.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Защо съм толкова влюбчива?

Цял живот страдам от едно и също нещо- лесно се влюбвам и после трудно забравям.А когато ми разбият сърцето става още по-зле.Много искам да е обратното,да отмъстя на всички които са ме наранявали,защото съм прекалено наивна и някои се възползваха от това.Сега съм с едно момче от доста време,обичам го но някак на моменти,вярвам че и той ме обича и едновременно с това понякога се съмнявам,може би това е заради другите които са ме лъгали,а сега без основание му нямам доверие.Но и той на мен ми няма много доверие.Ограничаваме се взаимно от доста неща.Напоследък искам да скъсам с него,но незнам защо не мога.Явно силно го обичам,но понякога пък се съмнявам че е така,много странно нещо,някой има ли обяснение...?

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас

Re: Защо съм толкова влюбчива?

Цитирай Първоначално написано от baby003
    Цял живот страдам от едно и също нещо- лесно се влюбвам и после трудно забравям.А когато ми разбият сърцето става още по-зле.Много искам да е обратното,да отмъстя на всички които са ме наранявали,защото съм прекалено наивна и някои се възползваха от това.Сега съм с едно момче от доста време,обичам го но някак на моменти,вярвам че и той ме обича и едновременно с това понякога се съмнявам,може би това е заради другите които са ме лъгали,а сега без основание му нямам доверие.Но и той на мен ми няма много доверие.Ограничаваме се взаимно от доста неща.Напоследък искам да скъсам с него,но незнам защо не мога.Явно силно го обичам,но понякога пък се съмнявам че е така,много странно нещо,някой има ли обяснение...?
    ОО и аз съм много влюбчив не е много приятно.Но това ще продължи докато намериш подходящият човек няма как да се промени

--------------------------------------------------------

аз вече не съм такава, промених се... иначе бях същата... влюбвах се лесно... да не говорим че ме използваха , влияеха ми мн хора... но рано или късно и това имаше своя край
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

кога ще дойде този край?от кога чакам да спра да бъда такава и все не успявам,а още повече че сега не съм сама и не мога да спра да обичам момчето с което съм...

няма край на тия мъки! Влюбваш се за миг и забравяш цяла вечност! болка еееееееееееееееееее
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Повече от фен
    mn dobre te razbiram az sym sy6tata, mi nqma da ti mine sigurno 6toto tva si e do 4ovek ti prosto si si takava, no spoko az vqrvam 4e kato sre6tnem podhodq6tiq 4ovek,toi sam 6te ni predrazpoloji da mu vqrvame i da se 4uvstvame sigurni

kvo mi govori6 we ako xodqt tri mom4eta po ulicata 6te xaresvam dve ot tqx....drugiq 6te mu visi sopola znam kvo e i e ujasno koftitu e 4e kogato doide nespodelenata libov a pri polojenie 4e xaresva6 16 4oveka ednovremeno nqma kak i te vsi4kite da te xaresvat i trugva6 da gi mrazi6 xaxaxa da te e qd na tqx tui de az sum taka xaxaxa ama vij mom4eto pogledni go v o4ite celuni go super strastno i ako ne useti6 trupka mu kaji,,TVA BE6E POSLEDNATA NI CELUVKA,,
    AZ sum edin SEX kupen ot SAVIMEX

Мега фен
    наскоро четох в някакво списание, че в пубертета било напъъълно нормално да си мн влюбчив, защото още нямаш точни представи какъв искаш да е човека до теб. пишеше и че с времето нещата се нормализират така че споко :P . а за приятеля тии...нз опитайте се да премахнете тази бариера м/у вас и да станете по-близки и не мисли, че всички са еднакви

mnogo rqdko ima 4ovek koito znae kakyf iska da e 4oveka do nego(ne e do pubertet) ..kolkoto do temata : s vremeto she se opravish i az bqh taka ... :D
    a po ?sa s tfoq... iz4akai o6te malko i togava re6i dali naistina ne iska6 da si s nego.. ;)

кофти тръпка ... да си мн.влюбчив не е никак приятно ама си мисля че бързо се превързваш в смисъл не се влюбваш ами ... като си извесно време с даден човек (било и само с приятелски отношения) трудно го забравяш .... случва се и аз съм така но .. нищо лошо да държиш на всичките си приятели
    Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....

Град
    Here without you...
    Ами,все ще намериш подходящия чавек който няма дат и разбие сърцето .

защото завършва на О и има дупка посредата

Re: Защо съм толкова влюбчива?

Цял живот страдам от едно и също нещо- лесно се влюбвам и после трудно забравям.
    и аз съм така..но просто няма друг начин трябва да се научиш и да забравяш бързо,защото от бързото влюбване тва става...
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

i az sum su6tata
    С поГлед пленявЪм,с усмифка опиянявЪм,с преГръдка завладявЪм,с целувките си прекалявЪм,но с любоф наранявЪм...и никога не съжалявЪм !!

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    az ...az sym se vliubvala 2 pyti seriozno i sym ubedena 4e e bilo liubov...kato malka sy6to mng sym hlytvala ama to se pak lape6ki ykyl nqama kak da e bilo liubov no edin vid destka i naivnam oje da e bilo....edin vid i az bqh mnogo bliub4iva no posedniq pyt be6e paguben za men....ii dotam be6e s liubovta...use6taam 4e sym izgubila sbosobnosta da obi4am kamoli da sym lesno vliub4iva....

Фен Аватара на MaDdNeSs_GirL
    Град
    Монтана
    Я,ама ха, ти се оплакваш , че си много влюбчива, аз пък бих се оплакала, че не мога ама хич да се влюбя, и като харесам някого, в следващия момент го завоювам и много бързо ми омръзва Това пък е другата крайност, писна ми от такива краткотрайни изживявания, искам да рева, да ми е гадно от време на време, не само да съм ухилена до уши.

Та на въпроса ти, може би ако си на около 13-14 г. - тогава бъди спокойна, развиваш се нормално.

проблема е че съм вече доста по-голяма на 17 съм ...

Фен Аватара на MaDdNeSs_GirL
    Град
    Монтана
    проблема е че съм вече доста по-голяма на 17 съм ...
    Ми, тогава идва друг въпрос.
    Колко момчета си имала в живота си? Не колко си харесвала, а с колко си прекарала поне една седмица от живота си?

за мен просто с него не общувате достатъчно, от което се пораждат съмнения ... ако не сте по-открите нещата със сигурност ще се влошат

пс: имаш проблем с черния дроб

това пък с черния дроб какво беше...

това пък с черния дроб какво беше...
    аз съм секстрасенс

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си