.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 70
    Ами виж сега аз съм на 15 и мойта целувка първата беше преди 1 година и бях супер уплашена как ще се представя. Но тя стана толкова спонтанно че направо неусетих. Мина страхотно даже момчето ме похвали че се целувам перфектно, така че се отпускаш и го следваш. То просто няма място за притеснение
    С поГлед пленявЪм,с усмифка опиянявЪм,с преГръдка завладявЪм,с целувките си прекалявЪм,но с любоф наранявЪм...и никога не съжалявЪм !!

напръскай го с спрей за очи

Фен Аватара на MaDdNeSs_GirL
    Град
    Монтана
    Ама въобще не си позволявайте да упреквате момичето, че на 16 е все още срамежливо и неопитно. Нали до вчера и вие си пускахте аматьорските теми тук, няма значение на колко години е. В някои семейства нещата се развиват на определен етап. Не сте ли виждали родители, които държат децата си изкъсо и не им позволяват да се срещат с момчета? Не сте ли срещали деца, които просто нямат самочувствие и това им пречи и другите да ги харесат.

А по темата. В никакъв случай не казвай, че ти е за пръв път, може да мине по-добре, отколкото предполагаш и дори да не забележи, всичко е и въпрос на късмет.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Playlife_f
    aixuiauxiauxiaxu e KVo KVo KVoooo sh prai6 ?! emiiii zemi mu naprai edna svirka vmesto celuvka sry macka....amaaa sme6no e da go pi6e tva ne6ty momi4e na 16 god....o6e da ne si se celuvala a ina4e nikvi ne6ta nea ti pomognat da se nay4i6...prostoooooo nea da se pritesnqva6....ostaa6 se na momenta....samo gledai s ezika da ne opira6 po zabite my i da ne otdelq6 mnoo sliumka muayxatxtatxaxaxax sme6no si e....sry predvaritelno ama zemi se y race ebaty na 16 si...tyka y toq forum momi4eta na po 13 pi6at we4e kak da se ebat
    Брей каква си разбирачка Като не се е целувала на 16 дай да се хвърли отнякъде момичето.Ще се научи,не е на 50 По добре на 16 да не се е целувала отколкото на 12 да е бременна Аман от терикати
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
    Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
    all I really know is,you're the only reason I'm trying...

изпадни в истерия, почни да крещиш и избягай

Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от xercu^es
    Не си се целувала на 16??? Емо ли си ? >.<
    Само гледай да не го ухапеш и въобще няма да си личи , че ти е първата...

Имо момичетата не са весталки о.О

Vij sa,kato tragne da te celuva i ti tragni ama se sblaskaite 4elno i posle go uhapi mnogo zdravo,da se useti 4e go obi4ash. Iposle po vazmojnost pove4e sliunki da ima
    Ne we bazik,spoko to samo si idva,nqma strashno .

еми ако тръгне да те целува ... и ти го желаеш разбира се ... и тъй като те е страх стой на 1 място и чакай той да действа ...

Кажи му,че баща ти гледа зад ъгъла...
    we give it all.

като тръгне да те целува си затвори очите и всичко ще стане от самосебе си пък и кво срамно в тва че още не си се целувала

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    4akai ei tui naprai xaxa namerih go v edin sait (:

.Целувайте се, като събере устата все едно, че ще свирите. Това е необходимо за да защитите вашите предни зъби, за да избегнете невнимателно стълкновение, което може да доведе до травма.
    2.Позволявайте на езика си да стига само до вътрешните страни на устните на партньора, но никога не и зад неговите зъби.
    3.Започвайте с “целувчици”, които да разгарят сексуалната чувствителност на партньора.
    4.После продължете решително, ако сте установили, че вашите целувки са му приятни.
    5.Нека вашият език се плъзне между зъбите на партньора и докоснете неговия. След това извадете и изчакайте, ще направи ли вашия приятел същото. Повторете това до тогава, докато той незапочне да следва вашия език с такава скорост, с която вие вкарвате и изваждате своя език.
    6.Случайно захапете (но не със зъби) долната уста на партньора и леко засмучете. Сменяйте местата, целувайте мекото на ушите, очите, шията.
    7.Внимавайте вашият език да е събран и завит, а не широк и плосък. Ако езика ви е разхлабен, то той запълва чуждата уста и създава неприятно усещане.

Грешки които допускаме при целуването:

1. Бъдете внимателни, не хапете устните на партньора си за да покажете своята страст.
    2. Не спирайте дъха на партньора, когато го целувате.
    3. Не се опитвайте да проникнете дълбоко в устата на партньора си с език, за да го възбудите.
    “Дълбокия” език може да го практикувате когато имате някакъв опит, и да не го отвеждате към гърлото, а вътре в устата и да го сплетете с този на партньора.
    4. При целуването не отваряйте широко уста и не пускайте слюнки.
    5. Не говорете, когато се целувате.
    6. Не се целувайте ако имате неприятен дъх в устата.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

em ako posegne da te celune otv1rni mu ;] az pone taka pravq za vsi4ko si ima p1rvi pyt ;P
    I JUST PLAY WITH STYLE
    http://prize.bg/parkourgirlss

Град
    In Devil's Castle
    един приятел се упражняваше с шише от минерална вода..беше много забавно.пробвай и ти
    someone else...

Фен
    Град
    Варна

Re: Какво да направя, ако посегне да ме целуне?

Цитирай Първоначално написано от xxxxx0xxxxx
    Ne sym sigurna dali tozi vypros e podhodq6t za tazi tema, no mislq 4e tq e nai-pose6tavanata i zatova re6ih da napi6a tuk vyprosa si. Az sym na 16 godini i o6te ne sym se celuvala. 6te izlizam s edno mom4e, koeto me svalq ot dosta vreme i az go haresvam, no ne znam, ako posegne da me celuva az kakvo da napravq........? Ne iskam da me pomisli za nqkakva zadrystenq4ka ;(. Molq pomognete.

т.1 и т.7
    krem4et0
    Не съм чел темата...но ако посегне и не искаш да те помисли за задръстена...отвърни му Е ако го харесваш разбира се

Цитирай Първоначално написано от love_enrique
    Цитирай Първоначално написано от Playlife_f
    aixuiauxiauxiaxu e KVo KVo KVoooo sh prai6 ?! emiiii zemi mu naprai edna svirka vmesto celuvka sry macka....amaaa sme6no e da go pi6e tva ne6ty momi4e na 16 god....o6e da ne si se celuvala a ina4e nikvi ne6ta nea ti pomognat da se nay4i6...prostoooooo nea da se pritesnqva6....ostaa6 se na momenta....samo gledai s ezika da ne opira6 po zabite my i da ne otdelq6 mnoo sliumka muayxatxtatxaxaxax sme6no si e....sry predvaritelno ama zemi se y race ebaty na 16 si...tyka y toq forum momi4eta na po 13 pi6at we4e kak da se ebat
    Брей каква си разбирачка Като не се е целувала на 16 дай да се хвърли отнякъде момичето.Ще се научи,не е на 50 По добре на 16 да не се е целувала отколкото на 12 да е бременна Аман от терикати
    +1
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Град
    Targovishte
    Ne go otblyskvai nikoi ne se e rodil nau4en da se celuva a i to prosto kato zapo4nesh da se celuvash samo ti idva ot vytre kak da go napraish nqma nqkvi pravila prosto se ostavi na te4enieto i go celuni ne se pritesnqvai
    http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
    www.slynchic3.aha.bg
    Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
    Lovesick I'm stronger and it feels so good
    Lovesick No longer, so what you gonna do?
    Lovesick Understand, it's a fact
    I'm not lovesick

Цитирай Първоначално написано от MaDdNeSs`GirL
    Не сте ли срещали деца, които просто нямат самочувствие и това им пречи и другите да ги харесат.
    +1

Град
    somewhere over the rainbow
    Ми целуни го и ти,ако не ти е приятен се дръпни.

Град
    РЮАР
    Епа целуни го и ти...
    6te izlizam s edno mom4e, koeto me svalq ot dosta vreme i az go haresvam..
    Цитирай Първоначално написано от MartyParty
    Момичето казва, че го харесва ти викаш " ако не ти е приятен др1пни се "

Абе четете хубаво тия теми бе..

Кажи му,че имаш СПИН.. Ми целуни го и ти,бе...
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

ЦЕЛУВАЙ ГО Е!!! не мога да зацепа какъв ти е проблема.. и двамата се харесвате апък това че никога не си се целувала не е фатално.. аз си спомням по-миналата година като щях да излизам с едно момче ама не бях се целувала и ме беше страх и помолих най-добрата ми приятелка да ми покаже.. :P и ми показа мн добре.. и вече бях по-уверена

Град
    Враца
    Еми като посегне... биеш го по нослето и казваш: Аааа, ще ти се, а?
    еlsy

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    Еми като посегне... биеш го по нослето и казваш: Аааа, ще ти се, а?
    Хитро!!

Сичко си идва само..да не мислиш че някой е учен..тва е като секса...квото се случва то си се случва от самосебе си..тва не е умение а чувство изразено с език и уста...нищо сложно гнусно и срамно няма ебати

Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от Florimel
    Сладурана. Това с упражняването на ръката кой ли не го е правил.. Ако ти помага, давай Важното е да се отпуснеш и да не се панираш, няма да направиш добро впечатление ако насред целувката започнеш да крещиш в истерия, нали Остави инициативата на момчето и дано и на него не му е за първи път... в противен случай ще се наложи да се "учите" взаимно, което пък е много забавно
    +1

Град
    somewhere over the rainbow
    Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    Епа целуни го и ти...
    6te izlizam s edno mom4e, koeto me svalq ot dosta vreme i az go haresvam..
    Цитирай Първоначално написано от MartyParty
    Момичето казва, че го харесва ти викаш " ако не ти е приятен др1пни се "

Абе четете хубаво тия теми бе..
    Ъъъ....стига бе!Направо ме е срам да се погледна в огледалото сега.За интересен ли се мислиш?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си