- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ГаДжЕтО Ми
Значи моя въпрос е следния...Смятате ли че щом скъсам с гаджето ми трябва да се намразваме и да не си говорим![]()
НЕ!
Зависи от вас двамата какво искате![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
mi spored men e mn tapo taka kat stane ( vapreki 4e mn malko sa sly4aite kogato stava obratnoto ) .... tapo e da mrazi6 4ovek na koito do v4era si kazval 4e go obi4a6![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
рядко след любов има приятелство ..
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
Имаше един такъв спомен:
Балонът на приятелството ни се спука и раздели сърцата ни на две.Да бъдем пак приятели е късно вече,но смешно е да бъдем врагове!
Аз съм съгласна с последните думи. Глупаво е хора, които до вчера са се съзерцавали влюбено и са си шепнели нежни думи, днес да не могат да се погледнат и да ръсят обиди един на друг.Вярно е, че трудно ще останете добри познати, но поне можете да се опитате да се държите като горе-долу далечни приятели. Пак казвам, безсмислено е да се намразвате...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Аз пък изобщо не мисля, че трябва да се намразите о.О То това е адски глупаво, според мене де... Не знам, но на мен примерно бившия ми в момента ми е най - добрият приятел, макар че зависи и какви са ви били отношенията преди това и защо сте скъсали... и... аве от много неща зависи...
Но в крайна сметка няма нищо задължително![]()
Според мен е малко глупаво да мразиш човека, който до вчера си обичал. Е естествено отношенията ви едва ли ще си останат много топли, но и да се мразите не е за предпочитане.
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
Първоначално написано от -4arovnata-
Напълно съгласна!
Зависи изцяло от вс двамата какви ще са ви отношенията след връзката ви
Не, що? Тук не става дума да сте първи приятели, но поне добри познати е хубаво да си останете. За жалост обаче повечето от двойките, които са се разделили не само, че се мразят ами и зад гърба си говорят и се псуват... Грозна гледка.Първоначално написано от angel_95
Животът е адът описан в Библията!
Според мен или го убии, или се изместете с вашите в друг град... абе, вие какви сте? Да се мразите като до вчера какво ли не сте правили заедно. Ако ще се мразиш с някой по-късно, защо изобщо тръгваш с него... Глупав народ, ей...
понякога е задължително, а друг път не. Само ти можеш да си прецениш!
Първоначално написано от Say It Right
оф... абе, пич, мозък имаш ли? А действа ли?Първоначално написано от comics
Какво викаш понякога е задължително... Бая сте разглезени всички тук във форума май. Ако майка ти не ти сготви обяд, ще я мразиш и ще я yбииш ли бе?
Зависи какви са ви били отношенията и как се държите сега един с друг....според мен изобщо не е задължително да не си говорите, но понякога се случва...
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Е, глупости. Ако не сте имали драматична сърцераздирателна раздяла не виждам причина за омраза и т.н. А даже и тогава. Въпреки че границата между любовта и презрението е мн тънка, едва ли омразата има изобщо място в живота на млади хора![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
И аз съм на това мнение....казвала съм,че приятелство Не може да има....,но чак да не си говорите и да има омраза...е адски гадно.Първоначално написано от -4arovnata-
![]()
Разбира се че не!
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
ами дам мн ясно поне аз така мисля в пове4ето слу4ай е така но не е задължително![]()
Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!
пфу това е много тъпо все едно си в детската градина !вече сме големи хора до ония ден целувки милувки и т.н. днес се мразимпълна простутия!с което и момче да съм ходила сме си приятели и още си звъним да си излизаме
той с неговата приятелка аз с моя приятел (ако си имаме,ако не той с нея аз сама или аз с него той сам или пък той и аз сами) защо трябва да се разим няма никакъв смисъл
![]()
Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....
Преди си мислех, че мога да остана приятелка с едно гадже, след като се разделим - все пак не сме толкова далечни като интереси, приятелски кръг... дълбока заблудаНе се мразим, държим се като добри познати, прегръщаме се като се видим - мисля, че това е приемливо.
Е, има и такива, които не искам да виждам дори, камо ли да излизаме заедно от време на време или нещо такова. Зависи човекът какъв е, имате ли общи интереси и т. н.
ми спофред мен не е задължително, но просто когато вече не сте заедно естествено се отчуждавате един от друг поне при ментака се получава и оставате не здравей здрасти ... въпреки че тфа не е задължитрелно може и да си останете фрвсичко зависи от вас
![]()
ИсТиНаТа БоЛи, Но ТоВа Не ОзНаЧаВа,Че ЛъЖаТа ЛеКуВа ;(
Защо всички се опитвате да се движите по някакъв план - това е задължително да стане, а това не... Не може ли сами да си прецените?!
Не!Това е децка постъпка да се намразват...
Ne E tOlKovA LosHo,aKo ZaGubiSh NeShtO bEz KoeTo sI mIsLil,cHe nE mOjEsH dA jIvEesH..pO-loShO E dA Go NaMerIsH OtNovo I dA UsTaNoviSh,cHe To vEchE Ne Ti tRqBvA!