.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 70

Какво да направя, ако посегне да ме целуне?

Ne sym sigurna dali tozi vypros e podhodq6t za tazi tema, no mislq 4e tq e nai-pose6tavanata i zatova re6ih da napi6a tuk vyprosa si. Az sym na 16 godini i o6te ne sym se celuvala. 6te izlizam s edno mom4e, koeto me svalq ot dosta vreme i az go haresvam, no ne znam, ako posegne da me celuva az kakvo da napravq........? Ne iskam da me pomisli za nqkakva zadrystenq4ka ;(. Molq pomognete.

т.1 и т.7
    krem4et0

Супер фен
    Град
    Венера
    Бягай в обратната посока.

Пак тема извън раздела...

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp

Re: vypros za celuvkite?

Цитирай Първоначално написано от xxxxx0xxxxx
    Ne sym sigurna dali tozi vypros e podhodq6t za tazi tema, no mislq 4e tq e nai-pose6tavanata i zatova re6ih da napi6a tuk vyprosa si. Az sym na 16 godini i o6te ne sym se celuvala. 6te izlizam s edno mom4e, koeto me svalq ot dosta vreme i az go haresvam, no ne znam, ako posegne da me celuva az kakvo da napravq........? Ne iskam da me pomisli za nqkakva zadrystenq4ka ;(. Molq pomognete.
    1. Май имаш предвид раздел, това, което пишеш е тема, а това, в което е темата е раздел ;]]

2. Темата не е за раздел "Секс", а за "любов", тъй като никъде не се споменава секс...

3. (по темата Ами какво можеш да направиш? Ти го харесваш, той те харесва... Какъв ви е проблема... Ако тръгне да те целува просто не се дърпай, отвори си устата (не прекалено много) и се остави да те целуне.За предпочитане си затвори очите- ще ти е по-лесно. Гледай някой романтичен филм и се упражнявай на ръката си.. хах.. дано помогне.

Супер фен
    Град
    Венера

Цитирай Първоначално написано от inSane_baby
    Гледай някой романтичен филм и се упражнявай на ръката си...
    УМИРАМ

shtom go har kato posegne da te celuva ne se dyrpai po dobre shtot to pyrvo che nqma nishto slojno ;]]] a vtoro che ako se drypnesh shte si pomisli che ne go har i se poluchava mn koftii sluchvalo mi se e

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp

Цитирай Първоначално написано от Made_of_Pain
    Цитирай Първоначално написано от inSane_baby
    Гледай някой романтичен филм и се упражнявай на ръката си...
    УМИРАМ
    Практика му е майката... Ти к'во ше я посъветваш? Да се упражнявя с кучето ли?

Град
    Пловдив
    Сладурана. Това с упражняването на ръката кой ли не го е правил.. Ако ти помага, давай Важното е да се отпуснеш и да не се панираш, няма да направиш добро впечатление ако насред целувката започнеш да крещиш в истерия, нали Остави инициативата на момчето и дано и на него не му е за първи път... в противен случай ще се наложи да се "учите" взаимно, което пък е много забавно

Супер фен
    Град
    Венера
    Да не мисли...

Град
    варна
    Цитирай Първоначално написано от Ivchity
    shtom go har kato posegne da te celuva ne se dyrpai po dobre shtot to pyrvo che nqma nishto slojno ;]]] a vtoro che ako se drypnesh shte si pomisli che ne go har i se poluchava mn koftii sluchvalo mi se e
    Да,да и аз го направих...дръпнах сее...и той повече не е опитвал,ама другия път,знам,че ще има,няма да се дръпна!Та и ти не го прави,авторке Той ще си те води

A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.

vaob6te nqma da se zamisli6 za tova kogato doide migat na celuvkata ili go moje6 ili ne to si e vrodeno ne se nau4ava

ами отпускаш се и се отдаваш...ако земеш да се дърпаш можеш да си останеш "девствена" в целувките
    даваш си муцката и караш да върви
    "Добрите хора имат ключ към душите на хората."
    бившата ^KonI^

Град
    Gabrovo
    Има още един начин да се понаучиш...Слагаш разни мънички плодове или зеленчуци в една чаша от тея пласмасовите(сокче от 10 ) и почваш да ги вадиш с език... важното е тва в чашата да става за ядене и да е малко да мой са извади не някоя зелка
    My end
    It justifies my means
    All I have to do is delay
    I'm given time to evade
    The end of the road is my end
    It justifies my means
    All I have to do is delay
    I'm haven't time to evade
    THE END OF THE ROAD!

kolkoto poweche se pritesnqwash tolkowa po zle stawa;)
    otpusni se,budi uwerena wse edno si se celuwala taka trqbwa da si nastroena wse edno ne ti e za purwi put i shte se sprawish dobre ot samosebe si uwerqwam te;)

prosto se otpysni i deistai po instinkt vsi4ko 6te e nared

Повече от фен Аватара на xercu
    Град
    Варна
    Не си се целувала на 16??? Емо ли си ? >.<
    Само гледай да не го ухапеш и въобще няма да си личи , че ти е първата...
    I am not an artist I am a fucking work of art!

Цитирай Първоначално написано от xercu^es
    Не си се целувала на 16??? Емо ли си ? >.<
    Само гледай да не го ухапеш и въобще няма да си личи , че ти е първата...
    Какво общо имат имотата с целувката?

Спомении.. Та..не го мисли изобщо.Просто се впусни в целувката и хич да не ти дреме.

тя е права и гледаи да не ви дранчат зъбите или да не го захапеш

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    udari 1 vodka i xaxhahxa 6ti e mn mn mn po lesno xaxa (: osven {P} moje i ne6tu drugo da stane
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Недей да се одръпваш само тва ще ти кажа..иначее на 16 ае земи се научи някак нз...
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

aixuiauxiauxiaxu e KVo KVo KVoooo sh prai6 ?! emiiii zemi mu naprai edna svirka vmesto celuvka sry macka....amaaa sme6no e da go pi6e tva ne6ty momi4e na 16 god....o6e da ne si se celuvala a ina4e nikvi ne6ta nea ti pomognat da se nay4i6...prostoooooo nea da se pritesnqva6....ostaa6 se na momenta....samo gledai s ezika da ne opira6 po zabite my i da ne otdelq6 mnoo sliumka muayxatxtatxaxaxax sme6no si e....sry predvaritelno ama zemi se y race ebaty na 16 si...tyka y toq forum momi4eta na po 13 pi6at we4e kak da se ebat
    ReG-nah se Y Toq TyP FoRyM...Da Vi Se SmeIkaM Na PRoStOtiiKiTe!!! auxyuayxuayxuayxua
    HoU$3 Mu$!c !s My R3L!G!ON !!!
    ayxyuaixuaxyuax Ae PeaCe \/

hahah epa tiq kade sa pisali kak da se ebat na po 13 sa nekvi kurveta we da hodat po magistralkite da se nau4at 6tom tolko iskat ....
    Otnosno temata macka ne se durpai nema smisul to rano ili kusno trebva da stane taka 4e dali na 13, dali na 16 ili pa 20 se taq samo kolkoto po rano tolkova po dobre, otpusni se to si idva ot samosebesi samo ne se pritesnqvai i si4ko 6e e ok aide mn uspeh i da kaje6 kak e minalo :*

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Шибни му 2 шамара и му кажи да внимава кво прави
    The Spark

Отдай се КъсмеТ
    Бъди ГЛУХ когато хората ти казват, че НЕ ще можеш да осъществиш мечтите СИ!

Град
    Shove IT
    Супер зле сте, какво като не се е целувала до 16 Като сте толкоа отворени ви текат червата още на 12 от яко порене...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си