- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- как да намеря един човек
знаете ли как мога да намеря човек,на който му знам само името и фамилията и датата на раждане?![]()
няма ли друг начин?Първоначално написано от inSane_baby
![]()
Само това ли знаеш?...защото ако примерно знаеш и града му виж в телефонния указател.
Всяка информация е ценна,аз лично съм разбирала мноооого за хора,за които преди съм имала оскъдна информация.
Има една програмка,с която можеш почти да разбереш цялото му ЕГН ама пък трябва да знаеш датата на раждане.Ако има нещо пиши едно ЛС.![]()
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
Ami moje6 ako znae6 familiqta i ot kataloga za doma6niq![]()
Зависи ..Малко трудно само това ли знаеш,трябва са се поровиш малко?И какъв смисъл да го намериш къде е ли?
ами искам да намеря някакъв начин да се свържа с него.знам,че е от софия и че тренира или поне е тренирал в един отбор по таекуондо,но като го напиша ми излиза само името му като на участник и нищо повече(от там знам и датата на раждане).Първоначално написано от Kaos_Urbano
![]()
Доста трудно ..почти невъзмножно ..Ако знаеш някви допълнителни неща,приятели и нещо ей такова е мн добре да са разровиш или да помислиш..
K.G.B![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Става с връзки
А щом знаеш къде тренира (или е тренирал), можеш да потърсиш в залата/офиса...
Facebook? Иначе нямате ли някой общ приятел, когото да попиташ?