.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 70 от общо 70
    Много ми става мъчно за такива хора , ама за тези, които не могат да си изкарат пари (проблеми с нещо - ръце, крака ...).
    И не само за хората, мн мн мн повече ми е жал за горките животинчета .Едно бездомно кученце няма вина, че стопанина му вече не го иска.
    И заради прищевките на някой, едно същество трябва да се скита гладно из улиците и да чака милостта на някой, а всъщност среща само презрителни погледи. Гледала съм и човек и животно в очите и забелязвам, че у повечето хора има известна доза гняв, ярост и завист (у различните хора различни дози), а у животинчето - мъка, изстрадалост и т.н.
    Сравнявам животинчета с хората, само искам да ви покажа, че не само хората страдат и на останалите същеста трябва да се обърне достатъчно внимание.[/color]
    Голям размер на картинката! /machoka/

Голям фен Аватара на petet
    Град
    Къде ли не
    Адски ме е жал и съм си обещал един ден да отворя приют за животни и приют за хора.
    А иначе кгоато пътувахме във влака Варна-Пловдив един бил сирак кво разправяше,черпеше с бонбони и искаше пари.
    После след 3 дена го видяхме във влака Първомай - Димитровград,този път облечен в костюм,пак черпеше и искаше пари,и цоцаше 2 литра кола,и когато стигна до нас една жена му каза айде не ме прави на будала,на вас сираците ви дават домове след като напуснете(щото казвашее,че нямал къща) и той сее развика стига ма,млъкни ма и слезна още на другата гара...
    Такива с ножица да ги разпориш

Град
    40 Miles from the Sun
    Почти винаги давам пари, чак приятелите ми ми се чудят. о.О

Цитирай Първоначално написано от krisi_bep
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Но като цяло не обичам да давам пари, защото знам, че така си даваш от щастието...[/color]
    В парите ли намираш щастието или аз не захапах израза?
    Ти не разбра израза. Това е едно от поредните суеверия - даваш на някой пари - даваш му част от щастието си.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Аз не съм давала пари и нямам намерение да дам, защото не може да се каже, че сме богати (а и аз имам право на тия пари), но съжалявам някои. Примерно имаше една жена, която искаше пари на мен и мама, понеже я биел синът й, който бил наркоман (имаше синини наистина по лицето) и нямала пари за лекарства, мама й даде няколко лева. Веднъж едно циганче дойде да проси като бях с мама и тати, каза, че било гладно. Тати не му даде пари (защото много пъти сме давали и после сме ги виждали как ходят да си купуват цигари в магазина), но все пак отиде с него и му купи баничка.
    Не съжалявам доста от тях, примерно големите цигани, те не искат да работят, а искат само да им дават! Или има една луда жена из нашия квартал, която проси, но си има дъщеря, която винаги се грижи за нея, облича я, пере я, има ядене винаги, но е на работа и е срамувала много пъти от нея. Приятелка на мама има едни съседи (мъж и майка му), които просят направо ядене от хората в блока, но те са се научили да не им дават, защото нито синът, нито майката си търсят работа и просто мързелуват!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Давала съм пари когато съм имала. Жал ми е за такива хора, да.

Животът е адът описан в Библията!

Да са учили или да са си намерили работа ние да несме и банка.....

Град
    в мазето ;dd
    ами жал ме е за тях но.. не им давам често стонинки като минавам

Супер фен
    Тази тема ми е болна. Аз съм прекалено емоционален и жалостив човек. Понякога задминавам циганите, предпочитам да пусна 0,50 лв. на някое дете, инвалид и т.н., отколкото на циганин, който може да си изкара хляба с труд, но го мързи. Не изключвам и българите...

Град
    Пазарджик
    Мен ми е много жал за бездомните и просяците и особенно за най-старите хора който просят Един път видях една баба и тя ме погледна с едни такива много жални очи , продаваше цветя в саксий и аз гикупих сичките и ги подарих на непознати момичета кадето срещах по улицата.
    Защо момичетата винаги ходят по две в тоалетната ?!

Ми за да се снимат

Винаги съм давал на хора пред НДК който свирят хубаво или пък имат някакви проблеми все пак ако си сляб или нещо др. няма как да си искараш пари те все пак свирят това си е вид работа защо да не им дам ,въпреки че искарвам парите си с труд се смилявам над тях ,защото всеки може да влезе в тяхното положение .

ВСИЧКИ ВИЕ СТЕ В ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ ЗАРАДИ РОДИТЕЛИТЕ ВИ АКО ТЕ СА БЕДНИ И ВИЕ ЩЕ СТЕ .Просто такъв им е бил касметът на такива бедни хора да попаднат ,за това заслужават да се подкрепят бедните но не и тези мошенници който си копуват алкохол и цигари с парйте или се правят че имат проблеми .

Жал ми е. Рядко давам пари обаче, даже почти никога. Някои от тези, които просят по улиците са здрави мъже, които могат да работят, за да изкарат пари, но ги мързи. На такъв човек даже презрителен поглед не бих му дала. Жал ми е за възрастните хора, които и зиме стоят навън и мръзнат. На такива хора винаги като имам пари им купувам нещо за ядене.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Голям фен
    аз винаги им давам пари...все пак и те са хора,трява да преживяват някак

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    За някои наистина ми е много жал и им давах преди. Вече много рядко, защото има и толкова много измамници, които ще съберат пари, но с тях няма да си вземат храна, ами ще ги похарчат за цигари, алкохол и т.н.
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Става ми мъчно, особено за дечицата, които просят.
    Честно казано, предпочитам да им взема нещо за ядене и да го хапнат пред мен, отколкото майката или бащата да му го изтръгнат от ръцете щом ми видят гърба.Много е неприятно така да си тормозят децата...
    Няма място за присмех и парадиране със собствените възможности, защото колелото се върти и не се знае дали един ден и аз няма да съм на това дередже...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

sweet_baby_cool , подрепям те напълно! Хората, хората.. ама животинките.. за тях никой не мисли.. предпочитам да купя един кренвирш на някое куче или котка , отколкото на някой гаден мазен циганин.. държавата всичко им дава и те все недоволни.. къщи им дават тока им плащат , така че не съжелявайте циганите изобщо даже! те са си много добре..Тука в махалата все празнуват сватби чудеса..строят замъци направо..и после . "Какоо нема пари ма" .. кво да ги праиш...Как да има пари къщата й с дограма, климатик и лапетата i-pod имат..иначе пари нямат .. аии боклуци! Иначе наистина има много възрастни хора които страдат.. в нашия град има 2-3 такива и те наистина са много свестни говорила съм с тях даже едната баба беше с висше образование и е била изключително умна и красива като млада ама са я изнасилили и са й провалили живота... имаше брат с много пари, но той даже не я поглеждаше, тя беше изключително добра жена и винаги и взимахме нещо за ядене, но .. наскоро я убиха по много нелеп начин ...
    We can only understand what we are shown
    How was I supposed to know our love would grow ...

еми добре да са бачкали ама вие знаете ли какво е чувството да нямаш дом и да спиш на улицата.Е как да си намерят работа кой ще ги вземе без адрес е как да си извадят лична карта като нямат адрес.Нещо се е случило много лошо за да останат на улицата никой не е застрахован. Съжелявам но трябва да сме по човечни всички сме хора никой няма да си вземе парите на ония свят!!!
    Iskam da sam po dobra trqbva da se promenq

Супер фен Аватара на gabi_94
    ми жал ми е, ама какво да се прави, аз за себе си нямам достатъчно, пък да давам на друг.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Еми попринцип виждам "бедни" хора от сорта дай ми някой лев и после си купуват цигари и това пред очите ми

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    ne nito gi gledam n6 podimnavam gi ;p
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си