- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да направя, ако посегне да ме целуне?
ПримерноПървоначално написано от Made_of_Pain
![]()
О ми целуни го и ти, то е нормално да те е страх да не се изложиш като ти е за 1-ви път, след като всичко свърши ще се сещаш и ще си се смееш как си се притеснявала толкова за нещо елементарно и естествено... просто не се паникьосвай и действай смело![]()
Най-добре да отвърнеш на целувката и ти,щом го харесваш :P просто се отпусни
Да обичаш,когато те обичат е човешко!
Да мразиш,когато те обичат е жестоко,
но да обичаш,когато те мразят е велико!
ami pribliji se pogledni go edno qko takova v o4ite.... zatvori si o4ite i go celuni [edei da si otvarq6 nqkfo mnoo ustata i da si puha6 celiq ezik ,gadno e] gledai da e po nejno ... nqma ni6to slojno to idva ot samosebesiПървоначално написано от Ivchity
Be HaPpY !
Няма какво да се срамуваш,че не си се целувала! Ако той тръгне да те целува, целуни го и ти. По-добре не се дърпай, защото както споменаха по-нагоре ще си помисли,че не го харесваш. Давай смело, защото и аз така съжалявах един път, че се дръпнах на едно момче, ама то тогава друг ми беше в главата .....![]()
Тъй де... както казах, няма какво да му мислиш!![]()
Целуни го и ти![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
Първоначално написано от MartyParty
Не просто обичам да дразня.. а и недей ми се форсира и не ми се пра'и на оборотна...разбирам да имаше покритие да... ама... ок мл1квам..![]()
Ех...кажи му го!!! Ако той наистина те харесва няма да ти каже нищо совен "аз ще те науча" отпусни се..и то просто ще ти дойде отвътре![]()
![]()
просто върти в синхрон езика си с неговия.. по нататък ще видиш,че ще ти дива от вътре какво да правиишш :P :P
преди да те целуне казваш ''пич не мога да се целувам научи ме'' това е първия вариант втория е просто като посегне да те мацне му праскаш една![]()
![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
ako te celyne,celyva6 i ti,no vse pak ne my kazvai,4e ti e parvata celyvka,az ne my kazah i stana naistina strahotna celyvka,ta toi dori ne razbra,4e ne sam se celyvala,celyvkata 6e stane v podhodq6iq moment,spoks
Ако ще те целуне,не отвръщай с шамар,моля те !![]()
Дръпни се как ще се оставиш да те целуне !
Еф, ти па се изцепи... Първо на първо емотата са си хора като всички останали и си се целуват най-нормално... Второ кво като е на 16 и още са й мираж целувките? Голяма раута... Аз почнах малка и ся съжелявам щот хич не съм се усещала кво правя...Първоначално написано от xercu^es
![]()
![]()
остави се той да те води, нали все пак е момче
а това дали ще те помисли за задръстенячка е много малко вероятно, ако наистина те харесва, ако го направи значи иска нещо друго... познай какво
![]()
PrOstO Se OTpUsnI i SlEdVai NeGoViTE dViJeNiq ; ).... a tfa sus uprajnqvane na ruka kakfo 6te re4e![]()
![]()
![]()
che izob6to ne sum go 4uvala
"ПрИяТеЛи ЕфЕкТнИ....ПрЕдАтЕлИ пЕрФЕкТнИ"
Тази тема за кой път се поствааа????
Ми просто се отпускаш и тва е! Ще стане от само себе си!
нЕ сЕ пРитеСняВай и щОм гО хаРесВаш не сЕ дЪрПаЙ заЩоТо пОсЛе щЕ съЖаляВаш чЕ нЕ сИ гО цеЛунаЛаоХхХ аЗ оЩе сЕ яДоСваМ чЕ сЕ дРъпНаХ ....
![]()
![]()
Ми кат посегне целуни го де![]()
само не се дърпай щото ше му стане много кофти ама много!до сега не са ми го правили обаче на всеки би му станало гадно
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE