- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбих се в разносвача на пици
Не говоря за чук и бег. Представи си вземеш му телефона. Няколко пъти излезете. И вземеш, че много хлътнеш и почнеш да го преследваш. И да се побъркваш.Първоначално написано от AdrenalincheTy
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
Първоначално написано от EnriqueIglesias
мога да предложа още нещо което можете да правите като влезе![]()
![]()
![]()
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
E да.. Не искам да ставам банална с това което ще кажа, но "АЗ не съм такава..".. Поне на време се осъзнавам;] Мина ми времето когато тичах след на разни ташаци г*зовете
![]()
Не мога да хлътна толкова много по някой, за който знам само че ми носи пицата
![]()
Верно поолях се тая вечер с пиците ама, не съм се зарибила чак толкова, просто ме кефи..
![]()
*edIt - 7 пици![]()
![]()
![]()
дай си адреса, ще ти помогна с пицитеПървоначално написано от AdrenalincheTy
![]()
![]()
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
axhhaxhax.. мога и сама да се сетя tnxПървоначално написано от Xtuning
![]()
kawichkite mislq,che sa qsniПървоначално написано от Xtuning
a ti shtom oshte ne si se prestrashila qsno..kato si sramejliwa i ne ti stiska dori da go pokanish nas kakwo ni zanimawash?begai kym pqsychnika i tolkowa
Emi vijdala sam go 7 putiПървоначално написано от EnriqueIglesias
![]()
Za 1 den.. Misla che e malko priburzano da go vikam f nas
Ne che me e sram tolkfa.. E fana me sram sled tolkwa pici..............
![]()
![]()
Занеси му ти пица,но с любовно послание напъхано или закрепено по някакъв начин в нея![]()
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
Обличаш нещо супер секси се едно ще ходиш някъде, червило гримове а у квот требва тама ти си знаешпосле обаждаш му се и като дойде и ти донесе пицата е взимаш след това поръчваш още 1 и казваш абе миналата пица нещо е прегоряла или не и е нещо както трябва да бъде ако може влез да погледнеш аз и за това си поръчах друга... после неколко мраснишки погледа абе... кво да ти казвам ако си го можеш и ти идва отвъре ще успееш а той ако е балуш щи откаже. Ама тия работи да стават не днеска а утре , другиден.А ако темата е ебавка....
Не е ебавка.. tnx за съвета, тия дни ще пробвам.. Тъкмо малко да понатежи касичката, че пръснах сума ти пари за пици..![]()
не бе..ако нещо ти е много тая пица....сериозно да взема да мина към вас да ти облекча товара...![]()
ЗаповядайИмаш ли SkyPe?
![]()
Помни само, че не трябва да ти пука и нищо няма да стане. Ама зависи каква ти е целта да го бутнеш в леглото или да излизате и тн. Ако е да излизате и връзка... Я кажи той какво казва след 7 пици, базика ли се нещо казва ли, щото се пак 7 пици за 1 ден.... или е некакъв сериозен и чака да му платиш и да си продължи.Първоначално написано от AdrenalincheTy
Mии аз пускам по някое бЗ-чЕ ама като го вида леко си гълтам граматикатаПървоначално написано от nether
Общо взето и тоЙ така
![]()
по скоро изписано с кетчуп и майонезаПървоначално написано от krisi_bep
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Ще набелееш и няма да те хареса. xD
Яж по-малко.
Не се спираше пред нищо и имаше сърце от лед.
Не чувстваше ни радост, ни болка, нито мъка и тъга.
Темата май не е за тоя раздел...
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...
мм да...Първоначално написано от Virtual^Reality
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
божеееее толкова ли ниско се е стигнало моми4е да незнае как да омая едно мом4е ади жена мъж да сме по конкретни немисля 4е форума 6те ти помогне приятелко ти като незнае6 сега какво да пражи6 занататак как 6те я кара6![]()
А и между другото,ако продължаваш да ядеш толкова много калорични пици,следващата тема,която пускаш ще е "Аз съм дебелааааааааааааааааааа"![]()
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
моето предложение май за ся е най-добро...ИЗЧУКАЙ ГОа и на него ше му се хареса....Така че давай разтваряй краката от ся
![]()
My end
It justifies my means
All I have to do is delay
I'm given time to evade
The end of the road is my end
It justifies my means
All I have to do is delay
I'm haven't time to evade
THE END OF THE ROAD!
ПодкрепямПървоначално написано от FakeyFake
и двамата ще останете доволни
![]()
em lo6oto e 4e ako go pokani6 y fas 4ofeka kato fleze i kato fidi tolkofa mn pici(kakto kaza ti) 6e se ot4aq 6e te pomisli za nqkfa manq4ka![]()
zakfo se nadyvate I bez tfa ni6to ne stryvate…Pravite se na takiva,kakvito ne ste…ne razbirate li,jalki ste!