- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбих се в разносвача на пици
otkaji picite.. lichen opit haxhaxhaxhaxПървоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
![]()
Ем и аз съм от БЛГ, ам съм си харесала един дет е сервитьор в пицария ПРИМА в Севлиево.. ама![]()
Явно в мъжките профсиите свързани с пица - всички са трепач от сякъде
![]()
Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!
ami vikni go na kafe ili go pitai dali ne iska da vlezni da hapnite pica no predpolagam mu e omraznala![]()
Ми пор1чай си пица и го накарай да я изядете двамата, преплитайки погледите си...![]()
Ако ти върже поне гладна няма да стоиш...Евала...Аз да взема да се влюбя в инкасаторката,барем ми намалеят сметките за водата...с тая вана голямо къпане![]()
![]()
![]()
Insanity gives me wings !
С най-гулемия : http://www.impulse.bg/Heartless
hahahahaha naistina moje da ima uspeh i tova probvai :P :P :P :P![]()
LoVe Is LiKe ThE WiNd.YoU CaN`t SeE It BuT YoU CaN FeEl It !!!
kfo da probvam.. as sa otkazax![]()
![]()
mina mi meraka axhhhxahhax[; puk i mn pici mi doidoxa veche e karam na sladoled hxahxaxahxa too s sladoleda..
![]()
![]()
ebavam sa xhahxahxa
![]()
Я..![]()
като порасна ше стана разносвач на вестници...с колелото и .. имаш поща...белким некоя кака и мене ме забърше![]()
Няма нищо лошо в това..че си си паднала по някого-било то разносвач на пици!Измисли нещо...толкова ли не можеш да се запознаеш с него..да си размените номерата и тн.!
kazvash mu ! Pich iskam da te izchukam strastno i opasnoiskam da se sleem v edno
ti iskash li da se sleem vuv vechnostta ?!
![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.