- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Цялата Истина!
Явно и ти не знаеш значението на думата зубар... зубарите не учат, те зубрят. И не не всеки, който изкарва горе-долу добри оценки е зубар.Първоначално написано от sadsad
The Spark
e*ati umniq post![]()
Vajnoto e posle im e ostanalo v glavite !Първоначално написано от 5StaR
I da go izpolzvat po-natatyk v jivota ... no tova 4e sa takiva ne zna4i 4e ne mojelo da izleze chovek ot tqh......
Kakto e napisal avtora -tova e Cqlata Istina!!!!!! Absolutno sam saglasna s nego :P \/
![]()
Трябва да знаеш, че в България нещата не винаги стават по честния начин и доста често зубъри са на мизерна работа, а тези "лошите", ако им стиска се занимават с нещо незаконно.Говоря за стереотип, не говоря в отделни случаи и т.н...
Иначе, това да се възхищаваш на такива повърхностни момченца, които само се бият и напушват, друсат и т.н. е доста тъпо и плиткоумно.Поне аз не се възхищавам.Хубаво е едно момче да може да се защитава, ако възникне проблем, но пък да търси проблеми за щяло и нещяло е глупаво.Плюс това много от тях се пишат за лоши момчета и някакви такива глупости, обаче като нещата опрат до действия - доста от тях ги хваща страха и се сдухват.
Така е...едни докато учат други се правят на тежкари...Ама в живота си проличава какъв си бил. Говоря за истинския живот когато трябва сами да се оправят,а не докато сега харчат на родителите си парите за да могат да заведат на кафе поредната![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Господин оратор,първо след обстойна проверка на Българския речник установих , че се пише "футболист",а не както Вие казахте "футболис".Същата проверка установи и че се пише "заинтригува" а не "заинтругува".Така че за напред можеш да не се изказваш относно интелектуалното ниво на някой като твоето е доста ниско..Първоначално написано от Qs
А относно темата така мисля аз , и реших да изложа моята теза на показ , та да видя как мислят и другите хора..
Like i said, you don't know the meaning of the word "zubar"... Виж ся сериозно -Първоначално написано от sadsad
Зубар - човек, който учи нещата наизуст, а не ги разбира. Ако един човек е назубрил урок/текст и му зададеш въпрос по различен начин/разбъркаш нещата ще спече яко... Това имах предвид с предишните си няколко поста...
Та много ясно, че човек който УЧИ и ЗНАЕ и РАЗБИРА ще има по-голям шанс да успее в живота, все пак живеем в 21 век и нещата не са както преди в комунизма. А и не е нужно да учиш по 5 часа на ден, за да имаш добри оценки - аз примерно над 30 мин рядко уча, а имам 5/+ среден успех
The Spark