.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Град
    Велико Търново

Объркана работа

С приятеля ми с който сме от повече от месец...преди две седмици се бяхме скарали и то доста сериозно.Не казвам че нямам и аз вина за това...но често разправиите ни възникват заради начина му на изразяване...и то най-вече в скайп.Имало е моменти в които съм се чудела какво иска да ми каже...и стоя и гледам изречението 5 мин.Казах му на няколко пъти...че заради начина му на писане и то две думи на ред...нищо не мога да схвана, но все едно казах на стената От постоянните недоразумения...възникват спорове...които определено ми идват в повече.Снощи пак се получи същото...аз се ядосах и излязох от скайпа...Когато искам нещо да му разкажа или споделя...все чувам от него...че не разбирал от това...че той имал работа в момента.Вече започнах да се притеснявам от това какво ще кажа и как ще го приеме той...Когато му казах че той се е променил...че не е този който познавах...той отговори " Може...ти си по чувствителна...и по го усещаш" ?!??!?!? Объркано ми е ..и незнам какво да правя...Днес си помислих...дали да не спра да го търся за известно време...Може би когато ме няма ...поне малко ще се осъзнае...Но кой знае...
    Когато обичаш някого...ще направиш всички луди неща ...които не можеш да си обясниш.Ще стреляш по Луната...за да поставиш Слънцето...

А защо не си говорите на живо? А се мъчите в чата!
    Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.

абе не си говорете по скайп, мн е тъпо... излизайте и тогава говорете за проблемите си и т.н. ...
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
    абе не си говорете по скайп, мн е тъпо... излизайте и тогава говорете за проблемите си и т.н. ...
    +1 на живо ще се чувсташ по-сигурна..така по скайпа..пфф.. от къде ще си сигурна дали наистина има работа и т.н..решете си проблемите на живо,заедно...
    Желязна Девица

Град
    Велико Търново
    Въпроса е там че той по цял ден е на работа...и скайпа ни е средството за общуване когато работи
    Когато обичаш някого...ще направиш всички луди неща ...които не можеш да си обясниш.Ще стреляш по Луната...за да поставиш Слънцето...

Защо не му го кажеш в очите,а трябва всичко да става през скайпа?

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от princess_sheherezada
    Въпроса е там че той по цял ден е на работа...и скайпа ни е средството за общуване когато работи
    Е все се виждате понякога де... Тогава поговори с него.

Животът е адът описан в Библията!

Тъпо е да общувате само виртуално, все някога би трябвало да се видите, тогава му кажи всичко, което те тревожи, не можеш вечно да го пазиш в себе си.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Скайп е велико нещо... ако продължаваме в този дух еволюцията ще ни доведе до момент, когато имаме 7 пръста и нямаме език.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    Shumen
    Blokni go da mu doide akyla .........
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

недейте по скайп!
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Супер фен
    И аз съм на мнението на другите,че трябва да говорите на живо ....
    Обичам те <3 !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си