обичам я но тя е нещо повече от останалите за да я чукам
Аз съм момче на 16, а тя е на 15 (9ти клас сме). Тя е най-добрата ми приятелка и я обичам зверски много. Супер много държа на нея. Познавам я от както бях на 6. Всичките проблеми започнаха от както почнах да правя секс (на 13 бях). Не знам какво ми ставаше, но с която и да се чуках си представях само нея. Знам,че тя много държи на мен и не исках да и казвам, но по 1 време започнах да пускам някви намеци и да се лигавя. Тя ме отрязваше деликатно ,но продължаваше да ме прегръща и целува приятелски и това ми действаше на психиката. И двамата си имахме гаджета които ревнуваха но на нея не и пукаше на мен същоЧестно казано имаше защо да ревнуват. Всяко нейно движение и жест ме подлудяваха но тя упорито държеше на своето и не ми се пускаше.Твърдеще че прекалено много ме обича дза да развали всичко.Преди някакво време те скъсаха и аз скъсах с моето гадже защото беше просто поредната и не ме ебеше за нея.Беше ми омръзнала.Онзи ден тя дойде у нас (нещо обичайно).Странното беше ,че както се държеше нормално и като останахме в моята стая тя започна да се съблича.Аз не знаех на кой свят съм. Започна да разкопчава ризата ми и на мен бързо ми стана. Исках я повече от всичко на света.По сле се замислих.Не исках да я причислявам към бройките си наистина я обичах.Облякох се и излязох. Като се върнах тя плачеше. Попитах я какво и е и я гушнах .Тя ми каза че ме обича аз и казах същото,но беше наистина объркана Седяхме така и мълчахме .После тя си тръгна.Ще се видим утре искам я ,но не искам да разваля всичко . Какво да правя?