- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос към мъжете
болят ли ви тестисите ако не сте свършили , примерно сте правили секс и се е наложило да прекратите акта , обаче не сте свършили![]()
аз няма ко повече да добавя...освен че другия път не спирайте докат не свършиш![]()
My end
It justifies my means
All I have to do is delay
I'm given time to evade
The end of the road is my end
It justifies my means
All I have to do is delay
I'm haven't time to evade
THE END OF THE ROAD!
не аз такъв проблем нямам , слава Богуобаче съм чувал че много момчета били страдали от болки в тестисите ако не са свършили
и ми стана интересно дали е така и случвало ли ви се е
+1Първоначално написано от Kassu
Абе представи си имаш приятелка, ама нещо не върви много и си решил да кръшнеш. Знаеш, че тя до 9 няма да се прибере от работа. И вече 8 часа е и ебеш някаква мацка на задна и приятелката ти отваря вратата и ти крещи и ти и казваш: "Скъпа изчакай да свърша, че после ще ме болят ташаците"Първоначално написано от FakeyFake
![]()
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
Първоначално написано от &ILoveU2
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
направо го върна в 1ви клас
![]()
![]()
![]()
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
Превъзбуждал съм се много пъти, но чак пък да ме болят тестиситене ми се е случвало
![]()
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...
po4ti na vseki preiqtel mu se e slu4valo predi da stanasexualno aktivna gi zarqzvah na polovina :S mnogo kofti oplakvaha mi se![]()
da gadjeto mi redovno mi prai toq nomer vazbujdame i nemi puska posle me bolqt topkite
Jivota mi se srina napar4eta 4ustvam kak pomitat gi edno po edno si4ki stakalceta I love music i love hip hop
Болят
болят и още как, явно при повечето мъже които незнам са повече плодовити им се препълват резервоарчетата с сперма и има един болезнен ефект от налягането.
Не мисля на един мъж да му коства много в такава ситуация да освободи напрежението с 5-6 движения на ръката![]()
![]()
![]()
![]()
Negative feelings were burned by the progressive increase of Euphoria
При изпразване се особождава доста напрежение.Ако си бил на ръба да свършиш и спреш внезапно, може би е обяснимо. : )
prosto si rygal mnou bqsno i si si blyskal topkite
Първоначално написано от Kassu
+1
Болят, Болят...
Първоначално написано от vvs_go
Вярно е... Не ги бъркайте с билярдни топки![]()
![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
oh... болят човек![]()
Boli![]()
i to ne nqkfa bolka za umirane amii ...
![]()
По-скоро зависи от позата, според мен. И аз не съм чувал да те боли от това, че не си свършил. Но яко тя е прекалено дълго в поза, която.. как да се изразя, се удрят прекалено силно и прекалено продължително то нормално да те заболят...
Kill one person and you're a murderer, kill thousands and you're a conqueror, kill everybody and you've become a GOD!
Ми чувството никак нее приятно да си превъзбуден и да не свършиш , в такъв случай винаги гледай да освободиш напрежението ,защото облекчението нее само физическо ми и психическо![]()