.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 80

Момчетата Трябва Ли Да Ползват Парфюми ?

Абе в една тема видях че едно момиче написа че едно момче не тря да ползва парфюми. Дайте вашето мнение плз.
    Не пия, Не Пуша, По Жени Не Хода ! - Да Да ! Skype: love_sexy_girls

хаха....един парфюм е адски възбуждащ...поне за мен.

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    tva s parfiyma e se edno da pita6 trq li da polzvam dy6 gel.estestveno 4e trq . kakto pri momi4etata t1i i pri mom4etata
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Цитирай Първоначално написано от my baby love
    tva s parfiyma e se edno da pita6 trq li da polzvam dy6 gel.estestveno 4e trq . kakto pri momi4etata t1i i pri mom4etata
    че гаджето ти ако ползва сапун ще го зарежеш ли

Град
    Испания
    Цитирай Първоначално написано от sexita
    И за мен е така

Цитирай Първоначално написано от AnChItOoOo
    И за мен е така
    +1

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    Цитирай Първоначално написано от my baby love
    че гаджето ти ако ползва сапун ще го зарежеш ли
    ne e nai vajnoto tva za edno gadje no az imax predvid dy6 gel i sekvi takiva.a ako ne poolzva podobni raboti se nqkoga 6e sa vmiri6e ako si miri6e dobre da ne sa f1ska s pazni parfiymi i t.n. ama ina4e...
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

aaa ne est 4e ne trqbva predpo4itame vi nebrusnati i yhae6ti na tridnevna pot

Голям фен
    Град
    stz/Varna
    Ест че трябва,

D & G - The One :P
    ~ EviL DeViL ~

Град
    София
    истинския мъж ползва само одеклон

Е как да не Приятно си е когато момчето мирише на хубаво

Est 4e trqq we aioxaixuaiuxiauxax kvi sa teq typi temi hmmm a i spored mene mom4eto ako znae kfo markovo parfium4e da si zeme....moje da podludi momi4etata

Град
    BurGasSs 8-)
    Цитирай Първоначално написано от Playlife_f
    Est 4e trqq we aioxaixuaiuxiauxax kvi sa teq typi temi hmmm a i spored mene mom4eto ako znae kfo markovo parfium4e da si zeme....moje da podludi momi4etata

Психолози са доказали, че в 90% от жените се кефят на естествената миризма от мъжете които харесват.

А не казвам някав дето е бумтял 2 дена на лозето и да отидеш и да го лижеш. Става въпрос за лека естествена миризма. Която си е типична за един мъж когато се изпоти леко
    Negative feelings were burned by the progressive increase of Euphoria

Цитирай Първоначално написано от koro
    Психолози са доказали, че в 90% от жените се кефят на естествената миризма от мъжете които харесват.

А не казвам някав дето е бумтял 2 дена на лозето и да отидеш и да го лижеш. Става въпрос за лека естествена миризма. Която си е типична за един мъж когато се изпоти леко
    ]
    i az haresvam estestvenata mirizma, no kogato ima parfium4e sqka6 e po-hubavo

ne ne trqbva.. nie da davame po 150 leva za parfiumi, a te neka si smurdqt...
    mnogo qsno, che trqbva

Град
    Там, където е сърцето...
    Цитирай Първоначално написано от DjuDjiTo
    Защо пък задължително трябва да е марков...Тцтцтц все парите гледате
    По въпроса - да, трябва да използва ( не е задължително да е марков.. има и много хубави други парфюмчета) ноо има и друго нещо недейте набляга само на парфюма, най-важна е хигиената, защото дори да си си сложил един тон марков парфюм ако незнаеш как се използва сапуна и душа.... здраве му кажи.. Така че най-добре съчетание от банята и парфюма...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Re: Момчетата Трябва Ли Да Ползват Парфюми ?

Цитирай Първоначално написано от fr3e_s7yle
    Абе в една тема видях че едно момиче написа че едно момче не тря да ползва парфюми. Дайте вашето мнение плз.
    az smqtam ,4e e mnogo dobre da polzva parfum edno mom4e ,a e i vazbyjda6to

Фен Аватара на neshty
    Град
    ОсТрОвА На ИзКуШеНиЯтА
    Цитирай Първоначално написано от bebok
    aaa ne est 4e ne trqbva predpo4itame vi nebrusnati i yhae6ti na tridnevna pot

A po temata : Naistina edin hubav parfiulm moje da podludi momi4eto ... pone men de
    зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    По тъп въпрос не бях виждал от 2 дена много ясно че тряя

++++1111

puk ot moq klas pove4eto mom4eta ne polzvat daje i dezodorant i yff kak miri6eee

Цитирай Първоначално написано от _princess_
    ne ne trqbva.. nie da davame po 150 leva za parfiumi, a te neka si smurdqt...
    mnogo qsno, che trqbva
    za6to pyk parfiumi po 150 lv...........

Фен Аватара на neshty
    Град
    ОсТрОвА На ИзКуШеНиЯтА
    Цитирай Първоначално написано от romantika_f_13
    ++++1111

puk ot moq klas pove4eto mom4eta ne polzvat daje i dezodorant i yff kak miri6eee
    Офф в моят калс е същото ... УЖАСС
    зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?

Фен Аватара на neshty
    Град
    ОсТрОвА На ИзКуШеНиЯтА
    Цитирай Първоначално написано от romantika_f_13
    ++++1111

Офф в моят клас е същото ... УЖАСС

Повече от фен Аватара на ZaRiBeN
    Град
    Шумен
    за "трябва" не знам...аз лично ползвам от няколко години, но активно така да е каже от 2 някъде. преди това съм позлвал основно стикове, на които все още съм голям фен. според мен по-важно е да се пддържаш и да не вониш отколкото да се къпеш в парфюми. когато си слагам парфюм си слагам 2-3 впръсквания или пръскам във въздуха и минавам през струята. като реакции от женската част мога да дам за пример дори и снощи - доста положителни ама може просто да им харесва миризмата на парфюмите, които ползвам
    I'm not great, I'm whole

http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876

http://gorata.net/f.php?f=Tayga
    2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си