.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 87
    auxiauxiauxiaux m daaam 1vo....temata si e za tyka...6toto qvno na momi4eto mu se prai ne6ty s g-n Picarii4o m daam mackaaa i az imah ne6to podobno kam edin pizza`man kato bqh na 13 oaxiaoxiax amaaa decka mi rabota togava am ti...kvo o4akva6 ot nego? seriozna vrazka nea kak da stane...az ti predlagam vikni go za edin sex y vas...i koi ot kade e ....nqma smisal ot izli6ni 4ystva i filmiraniq....karai si kefa i tfa e.... ulavq6 go0o0 i si kara6 kefa....puk posle moje i bezplatni pizz-i da ti nosi ako si se spraila kakto trqq s ne6tata

Повече от фен Аватара на DiabolicAngel
    Цитирай Първоначално написано от Kassu
    Покани го на пица и секс, пиците от него, другото от тебе

Ако тръгнете, ще ни черпиш ли с по една пица?

Град
    NqKyDe TaM
    Sledvashtiq pyt kato si porychash pica go pokani da izlezete na kafe ili na razhodka.
    V jivota moje da vqrvash samo na sebe si i to nevinagi!

Супер фен Аватара на Qnchety
    Яж само пица

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Пиците ще ти бъдат с отстъпка.. яко кво?
    The Spark

Град
    Сахара
    Цитирай Първоначално написано от EnriqueIglesias
    ami wreme e da se prestrashish i da go pokanish wutre da 'hapnete pica i da pogledate telewiziq'
    хаха той тоз сигурно като уе за пица и му става лошо,а тя да го кани да я ядат пред телевизора....
    Pero nadie, nadie pudo amarte como yo!!!

Град
    Сахара
    авеееееее авторката.....разбирам да беше момче да се чудиш как да го свалиш...ама ти си момиче,явно си и загоряла щом се пускаш на пощенския гълъб...Бутни му един-два женски номера...Аз щях до ся да съм му скъсал задника от е*ане,ако бях момиче на твоето място...
    Аз предлагам да вкараш малко фантазии-примерно като ти даде пицата отвория и кажи:"Ах,колко е голяма и гореща!!!" Вземи едно парче(ако е нарязана) и ако е с кашкавал вдигни парчето над разголените си гърди и го остави да се стече върху тях!!!ПРЕД ОЧИТЕ МУ!!! Напрао ше се изпразни в гащите после навръщане ако не напрай някоя катастрофа пък нз...
    Pero nadie, nadie pudo amarte como yo!!!

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Цитирай Първоначално написано от FoReVeR^YouRs
    авеееееее авторката.....разбирам да беше момче да се чудиш как да го свалиш...ама ти си момиче,явно си и загоряла щом се пускаш на пощенския гълъб...Бутни му един-два женски номера...Аз щях до ся да съм му скъсал задника от е*ане,ако бях момиче на твоето място...
    Аз предлагам да вкараш малко фантазии-примерно като ти даде пицата отвория и кажи:"Ах,колко е голяма и гореща!!!" Вземи едно парче(ако е нарязана) и ако е с кашкавал вдигни парчето над разголените си гърди и го остави да се стече върху тях!!!ПРЕД ОЧИТЕ МУ!!! Напрао ше се изпразни в гащите после навръщане ако не напрай някоя катастрофа пък нз...

ОАхАХаХхААХАХхАХХахаХхаха +1
    Между другото си изсни как го искаш просто за една вечер или са по -дълго.. ако е за една вечер лесна работа...
    но за по дълго трябва да разбереш дали и той тебе те харесва

П.С.
    А ако искаш пиши ми Л.С. или на емайл мога да ти кажа някя друга тактика за спечелване, но си изясни как го искаш лол хехахе незнам тва ме изкефи най-яката тема в форума досега, която съм виждала
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Re: Влюбих се в разносвача на пици

Цитирай Първоначално написано от AdrenalincheTy
    Леле майко.. Имам голям проблем! Влюбих се в разносвача на пици.. Няма какво да се обесняям повече ми кажете какво да правя, че се побърквам Пък много пици поръчах и няма кой да ги яде вече

т.1 и т.7
    krem4et0
    Много филми гледаш май
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

един в рецепциониста, друг в разносвача, трети във водопроводчика, боклукчията, пощальона...

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Цитирай Първоначално написано от Mr.Sex
    Цитирай Първоначално написано от FakeyFake
    моето предложение май за ся е най-добро...ИЗЧУКАЙ ГО а и на него ше му се хареса....Така че давай разтваряй краката от ся
    Подкрепям и двамата ще останете доволни

+1
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Покани го на пица
    we give it all.

Град
    BurGasSs 8-)
    Цитирай Първоначално написано от TellMeYourName
    Покани го на пица
    +1

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    ne6to mi iztri dobriq priqtelski suvet

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Като ти донесе поредната пица,се запознайте...и го покани във вас.. и после ще решите ко ш'е праите
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Мани ти..ама и аз бих се притеснявала

Град
    Sofia, Bulgaria
    xaxaxaxaxa
    Бахти тъпия ник имам

xaxaxa mnogo smeshno,hubava fantaziq imash .

Супер фен
    Поръчай си пица като вали дъжд навънка и му предложи да влезе у вас докато спре дъжда

аз пък хлътнах по 1 сервитьорка в пицария "Дон Домат" на Славейков в София, но съм от Враца ... и се чудя какво да правя 2 дни вече съвети ?

Цитирай Първоначално написано от EnriqueIglesias
    emi ako te radwa samo za gledane poruchwai si pici i go gledai
    a ako iskash oshte poweche se prestrashi i ne mu misli
    точно така

Голям фен
    да разбирам те аз се бях влюбила в колегата на баща ми и цяло лято тичах след него а той дори и не рабра съвета ми е да си изясниш дали наистина си влюбена в него или просто го харесваш ако се окаже че наистина си влщбена в него-действай! може да отвърне на чувствата ти . а и да не стане така нищо не губиш

Цитирай Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
    аз пък хлътнах по 1 сервитьорка в пицария "Дон Домат" на Славейков в София, но съм от Враца ... и се чудя какво да правя 2 дни вече съвети ?
    искам съветче

Цитирай Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
    искам съветче

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си