- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбих се в разносвача на пици
auxiauxiauxiaux m daaam 1vo....temata si e za tyka...6toto qvno na momi4eto mu se prai ne6ty s g-n Picarii4o![]()
![]()
![]()
m daam mackaaa i az imah ne6to podobno kam edin pizza`man kato bqh na 13 oaxiaoxiax amaaa decka mi rabota togava
![]()
![]()
![]()
am ti...kvo o4akva6 ot nego? seriozna vrazka nea kak da stane...az ti predlagam vikni go za edin sex y vas...i koi ot kade e ....nqma smisal ot izli6ni 4ystva i filmiraniq....karai si kefa i tfa e....
ulavq6 go0o0 i si kara6 kefa....puk posle moje i bezplatni pizz-i da ti nosi ako si se spraila kakto trqq s ne6tata
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Kassu
![]()
Ако тръгнете, ще ни черпиш ли с по една пица?
Sledvashtiq pyt kato si porychash pica go pokani da izlezete na kafe ili na razhodka.
V jivota moje da vqrvash samo na sebe si i to nevinagi!
Пиците ще ти бъдат с отстъпка.. яко кво?![]()
The Spark
хаха той тоз сигурно като уе за пица и му става лошо,а тя да го кани да я ядат пред телевизора....Първоначално написано от EnriqueIglesias
![]()
Pero nadie, nadie pudo amarte como yo!!!
авеееееее авторката.....разбирам да беше момче да се чудиш как да го свалиш...ама ти си момиче,явно си и загоряла щом се пускаш на пощенския гълъб...Бутни му един-два женски номера...Аз щях до ся да съм му скъсал задника от е*ане,ако бях момиче на твоето място...
Аз предлагам да вкараш малко фантазии-примерно като ти даде пицата отвория и кажи:"Ах,колко е голяма и гореща!!!" Вземи едно парче(ако е нарязана) и ако е с кашкавал вдигни парчето над разголените си гърди и го остави да се стече върху тях!!!ПРЕД ОЧИТЕ МУ!!! Напрао ше се изпразни в гащитепосле навръщане ако не напрай някоя катастрофа пък нз...
![]()
Pero nadie, nadie pudo amarte como yo!!!
Първоначално написано от FoReVeR^YouRs
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ОАхАХаХхААХАХхАХХахаХхаха +1
Между другото си изсни как го искаш просто за една вечер или са по -дълго.. ако е за една вечер лесна работа...
но за по дълго трябва да разбереш дали и той тебе те харесва
П.С.
А ако искаш пиши ми Л.С. или на емайл мога да ти кажа някя друга тактика за спечелване, но си изясни как го искаш лолхехахе
незнам тва ме изкефи най-яката тема в форума досега, която съм виждала
![]()
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Първоначално написано от AdrenalincheTy
Много филми гледаш май
![]()
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
един в рецепциониста, друг в разносвача, трети във водопроводчика, боклукчията, пощальона...![]()
Първоначално написано от Mr.Sex
+1
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
ne6to mi iztri dobriq priqtelski suvet![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Като ти донесе поредната пица,се запознайте...и го покани във вас.. и после ще решите ко ш'е праите![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
xaxaxaxaxa![]()
![]()
![]()
Бахти тъпия ник имам
Поръчай си пица като вали дъжд навънка и му предложи да влезе у вас докато спре дъжда![]()
аз пък хлътнах по 1 сервитьорка в пицария "Дон Домат" на Славейков в София, но съм от Враца ... и се чудя какво да правя 2 дни вечесъвети ?
да разбирам те аз се бях влюбила в колегата на баща ми и цяло лято тичах след него а той дори и не рабрасъвета ми е да си изясниш дали наистина си влюбена в него или просто го харесваш ако се окаже че наистина си влщбена в него-действай! може да отвърне на чувствата ти . а и да не стане така нищо не губиш
искам съветчеПървоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
![]()
![]()
искам съветчеПървоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
![]()
![]()