.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Цялата Истина!

Гледайте сега как стои работата според мен.Когато сме на 15-17 години момичетата харесват така наречените "лоши момчета" може би като си хванат някое такова и се хвалят на приятелките си "Еее да знаеш моя се напи и преби еди кой си...Ами да бе и моя пък се напуши и направо размаза един...".Еми да за сега сигурно е яко да си такъв.Сега ще ви кажа друго за мен примерно..аз съм футболист на 17 години съм познавам такива "лоши хора" и ако ми потрябват ще им се обадя да ме оправят ако имам проблем,но никога ама никога няма да тръгна да се правя на тоя и оня без нищо,просто ей така за да се харесам на някое момиче.Другото което е никое момиче не харесва "задръстените зубари",а и "лошите момчета" не ги тачът..но сега когато сме на по 15-17..а после тея "зубари" ще станат шефове и ще имат доста парички..и тук е повратната точка.Точно тогава зубарите ще могът да имат която си поискат,а тея дето са "опасни" ще стоят под моста и ще се боцкат...та това ми е гледната точка..

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    дурем..

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

Личи си че си футболис брат. Ти дори не може да изкажеш идеята си като хората, така че да заинтругува тия дето четат.

KoGaTo IskAsh NaMirAsh NacHin.. k0GaTo nEIskAsh TaRsIsh prIchIna..!!

абе недейте така с момчето Тове, коет казва , си е истина . Поне и според мен е така..

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    6to prosto ne b1de6 sebe si
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Re: Цялата Истина!

Цитирай Първоначално написано от svetliovn
    Гледайте сега как стои работата според мен.Когато сме на 15-17 години момичетата харесват така наречените "лоши момчета" може би като си хванат някое такова и се хвалят на приятелките си "Еее да знаеш моя се напи и преби еди кой си...Ами да бе и моя пък се напуши и направо размаза един...".Еми да за сега сигурно е яко да си такъв.Сега ще ви кажа друго за мен примерно..аз съм футболист на 17 години съм познавам такива "лоши хора" и ако ми потрябват ще им се обадя да ме оправят ако имам проблем,но никога ама никога няма да тръгна да се правя на тоя и оня без нищо,просто ей така за да се харесам на някое момиче.Другото което е никое момиче не харесва "задръстените зубари",а и "лошите момчета" не ги тачът..но сега когато сме на по 15-17..а после тея "зубари" ще станат шефове и ще имат доста парички..и тук е повратната точка.Точно тогава зубарите ще могът да имат която си поискат,а тея дето са "опасни" ще стоят под моста и ще се боцкат...та това ми е гледната точка..
    Dam...mn si prav....zubari v daskalo bez kolkoto i da e priqteli...ama sled godina-dve...s nqkoi macka nalqvo nadqsno i do ushite zatrupan s pari....i ot nai-zadrystenite, 6te stane po-dabyr taka da kaja i ot onezi lo6ite :P onq den s priqtelq mi si govorihme tochno za tova....i toi taka kato tebe kaza :P

Повече от фен Аватара на xercu
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Qs
    Личи си че си футболис брат. Ти дори не може да изкажеш идеята си като хората, така че да заинтругува тия дето четат.
    Може ако искаш ти да се хванеш да напишеш една такава тема... Какво трябва да е интригуващото тук ? Да овърта 1 час само за да е интересно? >.<
    I am not an artist I am a fucking work of art!

не винаги !Това че знаят много и примерно имат више не ги прави хора!аз познавам хора с две три више и работи като общ работник ... много зависи от човека не само от това дали е зубар или не ....
    Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....

Град
    Here without you...
    Сега ще ви цитирам Бевин от One Tree Hill "В истинския живот никой не го интересува кой си бил в гимназията''!!!Страхотна мисъл и е много актуална.

tctctc.....futbolis ?misleh 4e e s "t" nakraq....kakto i da e...ne vseki futbolist e glupav.......a i mom4eto se e izkazalo kakto trqbva...tva 4e ti ne moja da razbere6 e drugo....kakva intriga iska6 da ima pyk ti....

Град
    при мама
    Ако някое момиче ми се похвали така аз бих си помислила за гаджето й само едно:Бахти и злето е тоя.....
    Това,че си се напил или напушил не е никакъв прецедент за ''лошо момче''.
    Всъщност според мен ''лоши момчета'' няма,има ''заблудени тийнове''
    ;]

ммм според мен малко грешиш, има и момичета на които им идва акъла в главата...и аз като бях на 13-14 харесвах някфи "гъзари", но постепенно осъзнах, че повечето такива са просто някфи надути лайна(извинете за грубия израз)..разбрах и че в така наречените "зубари" можеш да откриеш човека на живота си, просто защото са свестни (поне част от тях) аве нещата са мн относителни...зависи от момичето, зависи и от момчето..но все пак си прав, че "връзкарството" е от огромно значение за малките момичета :/, а някои от тях никога не порастват...

Цитирай Първоначално написано от Korni_ReSeRvE
    абе недейте така с момчето Тове, коет казва , си е истина . Поне и според мен е така..
    +1

Цитирай Първоначално написано от Sawyer_94
    Сега ще ви цитирам Бевин от One Tree Hill "В истинския живот никой не го интересува кой си бил в гимназията''!!!Страхотна мисъл и е много актуална.
    Напълно вярно. Парадокс е това.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Само информативно повечето зубъри цял живот си остават такива. Хващат си някоя сигурна,горе-долу добре платена работа и са до там.

ti kakvo prativ futbolistite ima6 ,a i toi se iskaza mn pravilno

кой го интересува за твойта гледна точка???
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Точно тогава зубарите ще могът да имат която си поискат,а тея дето са "опасни" ще стоят под моста и ще се боцкат...та това ми е гледната точка..
    Я дефинирай думата 'зубър', понеже съм 100% сигурна, че ти разбираш под тази дума някой, който осъзнава каква полза има от образованието си и който има висок успех. А не е това.
    Относно същността на темата - никога не съм харесвала 'лоши момчета' и 'гъзари'...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Еми наистина зависи от човека.Но не всички сме зубари или гъзари....Наистина един от "зубарите" дето се ебаваш с него секи ден после може да преуспее ,да стане мн богат и да му завиждаш.Но може и да не.Много зависи от самият човек.Аз не подкрепям ученето по 5-6 часа на ден мене ми е достатъчно половин -един (даже е мн) да си науча.

--------------------------------------------------------

Град
    при мама
    Цитирай Първоначално написано от fuck_me_pls
    кой го интересува за твойта гледна точка???
    мисля,че той пусна тази тема за да отвори очите на някой хора....
    ;]

Град
    Испания

Напълно вярно !!!

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Зубарите - нищо не става от тях.. явно незнаеш разликата м/у зубарите и тези които учат/знаят.. От втория вид става хора не от първия.
    The Spark

Град
    Shove IT
    Не съм напълно съгласен..зубарите въобще не се реализират така добре, както си мислиш.. хууто е да си балансиран (не мн тъп и сравнително готин О.о). И не мога да разбера какво значение има като си футболист

Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Зубарите - нищо не става от тях.. явно незнаеш разликата м/у зубарите и тези които учат/знаят.. От втория вид става хора не от първия.
    Bih kazala, 4e v dne6no vreme vseki koito znae mnogo go nari4at zubar..ne e li taka...6toto pyk vsi4ki sa golemite gazari i vrazkari ?!? taka e nali....a dori horata s istinskiq smisyl na dumata zubar..za6to da ne izleze hora ot tqh ?s kakvo sa po-razli4ni ?kakvo kato ne se praqt na toq ili onq v uchilishte, za smetka na tova u4at...i sled vrema ot tqh izliza ne6to...a ne nqkoi glupak, koito neznae za ko hodi na uchilishte i ot nego/neq da izleze prostitutka ili ne6to podobno propadnalo.......

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си