- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Объркана работа
С приятеля ми с който сме от повече от месец...преди две седмици се бяхме скарали и то доста сериозно.Не казвам че нямам и аз вина за това...но често разправиите ни възникват заради начина му на изразяване...и то най-вече в скайп.Имало е моменти в които съм се чудела какво иска да ми каже...и стоя и гледам изречението 5 мин.Казах му на няколко пъти...че заради начина му на писане и то две думи на ред...нищо не мога да схвана, но все едно казах на стенатаОт постоянните недоразумения...възникват спорове...които определено ми идват в повече.Снощи пак се получи същото...аз се ядосах и излязох от скайпа...Когато искам нещо да му разкажа или споделя...все чувам от него...че не разбирал от това...че той имал работа в момента.Вече започнах да се притеснявам от това какво ще кажа и как ще го приеме той...Когато му казах че той се е променил...че не е този който познавах...той отговори " Може...ти си по чувствителна...и по го усещаш" ?!??!?!? Объркано ми е ..и незнам какво да правя...Днес си помислих...дали да не спра да го търся за известно време...Може би когато ме няма ...поне малко ще се осъзнае...Но кой знае...
Когато обичаш някого...ще направиш всички луди неща ...които не можеш да си обясниш.Ще стреляш по Луната...за да поставиш Слънцето...
А защо не си говорите на живо? А се мъчите в чата!
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
абе не си говорете по скайп, мн е тъпо... излизайте и тогава говорете за проблемите си и т.н. ...
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
+1 на живо ще се чувсташ по-сигурна..така по скайпа..пфф.. от къде ще си сигурна дали наистина има работа и т.н..решете си проблемите на живо,заедно...Първоначално написано от evelinka1122
Желязна Девица
Въпроса е там че той по цял ден е на работа...и скайпа ни е средството за общуване когато работи
Когато обичаш някого...ще направиш всички луди неща ...които не можеш да си обясниш.Ще стреляш по Луната...за да поставиш Слънцето...
Защо не му го кажеш в очите,а трябва всичко да става през скайпа?
Е все се виждате понякога де... Тогава поговори с него.Първоначално написано от princess_sheherezada
Животът е адът описан в Библията!
Тъпо е да общувате само виртуално, все някога би трябвало да се видите, тогава му кажи всичко, което те тревожи, не можеш вечно да го пазиш в себе си.
Скайп е велико нещо... ако продължаваме в този дух еволюцията ще ни доведе до момент, когато имаме 7 пръста и нямаме език.
Blokni go da mu doide akyla.........
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
недейте по скайп!
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...