.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

в задънена улица съм

abe momi4etaa!kakvo bihte napravili ako haresvate edno mom4e mn dalgo vreme,znete 4e i vie ne ste mu bezrazli4na i dosta se interesuva ot vas,a nqkak ni6to ne pravi po vaprosa .....help

Модерирано от Бандитка. Пиши заглавията на темите си на кирилица

ще му тегля една майна няма да ходя аз при него... :P
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

с мен се случва същото,обръща ми внимание,но е доста срамежлив.
    и идиота му с идиот ме заговаря,а после като го досрамее гледа на другата страна.
    Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Еми ти действай,може да се притеснява или да го е срам нещо
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Град
    варна
    Епа и аз съм в подобна ситуация,но не ходя при него...чакам си,но докога така,не знам.Ако си по не-срамежлива от мен,може ти да направиш първата крачка-кафе,разходка,нещо такова

A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.

mi az po princip ne obi4am da prava parvata kra4ka...ma do koga da go 4akam da se re6i beeee

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    нищо..

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

Мега фен
    охх 1 фр-ка имаше същия проблем! мом4ето не предприемаше нищо, въпреки че беше очевадно, че мн се харесват и 2-мата щото постоянно се прегръщаха и т.н. ии накрая никой не разбра кво стана и момчето нещо се отдръпна и така... та определено трябва да предприемеш нещо, щото сега мойта фр-ка примерно мн съжалява, че нищо не направи..така че действай смело

имала съм такъв проблем.. заебах го ..

ами аз лично го заговарям и така после си сменяме skype и после го карам да ходим на кафенци
    Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....

Град
    Here without you...
    Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
    ще му тегля една майна няма да ходя аз при него... :P
    +1

ако държа мн на него (страшно го харесвам) ще започна закачки, примерно в скайпа ще си полафим, за да види че не е толкова страшно, ще почна да го бъзикам, че е прекалено срамежлив, ще флиртувам пък дано му дойде акъла в главата...др вариант е да се сприятеля с най-добрия му фр и да го поразпитам за момчето и да го помоля за съдействие
    при мен беше нещо подобно, харесах си 1н момък от класа още в 8 клас, но понеже нали съм срамежлива..не напраих нищо и ходех с други, в крайна сметка обстоятелствата се стекоха така, че се сприятелих с бест фр-да му и той само каза на човека, че ми е симпатичен и оня веднага почна да ме сваля, та сега вече ходим от година и 10 месеца

Аз поемам инициативата. Няма па да го оставя.

Град
    СофиЯ
    Цитирай Първоначално написано от [B
    a[N]D[i]T[k]a]имала съм такъв проблем.. заебах го ..
    +1
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Ходи при него :P може да е срамежлив от де да знаеш
    The Spark

Ne chakai, a deistvai, nishto, che ne obichash da pravish ti parvata krachka, tozi pat riskuvai, nishto ne gubish, a pak toi kato se naprai pak na 2 i polovina mu tegli edna :P vse pak nqma da mu igraesh po svirkata i da tichash sled nego

Мега фен Аватара на koalka
    Казваш му чувствата си и се надяваш тогава той да направи нещо...
    То така много дълго време мога да имам симпатия към някой, но да не е чак толкова голяма и да не искам да тръгвам с него.Може да те ревнува, да иска да прекарвате времето си заедно, но нищо повече.Дърпаш го настрана и говорите.Може и да е другия момент - да се притеснява, да е срамежлив.

в задънена улица съм

Аз пък виждам светлинкаа

Отиваш при негооо и почваш да го сваляшш еййй тъйй стаа работата
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Повече от фен Аватара на Lekov
    Град
    Pirdop BG
    Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    Еми ти действай,може да се притеснява или да го е срам нещо
    +1

Re: в задънена улица съм

Цитирай Първоначално написано от betsinceto
    abe momi4etaa!kakvo bihte napravili ako haresvate edno mom4e mn dalgo vreme,znete 4e i vie ne ste mu bezrazli4na i dosta se interesuva ot vas,a nqkak ni6to ne pravi po vaprosa .....help

Модерирано от Бандитка. Пиши заглавията на темите си на кирилица

Абсолютно в същата ситуация се намирам...просто се чудя какво да правя...

Оххххххх,аз досега не бях изпадала в такава ситуация, но и аз съм така!Някакви идеи?

Аз вече като вида някой срамежлив,не се занимавам,щот ми писна от момчета,които траят и аз едва ли не се чувтвам като мъж..да подържам разговор и такиа.Таа..не се занимавам

всички сте рядко тъпи путки особено оная бандитка тя цепи класацията

Ааа такива мн ги обичам, само се канят и се прават на мъже, ама не правят никаква крачка....мераклии....

Кфи сте такива момичета все чакате момчето да напраи 1вата крачка
    Vladoka rulzzz

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си