- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- домакинска работа
понякога чиниите и прахосмукачка и прах...абе само дето не готвя и перасичко друго
Първоначално написано от comics
всичко без пране не съм се научил да работя с пералнятаи да разпределям дрехите то оставаше и тва да мога
...
4истя си стаята понеже не искам наште да ми ровят в нештата
И кФо кАт тЕбЕ цЕлУвАл нАлИ пРеЗ тОвА вРеМе мЕнЕ е рЕвНуВаЛ, и кФо кАт тЕбЕ е еБаЛ нАлИ пРеЗ тОвА вРеМе зА мЕнЕ е мЕ4тАл
еми да ама е рядко..мия чинии,чистя си стаята,с прохосмукачка и бърша парх..ехх колко съм работна![]()
![]()
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
Тфа ми е най-омразното нещо,да мия чинии,да чистя и т.н.,попринцип никога не го правя,само мама....ама когато изникне нещо и тя не може да го свърши го правя аз![]()
![]()
..
В последните 3 години всичко правя, но не мърморя.![]()
Ами случва се - да, защото моята стая си е мое задължение... А и не само тя, майка ми и без това се прибира адски изморена, поне това искам да й спестя!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
По принцип чистя само моята стая, но понякога се налага целия апартамент самичка да го почистя.Но чинии мразя да мия...всичко бих направила, но не и да измия чиниите.
The guy gets all the glory the more he can score,
while the girl can do the same and then you call her a whore!
Да-чистя си стята,то затова е такава кочина тука![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Чистя почти само аз в нас.Вкъщи наще си мислят,че са на гости![]()
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
tfa e nai onizitelnoto n6 za men ama kat iskam pari i
razni dr prostotii ......... na si4ko sam gotova
Чистя от време на време само моята стая,ама като ме фане мързела и тва не права![]()
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
Четох някои постове и имам въпрос: какво му е унизителното да помогнеш на майка си в поддържането на стаите?? Бих се радвала на отговор.
Темата:
Обожавам да чистя пода със стиркатаМия чиниите,чистя терасата(няма как,имам котка ^^),изхвърлям боклука,простирам .. с каквото мога,помагам
![]()
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
buttertoast:
Четох някои постове и имам въпрос: какво му е унизителното да помогнеш на майка си в поддържането на стаите?? Бих се радвала на отговор.
Темата:
Обожавам да чистя пода със стирката Мия чиниите,чистя терасата(няма как,имам котка ^^),изхвърлям боклука,простирам .. с каквото мога,помагам
emi n az samo tai si govorq ako staa duma za men prosto ne mi e priqtno mmm ne mi haresva az ina4e imam golqm merak da gotvq![]()
![]()
![]()
ddz ma da 4istq samo s prahosmoka4ka obi4am
Чистя си стаята,мия чиниии,фърлям боклука е такива работи![]()
Бърша прах,пускам прахосмукачка,хвърлям боклука.
А не мия чинии,защото не мога.Имам алергия към всякакви препарати и такива глупости.
London Tipton