- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Някои групи....
Търся метъл групи в които мн мн мн се крещи ..... нещо като слипкнот ама не мога да намеря
плсссс кажете някоя![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Това го харесва един мои фр мен лично не ме кефи:---> http://www.vbox7.com/play:3f0227cb А тва ме кефи мен:---> http://www.vbox7.com/play:6ce0091c Dano ti haresa pone ednata!...![]()
НиКоГа нА КоЛеНе ПрЕд КоГоТо и дА Е!
SOAD .. children of bodom ... sepultura sa qki ..
В песните на тези се крещи? В песните на Корн се крещи?
Пфхахаххахаааааааа!
Eeei taq vtorata pesen e ot filma EurotripПървоначално написано от vikiiitooo
Super qk
A men li4no mi haresva tova - http://www.vbox7.com/play:65777915
![]()
Оо това което ти трябва е блек и дет метъл: например мастодонтите на брудъл сцената 30 Seconds to Mars или норвежките блекари Bullet for My Valentine.![]()
Това ще й разкърти мозъка...Първоначално написано от Lake_bodom
![]()
Тя е на 11, ако някой не знае!![]()
Хъ, тези групи, които казахте не стават. Корн в началото по - ставаха, ама сега... И все пак, ще кажа някои групи, които на мен ми харесват. Children of Bodom, Kalmah, Cannibal Corpse, оферта са, но ако авторката е свикнала на тези по - горе, тези трите едва ли ще й харесат. Както и да е. Ако все пак се харесат на нейната особа, ще й кажа още. ;]Първоначално написано от BeB0_UlTrA_KiSs
Някои от моите любимци, не за друго, има мн смисъл в текстоветеПървоначално написано от Lake_bodom
Препоръчвам ги на авторката! (: Поздравче A Beautiful Lie
![]()
...Norther, Wintersun, Eternal Tears of Sorrow, Imperanon... Финиш мелодет юбер алес.Първоначално написано от Pedigree
![]()
Корн![]()
![]()
както и да е...
Към изброените по-горе ще добавя Deicide, Behemoth, Nile, Necrophagia. Съмнявам се, че ще й харесат, ама... като не да си търси мелодичен дет... Arch Enemy, The Project hate MCMXCIX, Dark Tranquillity. Ако и това й се струва тежко да си стои на ню метъла.
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Имайки предвид годините ти,ти препоръчвам Linkin Park и Tokio Hotel
![]()
;]
Еее, защо тях? Какво е общото с годините? Тя ако ще се пали по тях, ще се пали. Няма значение дали е на 11, или 12, или 13. Не виждам какъв е смисълът да слуша тези, които посочи, а тоалетната хартия е тоооолкова злеее, че дори и на 11 - годишните ще им се драйфа от тях, ако естествено, не си падат по педалета.Първоначално написано от SiNiStEr
Ми забелязала съм,че повечето на нейната възраст мн се кефят на тях и щом ги слушат,значи са метъли/ки.Помислих си,че и тя е от тях,но дано да греша.Първоначално написано от Pedigree
;]
Линкин парк са тъпи а токио хотел ..... аве те са мн по- зле
А корн са суууууууупееееер
![]()
тея children of bodom са яки
амаа не достатъчно![]()
![]()
Първоначално написано от милоту...
А ти какво точно искаш?
Крещене:
Cannibal Corpse
Immortal
Sodom
Korpiklaani
S.O.A.D
Children of Bodom
Slayer
Venom
Sepultura
за сега се сещам тея!
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.