.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 87 от общо 87
    Цитирай Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
    Цитирай Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
    аз пък хлътнах по 1 сервитьорка в пицария "Дон Домат" на Славейков в София, но съм от Враца ... и се чудя какво да правя 2 дни вече съвети ?
    искам съветче
    otkaji picite.. lichen opit haxhaxhaxhax

Ем и аз съм от БЛГ, ам съм си харесала един дет е сервитьор в пицария ПРИМА в Севлиево.. ама Явно в мъжките профсиите свързани с пица - всички са трепач от сякъде
    Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!

ах тия пици

ami vikni go na kafe ili go pitai dali ne iska da vlezni da hapnite pica no predpolagam mu e omraznala

Град
    РЮАР

Re: Влюбих се в разносвача на пици

Ми пор1чай си пица и го накарай да я изядете двамата, преплитайки погледите си...

Ако ти върже поне гладна няма да стоиш...Евала...Аз да взема да се влюбя в инкасаторката,барем ми намалеят сметките за водата...с тая вана голямо къпане
    Insanity gives me wings !
    С най-гулемия : http://www.impulse.bg/Heartless

hahahahaha naistina moje da ima uspeh i tova probvai :P :P :P :P
    LoVe Is LiKe ThE WiNd.YoU CaN`t SeE It BuT YoU CaN FeEl It !!!

kfo da probvam.. as sa otkazax mina mi meraka axhhhxahhax[; puk i mn pici mi doidoxa veche e karam na sladoled hxahxaxahxa too s sladoleda.. ebavam sa xhahxahxa

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Я..
    като порасна ше стана разносвач на вестници...с колелото и .. имаш поща...белким некоя кака и мене ме забърше

Няма нищо лошо в това..че си си паднала по някого-било то разносвач на пици! Измисли нещо...толкова ли не можеш да се запознаеш с него..да си размените номерата и тн.!

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Внимавай с калориите покрай толкова много пици...

kazvash mu ! Pich iskam da te izchukam strastno i opasno iskam da se sleem v edno ti iskash li da se sleem vuv vechnostta ?!
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си