ima li na4in na vlqza v skype-a na 4ovek na koito ne mu znam parolata i koito ne e poso4il e-mail. misleh 4e 4rez zabravena parola i 6te mu prati na meila parolata ama ne e poso4il e-mail.
ima li nqkakuv hakerski na4in ili i az nz da vlqza v skype-a na nqkoi...?
predpolagam 4e ima nqkakuv hakerski na4in ili nz... dano ima nqkuv na4in...
Mislq 4e nqmasq ako ima6 nqkoi fr haker da e mnoo navytre v ne6tata .........
![]()
Има начин. Имам и самостоятелно разработена програма. Но не мога да я кача, защото ще се разпространи навсякъде и най-накрая ще достигне до AV компаниите и целия ми труд ще отиде на вятъра.
Все пак трябва да знаете, че няма невъзможни неща, малко ако се замислите ще разберете какво е нужно...![]()
Ще ме извинявате много,но как така има регистрирано име без посочен мейл?Навсякъде се искат мейли за регистрация...Няма как да се регистрира даден потребител, полето e-mail е със "*"...
BlaCKBlood дай да я видим тая програма или поне направи някакво демо... Не знам ама въобще не ти вярвам нещо...
Ето каква е цялата работа:Първоначално написано от mullated
Всъщност паролата няма да се разбере каква е /нямам представа как ще се декриптира/. Целта е да се изпрати папката от: C:\Documents and Settings\~UserName~\Application Data\Skype на пощата ви, след като "жертвата" отвори някакъв изпълним файл. Като се получи тази папка /архивирана/ се разархивира и замества с собствената ви като предварително сте направили Backup. Следващия път като си стартираш скайп трябва да влезеш директно в Skype на човека, като там ще му бъдат всички абонати и съответната хронология за всеки един от тях.
В момента съм на етап VBS скрипт, с който се свързвам към SMTP сървър, от който ще се праща E-Мail. Може и на FTP, но с E-Mail по добре![]()
Може да се каже...Първоначално написано от Lake_bodom
![]()
По същия начин и за тази тема само, че ще ви се изпрати 1 текстов файл, в който ще му бъдат всички данни за мрежата.
Ама ако напишеш и един брутфорс за паролата, цена няма да имаш.![]()
Под изпълним файл имам предвид: ne6to.exe, xxxx.exe, xxxx.com и т.нПървоначално написано от BallFace
За Backup просто е нужно да си запазиш оригиналната си папка някъде после пак си я копираш обратно.
Ако знаех как да съм го направил. Има начин и за това, просто трябва много да се търси и да знаеш език за програмиране.Първоначално написано от Lake_bodom
![]()
Изпълними файлове за .exe-тата. Когато си теглиш скайп например, файла Skype.exe е изпълним (exe идва от executable )Първоначално написано от BallFace
А за бекъпа, ами зависи какво искаш да бекъпнеш.
А иначе е много мръснишки да влизаш в чужд скайп, и при това не виждам смисъл. Ако пък случайно налучкаш и успееш да влезеш, не можеш да видиш какво е писал с другите![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Знаеш ли в кой точно файл се съхранява паролата?Първоначално написано от BLaCKBLooD
BLaCKBLooD като направиш всичко, разбии ми паролата от 5 БУКВИ![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
http://support.skype.com/index.php?_...5&nav2=Privacy
Трудна работа, просто трябва да разберете, че шанса да разкодирате Skype парола клони към 0. Като гледам само какви начини за криптиране използват......
И с 3 букви да е, пак същата работа....Първоначално написано от tqnko
1.1x10^77![]()
Очевидно с обикновен брутфорс няма да стане за по-малко от няколко хиляди години...
Хитри копелета... не като ICQ дето май си съхраняват паролите в plain text.![]()
Е от една страна добре са се погрижили за сигурността на клиентите си, но от друга доста са усложнили живота на кракерите....![]()
Така или иначе досега не съм чувал за хакнат скайп... докато за хакнато ICQ доста пъти.![]()
Сложи си 5 цифрена парола на скайпа си и ми го кажи...Първоначално написано от Lake_bodom
Има начин, и може да се хаква парола за скайп, на 5 цифрена парола на мен ми отнема 14-16 мин. (трябваха ми 2 седмици да го разбера). Гадното е че все по-малко хора ползват 5 цифрени пароли!
Всичко свързано с компютри!
Е на мен тва ми е проблема!Първоначално написано от fottcho
![]()
На всякъде почнаха да използват по-сложни пароли. Във Вибох преди 1г. сложиха защита на акаунтите, във Вибох7 преди 2 месеца.
И аз работя по въпроса със сложните пароли за скайп, и вече имам изградена теория!![]()
i da vlezsh nqma da moi6 da mu 4ete6 hronologiqta
:}
xaxa
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
1. Има начини, споко!Първоначално написано от MajeStic
2. Няма да можеш да четеш това което е писано защото хронологията си остава на другия компютър!
3. Тъпо е да се месиш в на хората работите, точно с това крадене на пароли скарах две много-добри приятелки от моя клас и сега ми е гадно!