- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- чудене
зna`i
начи тя не те харесва, а ти си малак за гаджета, чакай да пораснеш![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
питай я и шш разбереш..
сау не ми стана ясно..случая е последния или следния дряа да е..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Как ще и предложиш без да си сигуренговори с нея и тогава си вади изводи
Vladoka rulzzz
Не рискувай да предлагаш без да си сигурен. Покани я на кафе, след това втори път ако приеме 2-3 пъти да отидете на кафе намекни й за чувствата ти. Успех!
аз не те съветвам да се занимаваш с хора от твоя клас в смисъл че ако не се получи и имате още доста време заедно да учете ще стане тъпо ... но ако си сигурен че няма да имате проблеми тогава късмет![]()
Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....
4estno da ti kaz\a ne 4akai.az se 4akam i se izmorih davai napravo da stava koto ste,se pak zivota e kratak za da si gubim vremeto sto ni e 6ube
лелел него го било срам... ела да видиш нашите момчета какво правят с нас...![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Тъй да направиш!Първоначално написано от AceOfSpades
![]()
we give it all.
Недей да правиш нищо..не си готов..пффф кат не знаеш кво да праишш...нз
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Ха ми отпускаш се бе щото ако не си готов то няма никакъв смисъл
С поГлед пленявЪм,с усмифка опиянявЪм,с преГръдка завладявЪм,с целувките си прекалявЪм,но с любоф наранявЪм...и никога не съжалявЪм !!
Ръчни я тарикатски.Кажи й, че е напълняла в задника и ако реагира,'начи можеш да пробваш нещо, ама ако ти отвърне спокойно не си губи времето.
![]()
първо се опознайте по-добре.Виж дали тя те харесва, излез сте, виж дали има взаимни искри м/у вас и чак тогава и предлагай. Защото, ао тя не те харесва и ти откаже тогава е кофти.
Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...