- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Цялата Истина!
Гледайте сега как стои работата според мен.Когато сме на 15-17 години момичетата харесват така наречените "лоши момчета" може би като си хванат някое такова и се хвалят на приятелките си "Еее да знаеш моя се напи и преби еди кой си...Ами да бе и моя пък се напуши и направо размаза един...".Еми да за сега сигурно е яко да си такъв.Сега ще ви кажа друго за мен примерно..аз съм футболист на 17 години съм познавам такива "лоши хора" и ако ми потрябват ще им се обадя да ме оправят ако имам проблем,но никога ама никога няма да тръгна да се правя на тоя и оня без нищо,просто ей така за да се харесам на някое момиче.Другото което е никое момиче не харесва "задръстените зубари",а и "лошите момчета" не ги тачът..но сега когато сме на по 15-17..а после тея "зубари" ще станат шефове и ще имат доста парички..и тук е повратната точка.Точно тогава зубарите ще могът да имат която си поискат,а тея дето са "опасни" ще стоят под моста и ще се боцкат...та това ми е гледната точка..![]()
дурем..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Личи си че си футболис брат. Ти дори не може да изкажеш идеята си като хората, така че да заинтругува тия дето четат.![]()
KoGaTo IskAsh NaMirAsh NacHin.. k0GaTo nEIskAsh TaRsIsh prIchIna..!!
абе недейте така с момчетоТове, коет казва , си е истина . Поне и според мен е така..
6to prosto ne b1de6 sebe si![]()
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Dam...mn si prav....zubari v daskalo bez kolkoto i da e priqteli...ama sled godina-dve...s nqkoi macka nalqvo nadqsno i do ushite zatrupan s pari....i ot nai-zadrystenite, 6te stane po-dabyr taka da kaja i ot onezi lo6ite :P onq den s priqtelq mi si govorihme tochno za tova....i toi taka kato tebe kaza :PПървоначално написано от svetliovn
Може ако искаш ти да се хванеш да напишеш една такава тема... Какво трябва да е интригуващото тук ? Да овърта 1 час само за да е интересно? >.<Първоначално написано от Qs
I am not an artist I am a fucking work of art!
не винаги !Това че знаят много и примерно имат више не ги прави хора!аз познавам хора с две три више и работи като общ работник ... много зависи от човека не само от това дали е зубар или не ....
Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....
Сега ще ви цитирам Бевин от One Tree Hill "В истинския живот никой не го интересува кой си бил в гимназията''!!!Страхотна мисъл и е много актуална.![]()
tctctc.....futbolis ?misleh 4e e s "t" nakraq....kakto i da e...ne vseki futbolist e glupav.......a i mom4eto se e izkazalo kakto trqbva...tva 4e ti ne moja da razbere6 e drugo....kakva intriga iska6 da ima pyk ti....Първоначално написано от Qs
Ако някое момиче ми се похвали така аз бих си помислила за гаджето й само едно:Бахти и злето е тоя.....
Това,че си се напил или напушил не е никакъв прецедент за ''лошо момче''.
Всъщност според мен ''лоши момчета'' няма,има ''заблудени тийнове''
;]
ммм според мен малко грешиш, има и момичета на които им идва акъла в главата...и аз като бях на 13-14 харесвах някфи "гъзари", но постепенно осъзнах, че повечето такива са просто някфи надути лайна(извинете за грубия израз)..разбрах и че в така наречените "зубари" можеш да откриеш човека на живота си, просто защото са свестни (поне част от тях) аве нещата са мн относителни...зависи от момичето, зависи и от момчето..но все пак си прав, че "връзкарството" е от огромно значение за малките момичета :/, а някои от тях никога не порастват...
+1Първоначално написано от Korni_ReSeRvE
Напълно вярно. Парадокс е това.Първоначално написано от Sawyer_94
Само информативно повечето зубъри цял живот си остават такива. Хващат си някоя сигурна,горе-долу добре платена работа и са до там.
ti kakvo prativ futbolistite ima6 ,a i toi se iskaza mn pravilnoПървоначално написано от Qs
кой го интересува за твойта гледна точка???![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Я дефинирай думата 'зубър', понеже съм 100% сигурна, че ти разбираш под тази дума някой, който осъзнава каква полза има от образованието си и който има висок успех. А не е това.Първоначално написано от svetliovn
Относно същността на темата - никога не съм харесвала 'лоши момчета' и 'гъзари'...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Еми наистина зависи от човека.Но не всички сме зубари или гъзари....Наистина един от "зубарите" дето се ебаваш с него секи ден после може да преуспее ,да стане мн богат и да му завиждаш.Но може и да не.Много зависи от самият човек.Аз не подкрепям ученето по 5-6 часа на ден мене ми е достатъчно половин -един (даже е мн) да си науча.
--------------------------------------------------------
мисля,че той пусна тази тема за да отвори очите на някой хора....Първоначално написано от fuck_me_pls
;]
Първоначално написано от svetliovn
Напълно вярно !!!![]()
Зубарите - нищо не става от тях.. явно незнаеш разликата м/у зубарите и тези които учат/знаят.. От втория вид става хора не от първия.
The Spark
Не съм напълно съгласен..зубарите въобще не се реализират така добре, както си мислиш.. хууто е да си балансиран (не мн тъп и сравнително готин О.о). И не мога да разбера какво значение има като си футболист
Bih kazala, 4e v dne6no vreme vseki koito znae mnogo go nari4at zubar..ne e li taka...6toto pyk vsi4ki sa golemite gazari i vrazkari ?!? taka e nali....a dori horata s istinskiq smisyl na dumata zubar..za6to da ne izleze hora ot tqh ?s kakvo sa po-razli4ni ?kakvo kato ne se praqt na toq ili onq v uchilishte, za smetka na tova u4at...i sled vrema ot tqh izliza ne6to...a ne nqkoi glupak, koito neznae za ko hodi na uchilishte i ot nego/neq da izleze prostitutka ili ne6to podobno propadnalo.......Първоначално написано от 5StaR