Та вчера с един фр ходихме на баскет той е на 19 ,а аз на 16.Там имаше едно момиче де ми е фрка и той я харесва (na 16) смисъл в публиката де И най-странното бе ,че той само ми казва ,че ме гледа ,а кат я погледнех и аз ми се усмихваше.после по време на мача я засякох долу и и казах да си влезе в скайпа да се разберем за събота да излезем с още една фрка.после след мача оня приятел я убеждава да си одим заедно и т.н. ,ама тя бе с други и не иска.После нзн как ,ама я видяхме пред тях и почнахме и мрънкаме да доде с нас и седнахме ние на една пейка ,като тя седна до него.После той кво стана за малко и тя се настани до мен и почнахме ядем 2та с нея .Накрая ,като да станем той иска ,да я изпратим до у тях тя не иска и фр видя една приятелка и кво се заговориха и аз отидох до нея ,че ме бе изчакала гушнах я и и казах ,пак да влезе довечера.А кат се върнах и и писах ми бе писала нещо от типа на "искаш ли официално да станеш мойта шматка {} :PpP" и се разбрахме в събота да изляза с нея и една др. нейна фрка.Та да ли ме харесва или си въобразявам?