshto vqrno v tva tvurdeniq,a?Първоначално написано от alex4ii
![]()
По-лошо е да не учиш ,но и да учиш не е много добре и да полудееш като някой хора с две,три висшета и да ходиш да пасеш козите на село :>
Само забравените мечти са неосъществими. Когато едно сърце тупти и една душа гори въпрос на време е да постигнем мечтите си.
И.А.
Ти като гледам май не учиш много много...особено по Български езикПървоначално написано от Pokemon Forever
![]()
Иначе да учиш,определено. По-добре 12 години да се насилваш от време на време с ученето,отколкото цял живост да си прост и неграмотен.
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
И аз така......пък не знам докъде ще я докарам...Първоначално написано от AnChItOoOo
![]()
![]()
po dobre e da y4i6 radvai vate s hybavi ocenki i jovota e rai (pri men ne e taka jivota e gaden ocenkite s16to)
Да не се учи е по-лошо.Но аз правя така-уча по предмети, които ме интересуват и които наистина ще ми трябват Чуждите езици и литературата), а по другото-само на контролни или изпитвания.ПОвече на никого не му трябва според мен.
Абе трябва да се съчетават и двете по някъф начин-и да учиш и да се забавляваш,ама аз нещо съм го ударила само на второто и не се получават нещата![]()
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
Да не учиш е по.лошоТрябва да се учи и да се намира време и за много други неща
![]()
I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...
По-зле е да не учиш - поне за мен. Но съм съгласна, че трябва да има златна среда. Смисъл такъв от много учене възприемчивостта намалява. Пък и в крайна сметка не сме машини, хора сме и трябва и да се забавляваме. Всеки както намира за добре. Двете неща трябва да могат да се съчетават
![]()
Memento moriendum esse!
с риск да повторя доста от отговорите с две думи най-добре да балансираш ученето и забавлението
... на днешно време ако учиш ти се присмиват, но в живота идва време когато ще ти трябват знания...
Много по лошо е да не учиш... Като си т1п като куха лейка след време кои ще те вземе на работа? - Никои!