.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Харесвам страшно много едно момиче ....

Нещата стоят така .. Харесвам едно момиче което е по малко от мене, но лошото е, че няма как да и го кажа направо, защото постоянно е с приятелки а и само сме се разминавали по коридорите на у-щето. Не се познаваме лично. Опитвам се да разбера нещо повече и да я опозная но нестава. ПЛС помагайте какво да правя. Като вида това момиче лудвам !!!

Град
    Своге
    Опитай да излизаш с нейни приятели,потърси й телефона или скайпа и й пиши...Успех
    Nothing's gonna change my love for you!
    You ought know by now how much I love you!
    One thing you can be sure of
    I'll never ask for more than your love!

Re: Харесвам страшно много едно момиче ....

Цитирай Първоначално написано от mom4e7o
    Нещата стоят така .. Харесвам едно момиче което е по малко от мене, но лошото е, че няма как да и го кажа направо, защото постоянно е с приятелки а и само сме се разминавали по коридорите на у-щето. Не се познаваме лично. Опитвам се да разбера нещо повече и да я опозная но нестава. ПЛС помагайте какво да правя. Като вида това момиче лудвам !!!
    Според мен първо научи нещо повече от приятелките й, те сигурно ще й кажат, че имаш интерес към нея. Когато я видиш по коридорите я извикай при теб да се запознаете, няма значение че е с приятелките си, а може и да помолиш някой от приятелките й да ви запознае. Когато това стане, поздравявай я и й се усмихвай, когато се видите, намери повод да си говорите. Върти се около нейната компания, и тя ще те забележи. Няма начин. Но не се знае дали тя те харесва... Ако те харесва, (винаги си проличава) може и да стане нещо, а ако не те харесва, примири се.
    Това е от мен. Хайде, чао!
    Успех!
    ОгЛеДаЙ Ме БаВнО, ВиЖ Ме ДоБрЕ, СъРцЕтО Си ДрЪж, Да Не ВзЕмЕ Да СпРе. МоГа Да ОбИчАм, МоГа И Да МрАзЯ, ВсИчКо ДеТо Е ПрЕд МеН, ЗнАеШ, Че Го ГаЗя…[!]

Цитирай Първоначално написано от super macka
    Опитай да излизаш с нейни приятели,потърси й телефона или скайпа и й пиши...Успех
    И това също е много добър вариант.
    ОгЛеДаЙ Ме БаВнО, ВиЖ Ме ДоБрЕ, СъРцЕтО Си ДрЪж, Да Не ВзЕмЕ Да СпРе. МоГа Да ОбИчАм, МоГа И Да МрАзЯ, ВсИчКо ДеТо Е ПрЕд МеН, ЗнАеШ, Че Го ГаЗя…[!]

Супер фен Аватара на Qnchety
    Иди при нея и се запознайте. И да е с приятелки ко толкова - ако приятелките й са по досетливи ще се дръпнат и ще ви оставят сами, а ако не ти я дръпни настрани Заговори я с нещо то рода на как си, искаш ли да се запознаем или нещо такова... Айде успех!

Повече от фен Аватара на reni7o0o
    ave ko ti puka ve....priqtelki.... q se sybudi i se stegni.... kogato q vidi6 sledav6ti pyt v koridora (s PRQITELKITE I ) otidi do ne q i q vikni ako te izgleda stranno ili star6no.... ......... i kaji spokoino ne qm krasivi momi4eta ........ i kato ostanete nasame q pokani na kafe ama da ste si samo dvamcata i v kafeneto i kaji taka i taka...... stani i priqtel......ama............. ne i kazvai ot pyrvi pyt 4e q haresva6 de ... 4e moje i da q upla6e6... malko po malko sblijete se pravi i komplimenti i i se usmihvai bydi kavaler....emi uspeh ot tuk si ti

Горещо ти препоръчвам да я заговориш,за да не съжаляваш после. Не се притеснявай,че е с приятелки,действай по-смело и решително. Може пък и тя да те харесва,но да се колебае какво точно да направи. Ако не стане нищо-не се тревожи,по-важното е ,че си опитал. Но аз искренно ти пожелавам да се получи нещо между вас!

Благодаря ви много хора. Помогнахте ми. Ще се опитам да постигна целта си

Цитирай Първоначално написано от reni7o0o
    ave ko ti puka ve....priqtelki.... q se sybudi i se stegni.... kogato q vidi6 sledav6ti pyt v koridora (s PRQITELKITE I ) otidi do ne q i q vikni ako te izgleda stranno ili star6no.... ......... i kaji spokoino ne qm krasivi momi4eta ........ i kato ostanete nasame q pokani na kafe ama da ste si samo dvamcata i v kafeneto i kaji taka i taka...... stani i priqtel......ama............. ne i kazvai ot pyrvi pyt 4e q haresva6 de ... 4e moje i da q upla6e6... malko po malko sblijete se pravi i komplimenti i i se usmihvai bydi kavaler....emi uspeh ot tuk si ti
    moje mejduvremenno da i zemesh nomera sled kato se zapoznaete da i pratish nqkoe drugo SMS-che gotino i nejno posle kafence,cvetence,komplimenti,zadaljitelno q izprati nakraq no bez da nahalstvash za nesho poveche kaji samo chao i si tgarni...nema na parvata celuvka te jelae adski silno!

За да я опознаеш, желателно е първо да се запознаеш с нея А вече как - ти трябва да прецениш най - добре.

Кто прочетох мнението на Тано и направо се разтопих като си представих как става всичко това...Иначе да-без колебание се запознаваш с нея,иначе ще съжаляваш!

Град
    Испания.

Като вида това момиче лудвам !!!
    Това ми напомня на моята ситуация... И за това ще послушам съветите, за да опитам и Аз.
    We fear no one and the law cannot do anything to stop us.

Повече от фен Аватара на reni7o0o
    Цитирай Първоначално написано от tan0
    moje mejduvremenno da i zemesh nomera sled kato se zapoznaete da i pratish nqkoe drugo SMS-che gotino i nejno posle kafence,cvetence,komplimenti,zadaljitelno q izprati nakraq no bez da nahalstvash za nesho poveche kaji samo chao i si tgarni...nema na parvata celuvka te jelae adski silno!
    +1
    mersi za dopylvaneto

pich naish ko napraii originalniq nachin.nameri ot nqkade skaipa i.i kaji taka i taka ot edno daskalo sme mn ma kefish mn mi dopadash i ako te e haresla she pochnete si lafite i sled tyi kafeta mafeta i mogat da stanat rabotite.aide pich yshehi s momicheto :P

Повече от фен Аватара на suantito
    Аре стига с тоя скайп! Ще земте и бракове да предлагате по скайп.... Отиваш каниш я да излезете някаде и това е, с кафето много е изтъркано ама ако нямаш други идеии...

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

Дааам
    What have you done to me,
    I’ll never be the same I'll tell you for sure

You really are my ecstasy, My real life fantasy, oh yeah

е ако я покани на кафе тя няма ли да се досети че я харесва едва ли е толкоз тъпа

А е отиваш до нея и я целуваш страстно по средата на коридора пред сички тва ше и хареса повярваи ми

Цитирай Първоначално написано от denin4eto0
    е ако я покани на кафе тя няма ли да се досети че я харесва едва ли е толкоз тъпа
    Това са само докадки от страна на момичето, пък и той няма да й казва още от първия ден че я харесва
    съгласна съм с reni7o0o +1
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Цитирай Първоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}
    Иди при нея и се запознайте. И да е с приятелки ко толкова - ако приятелките й са по досетливи ще се дръпнат и ще ви оставят сами, а ако не ти я дръпни настрани Заговори я с нещо то рода на как си, искаш ли да се запознаем или нещо такова... Айде успех!
    +1

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    и аз мисля така
    това е наи добрия вариант според мен . айде много успехчета

Цитирай Първоначално написано от Ваня_ Петкова
    Горещо ти препоръчвам да я заговориш,за да не съжаляваш после. Не се притеснявай,че е с приятелки,действай по-смело и решително. Може пък и тя да те харесва,но да се колебае какво точно да направи. Ако не стане нищо-не се тревожи,по-важното е ,че си опитал. Но аз искренно ти пожелавам да се получи нещо между вас!
    точно така

Събери смелост и я извикай настрани,но преди това си помисли какво ще й кажеш!А не да я викнеш и да се гледате !Успех!

Град
    byrgas city

:P

xaxa priqtel nie ne sme tyka da te u4im kak se svalqt macki... gledai vsi4ki 4asti na amerikanski pai dr ne znam kfo da ti kaja... prosto kato q vidi6 nqkade s priqtelkite si hvani o6te 1-2 qki pi4a s teb i otidete gi zagovorete ... pitai q za 1 kafence sled daskalo i taka staat rabotitte
    Shat a fuckam

Град
    Русе
    +1
    btw aah kak iskam momi4eto da sym az
    Ta какво да кажа..Сички са еднакви :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си