- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- домакинска работа
4e ot vreme na vreme![]()
KoGaTo IskAsh NaMirAsh NacHin.. k0GaTo nEIskAsh TaRsIsh prIchIna..!!
trqbva ama mailko zaobikalvam![]()
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Аз трябва да върша всичко сама, защото нашите са в Италия и вс-ко е мои ръце.![]()
Couse you know your girlfriend wanna be me
За съжаление ми се налага.
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
Да .. у нас сме си разпределили задължениятаТа на мен се пада миенето на чинии ..
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Да,помагам на майка ми,въпреки че не се сещам често да го правя,за което съжалявамама в повечето случаи мързелът наделява
![]()
Чистя си стаята.
What you give is what you get!
Аз се занимавам с цялата домакинска работа. Рядко някой от живеещите се сеща да помогне![]()
Чистя си стаята, мия чиниите, случва се, като не ме мързи (един път в месеца) да направя и друга работа.
4istq samo kogato sum qdosana /sredno po 2 puti na sedmica/
a i drugoto uslovie e da sum sama![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Ами сега живея сам вкъщи и права всичко сам q.q
The Spark
slu4va se ama mn rqdko
живея сама и логично си върша цялата домакинска работа, но и когато съм си вкъщи помагам на майка...смятам го за съвсем нормално
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
Сметнииииибраво на всички ви че се сещате да помагате на ваще.. при мене никога не се е случвало.. само 1 път майка ми вика "няма ли да си изчистиш стаята" и аз седя и я зяпам като изтребител
и тя ми даде прахосмукачката и аз почнах да се правя там и тя почна "неее не така бе.. какво правиш?! никога ли не си даржала прахосмукачка" и аз я зарязах и излязах
![]()
Когато ме накарат - да, иначе сама много рядко изявявам желание![]()
Чистя си стаята, ако ме накарат мия чинии, мета, събирам пране.. абе помагам, когато не ме мързи!![]()
ne,nikakva![]()