- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Немски филми
Бихте ли ми изброили няколко?![]()
Нямам особени претенции към жанровете, но по възможност да са комедии, ужаси, детективски, драми...Съгласна съм и на нещо по-романтично.
,,....Бъди това, което си, радвай се на малките неща в живота, да не ти пука какво мислят другите за теб, пък каквото ще да става...."
Преди време shadow4e беше пуснал същата тема. Ама ще се повторя (щото тогава писах като Гост)
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?p=2035671
Спрямо тогава единственото допълнение е Die F
Grumpy old madman
Лелее, данкешойн!![]()
Entschuldigung mir bitte, aber jetzt hab' ich kein Geld, so...някой друг път...
,,....Бъди това, което си, радвай се на малките неща в живота, да не ти пука какво мислят другите за теб, пък каквото ще да става...."
ти освен че пари нямаш не можеш и да пишеш на немски правилно![]()
EveRything y0u think y0u kn0w baBy...iS wR0ng!And evEryThing y0u thInK y0u hAd bABy...iS g0nE!
ДамСамо да кажа, че Лола реннт не е особено интересен, а реплики почти няма.
![]()
Оо, кой е казал, че мога да пиша правилно ...хах...Нали затова ще се ,,усъвършенствам".Какво да ти кажа ...бъдещето е пред нас!![]()
мога само да добавя "Die Welle" и "Sommer", в момента и двата са ппо кината в германия, втория обаче е по детски. Бих ти препорачала и Eins, zwei, drei" но шансовете да го намериш са много малки защото филам е от 1961, но е най-страхотната комедия когато сам гледала някога.
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
Гледала съм само един немски филмИ той е "Fuhrer" (знам, че на u трябва да има две точки отгоре, но нямам немската азбука :P )
ОК, благодаря на всички, които дадоха своите предложения!![]()
Намерих линк за филма ,,Eins, zwei, drei".Ето го:
http://bitreactor.to/torrent/445356-...ei-drei-german
Може би утре ще го гледам и след това ще коментирам.
И аз имам вопръсОт къде си ги сваляте?
Аз от мининова и от този, който е дала крейзиф, но и в двата за доста от филмите няма нито един сийдър.