- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- лято е време е за купони и море .....
как ще си прекарате лятото?
Ми ще хода на село там ще седа до към 10 август,после ще ходя на море и така.![]()
az sam ot varna t1i 4e na more i na razhotki 3-4 kupona a na 14 septemvri 6i si u4a![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хмм аз съм живея в Пиморко ще ходя малко в Сливен защото съм от там и малко тъка на почивка може малко и в София да попътувам може и в един друг град може да отида при познати, но поголямата част тредполагам ще съм си на морето. Купончета малко ще доидат и едни приятели от доста градове таифата ще се събере и ще стане веселба...![]()
НиКоГа нА КоЛеНе ПрЕд КоГоТо и дА Е!
Az smqtam da porabotq malko,da pou4a,posvirq,da si po4ina sled tova i da otida na more![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
съчетавайки полезното с приятното
oxoxoxooxxo tva lqto se o4ertava da e velikoooo 3 pati na morenceee ednoto ot koito na Greece![]()
kuponi diskoteki ala bala edno treto peto
![]()
ob6to vzeto House, Baccardi ``ORO`` i orgii cqlo lqto
![]()
![]()
![]()
ReG-nah se Y Toq TyP FoRyM...Da Vi Se SmeIkaM Na PRoStOtiiKiTe!!! auxyuayxuayxuayxua
HoU$3 Mu$!c !s My R3L!G!ON !!!
ayxyuaixuaxyuax Ae PeaCe \/
олее как искам вече да идва ваканцията !!! тва да учим до 30-ти юни е нечовешко бе хорааааа![]()
![]()
izpit more lager i sq se zapisah na edni ne6ta :}} abe mislq 4e qko xaxa :}} kuponi ixixi I sha u4a tolkoz mnogo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bzk lqto kato lqto :}}
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Ааа , амфетите с кокаина викаш !Първоначално написано от Psychopath*
![]()
![]()
![]()
Еми , незнам ! Предполагам ще си седя тук в София , може да ходя на море , ще ходя на вилата и така !
![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=171505
Няколко раздела по-надолу.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone