.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Немски филми

Бихте ли ми изброили няколко?
    Нямам особени претенции към жанровете, но по възможност да са комедии, ужаси, детективски, драми...Съгласна съм и на нещо по-романтично.
    ,,....Бъди това, което си, радвай се на малките неща в живота, да не ти пука какво мислят другите за теб, пък каквото ще да става...."

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Преди време shadow4e беше пуснал същата тема. Ама ще се повторя (щото тогава писах като Гост)
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?p=2035671

Спрямо тогава единственото допълнение е Die F
    Grumpy old madman

Лелее, данкешойн!

Entschuldigung mir bitte, aber jetzt hab' ich kein Geld, so...някой друг път...
    ,,....Бъди това, което си, радвай се на малките неща в живота, да не ти пука какво мислят другите за теб, пък каквото ще да става...."

Град
    Bulgaria
    ти освен че пари нямаш не можеш и да пишеш на немски правилно
    EveRything y0u think y0u kn0w baBy...iS wR0ng!And evEryThing y0u thInK y0u hAd bABy...iS g0nE!

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Дам Само да кажа, че Лола реннт не е особено интересен, а реплики почти няма.

Оо, кой е казал, че мога да пиша правилно ...хах...Нали затова ще се ,,усъвършенствам".Какво да ти кажа ...бъдещето е пред нас!

Голям фен
    Град
    Констанц
    мога само да добавя "Die Welle" и "Sommer", в момента и двата са ппо кината в германия, втория обаче е по детски. Бих ти препорачала и Eins, zwei, drei" но шансовете да го намериш са много малки защото филам е от 1961, но е най-страхотната комедия когато сам гледала някога.
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

Повече от фен Аватара на kotence_91
    Град
    на Луната :)
    Гледала съм само един немски филм И той е "Fuhrer" (знам, че на u трябва да има две точки отгоре, но нямам немската азбука :P )

ОК, благодаря на всички, които дадоха своите предложения!

Намерих линк за филма ,,Eins, zwei, drei".Ето го:
    http://bitreactor.to/torrent/445356-...ei-drei-german
    Може би утре ще го гледам и след това ще коментирам.

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    И аз имам вопръс От къде си ги сваляте?

Аз от мининова и от този, който е дала крейзиф, но и в двата за доста от филмите няма нито един сийдър.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си