.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Тема: skype??

skype??

ima li na4in na vlqza v skype-a na 4ovek na koito ne mu znam parolata i koito ne e poso4il e-mail. misleh 4e 4rez zabravena parola i 6te mu prati na meila parolata ama ne e poso4il e-mail.

ima li nqkakuv hakerski na4in ili i az nz da vlqza v skype-a na nqkoi...?

predpolagam 4e ima nqkakuv hakerski na4in ili nz... dano ima nqkuv na4in...

Повече от фен Аватара на zay4e
    Град
    Ямбол (v momenta sym v 4ujbina)
    Mislq 4e nqma sq ako ima6 nqkoi fr haker da e mnoo navytre v ne6tata .........

Има начин. Имам и самостоятелно разработена програма. Но не мога да я кача, защото ще се разпространи навсякъде и най-накрая ще достигне до AV компаниите и целия ми труд ще отиде на вятъра.

Все пак трябва да знаете, че няма невъзможни неща, малко ако се замислите ще разберете какво е нужно...

Град
    Over The Rainbow
    Ще ме извинявате много,но как така има регистрирано име без посочен мейл? Навсякъде се искат мейли за регистрация...Няма как да се регистрира даден потребител, полето e-mail е със "*"...
    BlaCKBlood дай да я видим тая програма или поне направи някакво демо... Не знам ама въобще не ти вярвам нещо...

Град
    Ебачова Поляна
    Цитирай Първоначално написано от mullated
    Ще ме извинявате много,но как така има регистрирано име без посочен мейл? Навсякъде се искат мейли за регистрация...Няма как да се регистрира даден потребител, полето e-mail е със "*"...
    BlaCKBlood дай да я видим тая програма или поне направи някакво демо... Не знам ама въобще не ти вярвам нещо...
    +1

Цитирай Първоначално написано от mullated
    Ето каква е цялата работа:

Всъщност паролата няма да се разбере каква е /нямам представа как ще се декриптира/. Целта е да се изпрати папката от: C:\Documents and Settings\~UserName~\Application Data\Skype на пощата ви, след като "жертвата" отвори някакъв изпълним файл. Като се получи тази папка /архивирана/ се разархивира и замества с собствената ви като предварително сте направили Backup. Следващия път като си стартираш скайп трябва да влезеш директно в Skype на човека, като там ще му бъдат всички абонати и съответната хронология за всеки един от тях.

В момента съм на етап VBS скрипт, с който се свързвам към SMTP сървър, от който ще се праща E-Мail. Може и на FTP, но с E-Mail по добре

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Троянец а...

Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    Троянец а...
    Може да се каже...

По същия начин и за тази тема само, че ще ви се изпрати 1 текстов файл, в който ще му бъдат всички данни за мрежата.

Ама ако напишеш и един брутфорс за паролата, цена няма да имаш.

Цитирай Първоначално написано от BallFace
    BLaCKBLooD, яко е.Имам само 2 въпроса:
    Как се прави Backup?
    Какво е изпълним файл?
    Под изпълним файл имам предвид: ne6to.exe, xxxx.exe, xxxx.com и т.н
    За Backup просто е нужно да си запазиш оригиналната си папка някъде после пак си я копираш обратно.

Ако знаех как да съм го направил. Има начин и за това, просто трябва много да се търси и да знаеш език за програмиране.

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Как се прави Backup?
    Какво е изпълним файл?
    Изпълними файлове за .exe-тата. Когато си теглиш скайп например, файла Skype.exe е изпълним (exe идва от executable )
    А за бекъпа, ами зависи какво искаш да бекъпнеш.
    А иначе е много мръснишки да влизаш в чужд скайп, и при това не виждам смисъл. Ако пък случайно налучкаш и успееш да влезеш, не можеш да видиш какво е писал с другите
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Цитирай Първоначално написано от BLaCKBLooD
    Как се прави Backup?
    Какво е изпълним файл?
    Под изпълним файл имам предвид: ne6to.exe, xxxx.exe, xxxx.com и т.н
    За Backup просто е нужно да си запазиш оригиналната си папка някъде после пак си я копираш обратно.

Ако знаех как да съм го направил. Има начин и за това просто трябва много да се търси и да знаеш език за програмиране.
    Знаеш ли в кой точно файл се съхранява паролата?

Паролата се съхранява тук като MD5 Hash:

Пътя за config.xml файла е:
    C:\Documents and Settings\~WindowsAccount~\Application Data\Skype\~AccountName~\config.xml

Като гледам колко е дълъг тоя hash сигурно ще брадясам докато ми се разкодира паролата...

Днеска ще видя какво мога да направя.

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    BLaCKBLooD като направиш всичко, разбии ми паролата от 5 БУКВИ
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

http://support.skype.com/index.php?_...5&nav2=Privacy

Трудна работа, просто трябва да разберете, че шанса да разкодирате Skype парола клони към 0. Като гледам само какви начини за криптиране използват......

Цитирай Първоначално написано от tqnko
    BLaCKBLooD като направиш всичко, разбии ми паролата от 5 БУКВИ
    И с 3 букви да е, пак същата работа....

1.1x10^77

Очевидно с обикновен брутфорс няма да стане за по-малко от няколко хиляди години...

Хитри копелета... не като ICQ дето май си съхраняват паролите в plain text.

Е от една страна добре са се погрижили за сигурността на клиентите си, но от друга доста са усложнили живота на кракерите....

Така или иначе досега не съм чувал за хакнат скайп... докато за хакнато ICQ доста пъти.

Така или иначе досега не съм чувал за хакнат скайп... докато за хакнато ICQ доста пъти.
    Сложи си 5 цифрена парола на скайпа си и ми го кажи...
    Има начин, и може да се хаква парола за скайп, на 5 цифрена парола на мен ми отнема 14-16 мин. (трябваха ми 2 седмици да го разбера). Гадното е че все по-малко хора ползват 5 цифрени пароли!
    Всичко свързано с компютри!

Цитирай Първоначално написано от fottcho
    Цитирай Първоначално написано от Ловеч
    Сложи си 5 цифрена парола на скайпа си и ми го кажи...
    Има начин, и може да се хаква парола за скайп, на 5 цифрена парола на мен ми отнема 14-16 мин. (трябваха ми 2 седмици да го разбера). Гадното е че все по-малко хора ползват 5 цифрени пароли!
    Аз използвам 10 буквена + цифри парола
    Е на мен тва ми е проблема!
    На всякъде почнаха да използват по-сложни пароли. Във Вибох преди 1г. сложиха защита на акаунтите, във Вибох7 преди 2 месеца.
    И аз работя по въпроса със сложните пароли за скайп, и вече имам изградена теория!

Ако имаше такъв начин и го знаеха повечето хора... какъв щеше да е смисъла да използваме скайп. Няма да ти е приятно някой да ти влезе в скайпа и да ти гледа какво си пишеш, нали? Ако се съмняваш в някой си поговори с него, а ако искаш да направиш гадно... който мисли зло... :P
    Клик ми (:

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    i da vlezsh nqma da moi6 da mu 4ete6 hronologiqta
    :}
    xaxa

Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Цитирай Първоначално написано от MajeStic
    Ако имаше такъв начин и го знаеха повечето хора... какъв щеше да е смисъла да използваме скайп. Няма да ти е приятно някой да ти влезе в скайпа и да ти гледа какво си пишеш, нали? Ако се съмняваш в някой си поговори с него, а ако искаш да направиш гадно... който мисли зло... :P
    1. Има начини, споко!
    2. Няма да можеш да четеш това което е писано защото хронологията си остава на другия компютър!
    3. Тъпо е да се месиш в на хората работите, точно с това крадене на пароли скарах две много-добри приятелки от моя клас и сега ми е гадно!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си