.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: edin vypros

edin vypros

Zdravite, iskam da vi zadam edno vypros4e i predpolagam nqkoi ot Vas sa po kompetentni po temata i shte mogat da mi dadyt otgovor. Best fr mi si ima priqtelche ot pochti 2 godini i si spinkat zaedno v posledno vreme vzeha da ne izpolzvat prezervativi, i poslednata im burna ve4er bila dosta neobichaina, mom4eto svyrshilo edin pyt ne v neq razbira se, tq mu pravila oralna lybov, posle si slojil prezervativ i prodyljili no lubrikanta izsyhnal i i prichinqval bolka, mahnali go tq pak mu pravila oralna lybov i probvali i v dupeto, sled koeto pak mu pravila s*irki i nakraq bez gumichka prodyljili po syshtestvo, ne v dupeto, toi svyrshil pak izvyn neq, no tq e pritesnena zashtoto se chudi dali moje da e stanal gafa, chela razni spisaniq che spermata bila aktivna 1h i iskam da razseq symneniqta i molq vi pomognete mi, blagodarq vi!

napalno e vazmojno da e bremenna kaji i da si vzeme test za bremennost taka nai-lesno 6te razseq6 samneniqta i kogato vsi4ko e na 100% sigurno uspeh4e

Град
    .::ПлД уе майнА [sun]
    Не,според мен момичето не е бременно и тези списания не са верни,защото сперматозоидът живее много малко,та камо ли един час.Успокой ги и им кажи,че нямада си имат бебче.

Цитирай Първоначално написано от bany_land
    napalno e vazmojno da e bremenna kaji i da si vzeme test za bremennost taka nai-lesno 6te razseq6 samneniqta i kogato vsi4ko e na 100% sigurno uspeh4e
    Но теста се прави след 10 или 15 дена Преди това и да е забременяла няма да го отчете

Град
    Shumen
    Lele ebahti i burnata nosht chesno.....Na tezi pone 1 stek prezervativi im trqbva Mi ako se symnqva v neshto si napravi test za bremennost ...ddz
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Град
    BurGasSs 8-)
    ...тая бурна нощ ако е била преди не повече 2 3 4 дни... предполагам че противозачатъчни биха помогнали в случай че е бременна....

Ami...sled vsqko svyr6vane pone...mom4eto izmivalo li se e....za6toto po samite kanal4eta moje da e ostanalo sperma......no mislq 4e 6ansa e malyk.nz..

spermatozoidite sa aktivni 6 4asa...spored men ima veroqtnost da e bremenna,no e malka.vinagi ima veroqtnost!
    Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...

Град
    ~v~ SrEdAtA~ Na~ Ni6tOtO~
    Цитирай Първоначално написано от ^Game_Master_F^
    Lele ebahti i burnata nosht chesno.....Na tezi pone 1 stek prezervativi im trqbva Mi ako se symnqva v neshto si napravi test za bremennost ...ddz
    +1

Доколкото знам не би трябвало да са останали достатъчно сперматозоиди по главичката че да достигнат толкова надалеч

Град
    Gabrovo
    а аз май като единствения вчел се по-вдълбочено в темата може ли да попитам от къде имаш СИЧКИ тея подробности?Може би си е правила дневник...Или си е правила звукозапис после да знае как е минало?
    My end
    It justifies my means
    All I have to do is delay
    I'm given time to evade
    The end of the road is my end
    It justifies my means
    All I have to do is delay
    I'm haven't time to evade
    THE END OF THE ROAD!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми