- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Объркана работа
С приятеля ми с който сме от повече от месец...преди две седмици се бяхме скарали и то доста сериозно.Не казвам че нямам и аз вина за това...но често разправиите ни възникват заради начина му на изразяване...и то най-вече в скайп.Имало е моменти в които съм се чудела какво иска да ми каже...и стоя и гледам изречението 5 мин.Казах му на няколко пъти...че заради начина му на писане и то две думи на ред...нищо не мога да схвана, но все едно казах на стенатаОт постоянните недоразумения...възникват спорове...които определено ми идват в повече.Снощи пак се получи същото...аз се ядосах и излязох от скайпа...Когато искам нещо да му разкажа или споделя...все чувам от него...че не разбирал от това...че той имал работа в момента.Вече започнах да се притеснявам от това какво ще кажа и как ще го приеме той...Когато му казах че той се е променил...че не е този който познавах...той отговори " Може...ти си по чувствителна...и по го усещаш" ?!??!?!? Объркано ми е ..и незнам какво да правя...Днес си помислих...дали да не спра да го търся за известно време...Може би когато ме няма ...поне малко ще се осъзнае...Но кой знае...
Когато обичаш някого...ще направиш всички луди неща ...които не можеш да си обясниш.Ще стреляш по Луната...за да поставиш Слънцето...