.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

кое е по-важно ???

ae interesnnno mi e koe e po-vajno kogato re6avatee dali sa hodite s nqkoi
    dali tova 4e e hubav/a , umna/umen ,zabaven/zabavna , da slu6ate razli4na muzika /da haresvate ednakvi stilove
    ....

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    ne mislq 4e ima opredeleni kriterii za tova s koito 6e bude6,trqbva prosto da namerite kakvo da haresvate edin v drug

Супер фен
    Град
    Bourgas
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    ne mislq 4e ima opredeleni kriterii za tova s koito 6e bude6,trqbva prosto da namerite kakvo da haresvate edin v drug
    мн точно изказване
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Град
    варна
    Е,няма кодекс и критерий,по който да си избираш гадже.Ае стига с тъпите и еднакви теми.Има много такива теми,където се пита какво те привлича в противоположния пол и т.н.Всеки човек е с различен вкус,всеки човек ще даде различен отговор на въпроса...

A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.

Еми някой държат повече на външността,други не .. Мен примерно не ме инт. толкова външния вид,а повече това как се чувстам когато съм с този човек
    ***You are always in my heart...You are always on my mind...***

Пак ли такава тема....
    Ми всеки има различни предпочитания и вкус.Мен не ме е*е особено как изглежда човека.Предпочитам да е свестен и печен,отколкото някой лиглъо,незнаещ кво иска...

За мен са важни чувствата.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

май най-важният критерий е да не ме дразни, щото в последно време рядко се намира някой който с тъпите си мнения и въпроси да не ме изкара извън нерви

да е умна е важно за мен .. всеки със вкуса си
    www.jivotno.com/PatkoPatkov

СУПЕР Е ПРОБВАЙТЕ !!!

vseki s vkusa si...pri men enshtata sa kompleksni smisul ne darja da e nqkakuv nezemen krasavec ama pone nqkakvi hubavi 4erti da ima.Po-vajen e haraktera,kak se darji s men,kak me kara da se 4uvstvam.Spored mene hubavi dvama partniori da imat razli4ni interesi i sposobnosti za da moje da se dopalvat...ne da sa absolutno ednakvi i sled izvestno vreme obshtite im 4erti da se okajat bazirani na muzikata ili filmite a ne na istinski 4uvstva...
    Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.

За всеки е различно - разни хора, разни идеали Не мога да "реша" да ходя с някой ей така, трябва нещо да ме привлече у него, да имаме нещо общо в характерите, да ми е приятно да сме заедно.

Супер фен
    Град
    Панацея
    всичко е от значение- сумираш плюсовете и минусите и преценяваш
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Аз харесвам само скейтърки... толкова са секси ... о Боже
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

+1
    Ама Боби ти нали пишеше само в Секс бе Как така си се объркал да драскаш и тук А и едно специално поздравче за теб ---> ДиС - Изпипани

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    +1
    Ама Боби ти нали пишеше само в Секс бе Как така си се объркал да драскаш и тук А и едно специално поздравче за теб ---> ДиС - Изпипани
    pa tva be6e v taq grafa SEX pa znam li go mersi za pozdrav4eto :P

Град
    Shumen
    Emi chesno kazano az dyrja nai-mnogo na vutreshnata krasota v 1 chovek.S priqtelq mi si prilichame mnogo i imame mnogo obshti interesi.No chesno kazano durja na tova da ne e nqkakyv idiot toq s kotogo shet sym .....
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Цитирай Първоначално написано от krisi_bep
    Е,няма кодекс и критерий,по който да си избираш гадже.Ае стига с тъпите и еднакви теми.Има много такива теми,където се пита какво те привлича в противоположния пол и т.н.Всеки човек е с различен вкус,всеки човек ще даде различен отговор на въпроса...
    +1
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

аЗ първо гледам външния вид..ако не ми хареса от вън ,защо да искам да разбирам какъв е от вътре
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

ами любовта е сложно нещо ....нещо като микс от вси4ко-външен вид,поведение,характер... и ...незн,химия

Трябва да има привличане и да си допадаме.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    еми гледам характера,след това външния вид. Гледам и как се държи с мен
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Град
    Targovishte
    Znachi az s1m na principa 4e protivopolojnostite se privli4at zatova tarsq nqkoi koito da me grabni a poprincip tova vinagi e 4ovek mn po razli4en ot men taka4e ne me int kva muzika slu6a vajno e da me obi4a i da moga da govorq kakto i da se smeq s nego
    http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
    www.slynchic3.aha.bg
    Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
    Lovesick I'm stronger and it feels so good
    Lovesick No longer, so what you gonna do?
    Lovesick Understand, it's a fact
    I'm not lovesick

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си