Надявам се,че ще получа разумни мнения по моя проблем,накратко обяснявам всичко,или по-скоро задавам моите въпроси към вас,и очаквам-казах вече-отговорите,които са ми наистина необходими.Така.Може би има хора с подобна ситуация,която е следната-любимия човек ви е излъгал за нещо,говорили сте затова,дори е минало време,но вие се присещате отново,и какво става?Аз лично имам чувството,че така започвам да намразвам този човек,но пък усещам колко е силно желанието ми да не се получава така,какво да направя като съм се разочаровала??Не знам..А и започвам да се държа по друг начин,хем имам желание и то наистина мн голямо всичко да е перфектно в тая връзка,но пък не искам да показвам това и да се грижа да е перфектна зариди яда..Като се видим нямам никакво желание да говорим за нещата,на които съм се издразнила,а изведнъж ми става мн весело и розово(поне доскоро беше така),но сега вече спрях да забравям,и не ми е толкова весело,а и не ми се говори,защотоняма какво толкова да се каже общо взето,и оттук си правя в крайна сметка извода,че аз няма какво повече да направя,или може би има?Отново казвам,че не искам да прекъсвам тази връзка!Така че съвет като този няма да ми е необходим.А защо не искам да късам-защото чисто и просто знам че усещам любов,но също и някакво озлобление?Ох,спирам дотук.Чакам отговори. (:
пс не става въпрос за изневери.