Хей,здравейте хора Мина доста време от последният път,когато ви исках съвети ии ето,че пак опирам до помощта ви така,че ако не ви мързи да прочетете творбата ми и да дадете някое и друго съветче ще съм ви безкрайно признателна
Такам...значи казусът при мен е следният...
9ти клас съм и в съседният клас има едно наистина симпатично момче,с което всеки ден пътуваме заедно към училище..Познавам го лично покрай една приятелка,която наистина е срез най-отворените в запознанствата ии така се стекоха нещата,че се запознахме един ден..От тогава като се видим адски рядко си говорим, многоо рядко наистина..Понякога останалите ми приятелки ми се чудят на акъла,когато не го заговарям ,а само на погледи караме..Примерно пътуваме и аз с мойта компания сме през няколко места от него..Ние сме към10-15 човека,а той е сам с един-двама приятели и всеки си се занимава с неговите хора...Та все се усещам,че ме гледа,дори 1 път докато пътувахме,той седеше на седалката зад мен и една фр ми вика ''запознай се с това момче..гледа те от 1 час вече все назад се обръща"-и аз нали обаче нищо не направих понеже не ми се занимаше някак...
След няколко дни на прибиране пак ние така пътуваме в един рейс и тоя път аз изобщо не го бях залязала ддокато просто не се преместих малко и не го видях.Наистина изглеждаше супер тогава и аз така малко се заблях да го наблюдавам..към5 минутки ама той забеляза и като слизаше ми се разхили някакъв до уши и аз се смотах... Много съм зле и аз ама.. После го виждах няколко пъти в дс и всеки път той ми се усмихваше,аз пък грабвах приятелките си с мен и дим да ме няма...Все си се чудя...
От друга старана точно в момента си амам взаимоотношения с едно друго приятелче така да се каже..То севодиме приятели ама той нещо не се държи много по приятелски..Смисъл все ми повтаря колко съм хубава,показва ми по всякакви начини,че съм му повече он приятелка,всеки ден ми пише в скайп,като се видим се усмихва до уши и идва да си говориме ...Случайно ако спомена,че някое момче е сладко веднага започва да се ядосва и да ми казва колко бил зле тоя и такива ми неща ...аз от своя страна го възприемам повече като приятел,човек с който мога да си споделям...
Тааа това е то..не знам какво да правя нито с първото момче,нито с приятеля ми....Честно да кажа и аз не знам какво искам..Ето признах си го ..Нещо и двамата нажежават обстановката и освен това незнам доколко ми е до момчета в момента,понеже си имам други проблеми на главата и съм се видяла в чудо...
Благодаря ви още 1път ако сте прочели темата или поне сте си направили труда да я отворите..Ще чакам съвети